Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaW takich momentach nie wkurza strata wartościowa za materiał ale czas poświęcony na zrobienie frezów
Miałem jutro mierzyć :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaMateriał jest nie istotny ale czas stracony właśnie wkurza .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz postamarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaCo to za linie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz postaTylko poczekam sobie pewnie do stycznia na te glosniki bo lipa z dostepnoscia.
W LS?
Od ręki mają: http://loudspeakershop.eu/usher-audi...68.html?page=2
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaCiekawostka:
własnie mierzyłem między innymi bliźniacze konstrukcje:
RS28F-8 i T9950 zgadnijcie który jest który . Dokładniejsze pomiary wykazują już więcej różnic między konstrukcjami.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale pewnie brzmienie juz zupelnie inne?
Co zaskakuje mają dokładnie identyczną efektywność przy różnych impedancjach. Pomiary są robione w dokładnie tych samych warunkach jeden po drugim. Pozostałe pomiary wskazywałyby jednak na drobne zmiany w napędzie i zawieszeniu ( w Daytonach jest chyba nieco sztywniejsze ). Nie rozbierałem głośników nie wiem jakie zmiany w środku. Zgadniesz który jest który na FR ?
Gdyby nie impedancja można by było je spokojnie zamiennie stosować :)Last edited by Zap Projekt; 28.11.2015, 22:42.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwoniec Zobacz postaPewnie oba z jednej fabryki.
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaRS28F-8 i T9950 zgadnijcie który jest który
Skomentuj
-
Po długim czasie kolumny wróciły z malowania. Wszystko pięknie, poza wpadką z zaszpachlowaniem otworów po neodymach. Wujek zapomniał, i pomyślał, że tak ma być :/. Planuję w otwory wkleić coś małego okrągłego, co będzie jednocześnie robiło za dystans. W tygodniu postaram się zapakować co trzeba, i zrobić foty w lepszym świetle.:cool:
Tak miało być:
Tak jest:
Tutaj namiastka projektu obudów: :)
Skomentuj
Skomentuj