Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Jak ktos ma zbyt duza ilosc zalegajacych w szafie odtwarzaczy CD samochodowych to cos jednak mozna z tego zrobic.
Gra to calkiem znosnie. Jest naprawde glosno (kolumienki 8R nominalnie). Dzieciaki sie ciesza, zona niet.
Rama od nie wiem czego, zasilacz od starej Toshiby, budka z MDF, dodany malutki cichutki wentylek z tylu oraz terminale na glosniki.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez zibii Zobacz postaA moze te accutony by sie dobrze zgraly ze scanami.
Trzeba by zrobic jakies próby.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaDwa sklejone. Jeszcze tylko 18 sztuk... ;]
Czym wykańczasz?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Ile łącznie kantówek przytachałeś?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaTeż się zdecydowałeś na skyline gdzie masz zamiar je rozmieścić ?
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaCzym wykańczasz?
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaIle łącznie kantówek przytachałeś ?
Skomentuj
-
I co z tym ? Na sufit ?
Jeśli tak to ja tu widzę przynajmniej jedno zagrożenie. Zwielokrotnione odbicia dźwięku mogą spowodować niemożność lokalizacji poszczególnych instrumentów. Czyli w najlepszym wypadku założenia realizatora pójdą w łeb. W najgorszym ze sceny stereo zrobi się nam mono. No chyba że się mylę to przepraszam. Opieram się tylko i wyłącznie na domysłach ponieważ nie miałem okazji słuchać muzyki w pokoju wyposażonym w takie cuda.
Pomijam też możliwość wylądowania takiego sufitu na głowie. Cały sufit z czegoś takiego się składa ?
Skomentuj
-
No nie wiem, ja to jestem przewrażliwiony na punkcie bezpieczeństwa. W mojej kamienicy to nade mną rąbią drzewo a mi tynk na głowę leci z mojego sufitu więc wiesz....
Co do dźwięku przy takim wystroju.. Jak pisałem, nie wiem, nie miałem okazji usłyszeć. Co do samego wystroju, hmmm, kwestia gustu a o tych jak wiadomo, nie dyskutuje się. Ale ja za skarby nie chciał bym mieć tak w domu.
Skomentuj
Skomentuj