Takero.Bardzo dziękuję za szczególowe informacje,za zwrotki!Czyli kopułki stx to nie są jednak dobrym partnerem,szkoda że się równie nie powiodły jak ta 15-stka!Ale wątek jest niewątpliwie b.ekscytujący i będe go śledził i mam naudzieję realizacji waszego projektu,lub jego modyfikacji.Pozdrawiam serdecznie wraz z kolegą,Kraków. :roll:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy stx 15 100 8 AX - pierwsze wrażenia + pierwsze foty :)
Collapse
X
-
starsza miała pierścienie faradaya , nowa już nie ma...
Ale w najbliższym czasie pojawi się nowa kopułka ze wszystkimi bajerami :)
Zamieszczone przez Ted125Czyli kopułki stx to nie są jednak dobrym partnerem
Ale tak czy inaczej za niespełna 40zł niczego lepszego nie kupimy ;]
Postaram się aby zaraz po świetach powstała zwrota do 15ax i xt19 :)
Skomentuj
-
a czy ta kopulka 10-200 to nie jest przypadkiem jedna z pierwszych kopulek stxa? spojrzcie http://web.archive.org/web/200104011...://www.stx.pl/ w zakladke glosniki...
btw. niedlugo stx opracuje glosnik wysokotonowy jakis technologicznie ekstra. moze jak tonsil zrobi sredniowysokotonowy z biocelulozy?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takero(...)
Postaram się aby zaraz po świetach powstała zwrota do 15ax i xt19 :)
Swoją drogą STX 15-100 już jest wyceniony na 99zł :-)
Skomentuj
-
Stxa coś pogięło z tymi cenami. STX przecież wygrywał z konkurencją nie jakością bo ta dalej jest niestety dość mizerna ale własnie ceną a ta już jest zbyt wysoka. Jak widze cene 92zł za AW albo 179 za AP to mnie pusty śmiech bierze.. Jak bym miał wydać 92zł na AW to nigdy bym go nie kupił bo dokładając ok 100zł można już MDSa08 wyrwać jak sie dobrze poszuka i to nówke sztuke ze sklepu a porównanie AW do niego jest raczej nie na miejscu.
[ Dodano: 2007-01-03, 00:05 ]
Stxa coś pogięło z tymi cenami. STX przecież wygrywał z konkurencją nie jakością bo ta dalej jest niestety dość mizerna ale własnie ceną a ta już jest zbyt wysoka. Jak widze cene 92zł za AW albo 179 za AP to mnie pusty śmiech bierze.. Jak bym miał wydać 92zł na AW to nigdy bym go nie kupił bo dokładając ok 100zł można już MDSa08 wyrwać jak sie dobrze poszuka i to nówke sztuke ze sklepu a porównanie AW do niego jest raczej nie na miejscu.
AX też IMO rewelacją nie jest, nie gra źle ale jak będe miał za niego 99zł płacić to sie jednak zastanowię czy nie lepiej dołożyć troche i mieć coś znacznie lepszego.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tasiortaaa....teraz to juz zostaje tesla w niskiej cenie...
Ja np lubie wyzwania i staram sie wychwycic dobre rzeczy w glosniku, nie wazne jakiej produkcji. Nie problem kupic scana 18 i np accutona na gore i robic zestaw. Najwiecej zabawy oraz satysfakcji czerpie sie z osiagnietego efektu koncowego, to co tam gra to juz takie wazne nie jest, ma grac i tyle. A 100pln w ta czy we w ta nie ma duzej roznicy, wystarczy isc tylko do pracy na jeden dlogi dzien, no chyba ze sie nie chce to juz inna sprawa.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
Skomentuj