Zamieszczone przez Amadeus11
Zobacz posta

Wcześniej pisałem, że nikogo nie przekreślam i takie tam... No bo tak jest faktycznie, ale w tym przypadku mam wrażenie, że albo ktoś jest tutaj ekstremalnie dziecinny i próbuje zgrywać doroślaka, albo po prostu jaja sobie robi... Utwierdziłem się w tym przekonaniu pisząc trochę z kolegą na PW. No nie wiem, mi nie chce się w to bawić. | ![]() |
Wcześniej pisałem, że nikogo nie przekreślam i takie tam... No bo tak jest faktycznie, ale w tym przypadku mam wrażenie, że albo ktoś jest tutaj ekstremalnie dziecinny i próbuje zgrywać doroślaka, albo po prostu jaja sobie robi... Utwierdziłem się w tym przekonaniu pisząc trochę z kolegą na PW. No nie wiem, mi nie chce się w to bawić. | ![]() |
Zobacz posta
Czy uważasz że dziwnym pytaniem jest o ten kabel 2m ? Ja coś takiego pierwszy raz słyszę żeby kable były do 2m .
| ![]() |
Zobacz posta
Czy możecie mi dać schemat JIG bo w tym linku http://diyaudio.pl/content.php/49-Sp...Workshop-cz.-I ...
| ![]() |
I oto najlepszy dowód na to, że nie chce Ci się poszperać w artach na stronie głównej portalu. Jest tam specjalny art poświęcony konstrukcji JIG'a - krok po kroku, wszystko opisane tak dokładnie, że aż czasem boli. | ![]() |
Skomentuj