Zamieszczone przez LuSzTi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaSzkoda że za dobry trzeba dać od 4 do 6 kafli :)
Skomentuj
-
Last edited by Pawel074; 15.12.2015, 16:29.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez charLeS Zobacz postaAccuton musi się wygrzać... i to długo. Dopiero po jakimś czasie zaczyna "dobrze" grać.
A i nalezy miec na uwadze to, ze te glosniki bardzo lubia lepsze elementy w zwrotnicy :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPrawda jest taka, że nie każdemu grają głośniki te, które grają jemu koledze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postatak się właśnie na wavecorze tw przejechałem , tyle opinii na forum o nim jaki fajny tw a jednak wolę popularnego seasa, jakoś czyściej gra na skraju
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaJa mam inne zdanie. Po prostu przyzwyczajamy sie do jego brzmienia i wszystko to co sie nie podobalo na samym poczatku, idzie w zapomnienie:P
Skomentuj
-
DIY'owski odbiornik SPDIF do zamiany napięcia na LVTTL :P
Co ciekawe, kliknąłem "single" na oscyloskopie i złapało mi nagłówek początku kanału A:
W ogóle, to trochę dzwoni sygnał z powodu mojego konwertera napięć, ale to nie problem, ponieważ i tak są jasno zdefiniowane poziomy.
Projektuję kilku wejściowy odbiornik SPDIF i I2S (prawdopodobnie po 4 wejścia SPDIF i 4 wejścia I2S), który będzie także robił re-clocking obydwóch linii (SPDIF i I2S) przy pomocy dwóch zegarów. Generalnie coś takiego co robi CPLD w Amanero. Raczej będzie tylko jedno wyjście I2S.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz postaA co to za szpara w przednim panelu?Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaProjektuję kilku wejściowy odbiornik SPDIF i I2S (prawdopodobnie po 4 wejścia SPDIF i 4 wejścia I2S), który będzie także robił re-clocking obydwóch linii (SPDIF i I2S) przy pomocy dwóch zegarów. Generalnie coś takiego co robi CPLD w Amanero. Raczej będzie tylko jedno wyjście I2S.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz postaJak to wygląda od strony softu, nie ma portów dedykowanych do I2S i SPDIF?
Xilinx dopiero wprowadził SPDIF od Artix-7, który jest po prostu za drogi na ten projekt.
Z drugiej strony według tego:
http://www.xilinx.com/support/docume...g045_spdif.pdf
Powinno już coś być od Spartan-6.
Przy okazji - nie nazwałbym "softem" opisu sprzętu :PLast edited by .3lite; 19.12.2015, 20:04.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postama ktos pomysl jak to naprawic?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postama ktos pomysl jak to naprawic?
nie mam ochoty oklejac tego na nowo :/
najpierw całość jaśniejszą bejcą, potem podrobić ciemniejsze paski.
Skomentuj
Skomentuj