Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co oferują kolumny jednodrożne?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez modrzew Zobacz posta
    Szerokopasmówki w TL już mam i zastanawiam się nad dodaniem do zestawu suba.
    Nie zrób tylko do tego suba z br
    Mnie zawsze dziwi że ludzie polecają na pierwsze kolumny 4' tang bandy, a przecież wiadomo basu z tego za wiele nie będzie a takie są zawsze oczekiwania na początku.

Skomentuj

moze probujemy odrazu oduczyc ludzi popelniac bledy i pomoc wejsc level wyzej
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz raczej zrazić do diy i dać zarobić firmom np jbl , tak myślę co wcale nie znaczy że tak jest zawsze, ale w dużym procencie napewno.

Skomentuj

Nie na temat...
          funiax1to zle rozumiesz nasze starania
          ja bym byl wdzieczny jak by ktos mnie wyprostowal jak kupowalem swoj pierwszy glosnik basowy i wzmacniacz do samochodu
          ale kazdy moze miec swoje zdanie
          eot
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Mysle, ze warto poczekac na wieksze modele AWX skoro masz juz F155. Daloby to spora szanse na dobre dopasowanie suba do szerokopasmowcow. Druga sprawa jest obudowa dla suba, ja proponowalbym rowniez TL.
            Wreszcie ktoś kto przeczytał i zrozumiał :) Szkoda, że tylko jedna na cztery wypowiadające się osoby...
            Sub w TL jak najbardziej by mnie interesował, lubię takie nietypowe konstrukcje. Myślisz żeby raczej nie pakować się w TIWy?
            Zamieszczone przez lklukasz
            wydaje mi sie to glupie i bez sensowne
            A możesz rozwinąć dlaczego Ci się tak wydaje?
            Zamieszczone przez funiax1
            Mnie zawsze dziwi że ludzie polecają na pierwsze kolumny 4' tang bandy, a przecież wiadomo basu z tego za wiele nie będzie a takie są zawsze oczekiwania na początku.
            Nie mam kolumn na Tang Bandach i nigdzie nie pisałem że mam niewiele basu, tylko że chcę niskiego basu...
            Zamieszczone przez lklukasz
            moze probujemy odrazu oduczyc ludzi popelniac bledy i pomoc wejsc level wyzej
            Ja wiem po co pakowałem się w szerokopasmówki, podoba mi się to co uzyskałem i chcę na bazie tego kombinować dalej - coś w tym złego? Chyba szkoda czasu na tak jałowe dyskusje...

Skomentuj

Nie no, Tiw'y to jak najbardziej glosniki swietne i z pewnoscia sie dobrze nadaja. Piszac o AWX mialem na mysli podobna technolgie glosnikow, bo przeciez F155 to taki troche "podrasowany" AWX. Jesli wiec nowe, wieksze AWX beda podobnie zrobione, a cena ich bedzie tak konkurencyjna jak dzis, to moze warto by bylo sprobowac nowych STX?

Skomentuj

W takim razie poczekamy i zobaczymy Jestem otwarty na wszelkie eksperymenty.
                TIWy w razie czego chyba nie uciekną i można do nich wrócić, a przez ten czas może uda się w pełni wykończyć zestaw...

Skomentuj

Czaruję...
                X