Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez arkotik Zobacz postaKolega zmotywował
Żeby nie było, robią się też inne ciekawe rzeczy :)
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postainne ciekawe rzeczy
Kupa scalaków, wejście chyba I2S, ale złącza prądowe.. Dac to czy wzmacniacz, czy oba na raz?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaMoże szyscy widzo co to ale ja prosty chłop...
Kupa scalaków, wejście chyba I2S, ale złącza prądowe.. Dac to czy wzmacniacz, czy oba na raz?DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta32x kościach ad1865
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaTo prądu już chyba dadzą tyle że wzmacniacz nie potrzebny?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaMasz może jakiś opis projektu?
Ogólnie DAC jak widać jest w wersji "kanapkowej". Na górze płytka 4 warstwy z cyfrą i zasilaczem do niej, na dole analog z zasilaczem i wstępną stabilizacją, tu już 2 warstwy.
Po głowie chodzi mi cały czas wersja w pełni dual mono na owym AK
Tak docelowo będzie wyglądać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LubMich Zobacz postaFabryka AKM się coś spalila.. może chipow nie braknie... ale może się okazać że to rarytas...
Wysłane z mojego telefonu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Skomentuj
-
Sporo wody musiało w Wiśle upłynąć zanim końcówka przeniosła się z kartonu do obudowy.
Kilka trytytek się jeszcze przyda tam wrzucić, ale na razie zostawiam sobie pole do ewentualnych przeróbek (w tej śmiesznej obudowie wylądował już któryś wzmacniacz z kolei, jak mi się nudzi środek, to idzie out).
Skomentuj
Skomentuj