Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fountek FW168 + Fountek NeoCD1.0

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
    FW168 + Vifa BC25SG
    jezeli ktos polaczyc ten woofer z ta slaba vifa to nie wroze dobrej jakosci temu wooferowi :???:

Skomentuj

Nie na temat...
      Zamieszczone przez Amnes Zobacz posta
      Szykuje się wysyp konstrukcji
      Jak na razie to kilka osób kupiło głośniki i teraz pytają co z tym zrobić - nie chcę psuć zabawy ale żadnego "wysypu" tutaj nie wróżę

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        jezeli ktos polaczyc ten woofer z ta slaba vifa to nie wroze dobrej jakosci temu wooferowi

Czas zacząć opierać sie na własnym doświadczeniu i nie brać dosłownie tego co pokazują inni. Ci inni też się mylą, trzeba umieć oddzielić ziarno od plew. Nie znamy motywacji takiego połączenia jednak wyciąganie daleko idących wniosków, że zestawienie tego ze słabą vifą sugeruje równą słabość woofera, jest conajmniej nietrafione.

Skomentuj

Pawle, tenże głośniczek "ożeniony" jest również z 9950.
          No chyba że nie "wróżysz dobrej jakości temu" zestawieniu głośników (FW168 + Vifa BC25SG).

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
            Pawle, tenże głośniczek "ożeniony" jest również z 9950.
            W którym miejscu?:) Takie zestawienie najbardziej mnie interesuje na dzień dzisiejszy.

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
              No chyba że nie "wróżysz dobrej jakości temu" zestawieniu głośników (FW168 + Vifa BC25SG).
              bardziej ku temu sie kieruje
              poprostu wiem co prezentuje soba ta vifa i nie wiem co mam myslec o tym wooferze na podstawie takiego polaczenia...

Skomentuj

Nie na temat...
                bardziej ku temu sie kieruje
                poprostu wiem co prezentuje soba ta vifa i nie wiem co mam myslec o tym wooferze na podstawie takiego polaczenia...
                Myślę, że nadinterpretujesz fakty. Być może gość po prostu miał te Vify, kupił Founteki bo np mają fajny stożek fazowy i sklecił zwrotkę. Ja też mogę kupić Ushera 8945A i połączyć z Missionem za 4zł. I co wtedy powiesz? Że Usher to kicha po ktoś go połączył z Missionem?
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                  W którym miejscu? Takie zestawienie najbardziej mnie interesuje na dzień dzisiejszy.
                  Kilka postow wyzej jest link ale tam sa 2.5 drogi :)

Skomentuj

No właśnie 2,5drogi... Ja zostaje przy opcji 2d

Skomentuj

Do mnie już doszły. Były bezpiecznie zapakowane w kartoniki. Po wyjęciu z worków strunowych w pomieszczeniu rozprzestrzenił się aromat rakotwórczych chemikaliów, jak z nowej mazdy. Miałem też problem z odróżnieniem tweetera od midpseudowoofera, ze względu na niewieklą różnicę gabarytów. Głośniczki są zgrabne i ładnie wykonane. Po sztuce wyjąlem z pudełek celem dokumentacji fotograficznej:

Kogoś jeszcze odwiedził kurier? Wpisujcie miasta

Skomentuj

Do mnie dotarł przed południem, a odpakowałem dopiero po 15:00 jak wróciłem z uczelni. Zapakowane naprawdę porządnie - jak w Polinku, głośniki bardzo dobrze się prezentują, jedynie z tyłu tweetera widać małe niedoróbki.

Skomentuj

Aj kurde nie kuscie tymi fotami, bo sam mam chrapke na komplecik :P

Skomentuj

Weź i zmajstruj TL na nich :)

P.S. Pogromca, my prawie sąsiedzi jesteśmy :) ja jestem ze Strzegomia.

Skomentuj

no i skończyła się promocja :(

Skomentuj

oj cos mi sie wydaje ze bledem byla ta promocyjna cena...

Skomentuj

a to czemu Pawle ??

Skomentuj

zachecony niska cena mam ja ciagle w glowie
                                    teraz widze sporo wieksza cene i nadal mam w glowie cene promocyjna... skoro wtedy akkus mogl cos na tym zarobic to pomyslcie ile teraz na tym przycinaja?
                                    no i wlasnie dlatego wolalbym odrazu widziec te glosniki w wyzszej cenie niz teraz tak glupio o tym myslec...

Skomentuj

zachecony niska cena mam ja ciagle w glowie
                                      teraz widze sporo wieksza cene i nadal mam w glowie cene promocyjna... skoro wtedy akkus mogl cos na tym zarobic to pomyslcie ile teraz na tym przycinaja?
                                      no i wlasnie dlatego wolalbym odrazu widziec te glosniki w wyzszej cenie niz teraz tak glupio o tym myslec...
                                      no ale chyba nie oceniasz głosnika po jego cenie?

Skomentuj

no nie, przeciez go nawet nie slyszalem
                                        ale to tak samo jak z promocjalmi w supermarketach
                                        kupisz produkt w promocji - OK
                                        ale pozniej widzisz to samo za wyzsza cene i nadal masz ta swiadomosc ze jednak da sie to kupic taniej...

co i tak nie zmienia faktu ze glosniki bym sobie chetnie przetstowal

Skomentuj

Proponuję nie wydawać krzywdzących opinii na nasz temat. Chyba, że w naszym kraju trzeba narzekać na wszystko, to według tej zasady oczywiście jak najbardziej
                                          Poczekajmy na nową dostawę i wtedy zobaczymy jakie będą ceny... :)
                                          Spójrzcie też jak przycinają Niemcy, gdzie trzy nasze promocyjne głośniki są po 60-70 Euro.

Pozdrawiam,
                                          Witold Albecki
                                          www.loudspeakershop.eu

Skomentuj

Czaruję...
                                          X