Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Klonujemy totem mite :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

20l ? :| Dużo za dużo...

Skomentuj

20l na 2szt? bo ja wiem. zaryzykowac mozna. po doswiadczeniach z ARNami zagrac zagra. ale raczej to niebedzie mialo sensu...

Skomentuj

Ja miałem jednego w 9l i nie powiedziałbym, że to było dla niego za dużo :mrgreen:

Skomentuj

Która wersja GDN 13/40/2,4 jest lepsza? Z wentylowanym magnesem czy bez?

Skomentuj

a skad masz miec wentylowana i niewentylowana ?

Skomentuj

Pytam, bo niedawno je zamówiłem i dostałem wersję wentylowaną...
              Załączone pliki

Skomentuj

obecnie chyba tylko wentylowane robia

Skomentuj

tak czy inaczej wentylowana lepsza :)

Skomentuj

Ten naped wentylowany jest wykorzystany w midwooferach z siesty i zapewne niebezpowodu ta wersja zostala uzyta.

Skomentuj

Lepiej zagraja te totemy, czy stx 14 + PJ...?

Skomentuj

mysle ze na dole napewno totem, gora sprzeczna kwestia

Skomentuj

Czekam jescze na inne opinie. Moze ktos mial okazje posluchac obu zestawow?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                            mysle ze na dole napewno totem
                            chyba chodzilo ci o glosnik nisko-sredniotonowy?
                            bo jezeli o sam bas to napewno STX lepiej sie wykaze. no chyba ze zmodyfikuje sie obudowe i zwrotnice od mite :P

Skomentuj

chyba chodzilo ci o glosnik nisko-sredniotonowy?
                              tak. jednak gdyby dac wlasnie wieksza obudowe jak wspomniales Pawle to 13 40 2 moze miec tez basu nie malo jak na taki glosniczek

Skomentuj

Michał K. sprzedaje DX25. 160zł 2 szt. Cena dobra, może się skusisz?
                                http://allegro.pl/item536359968_vifa...io_okazja.html

Skomentuj

Nadal nie am zwrtoki to gdn 13/40 i dx25?

Skomentuj

Zamieszczone przez tomq88
                                    Nadal nie am zwrtoki to gdn 13/40 i dx25?
                                    ... prosta sprawa: czy jest sens by cos takiego mialo powstac ? chyba dla zabawy tylko ..... ...imho szkoda tej kopułki dla tego tonsilka ;p

Skomentuj

Przecież DX25 niczym nie zachwyca... zresztą tonsil też, więc o czym mowa. Spójrz na mój podpis, też to nie ma sensu?

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                                        Przecież DX25 niczym nie zachwyca... zresztą tonsil też, więc o czym mowa. Spójrz na mój podpis, też to nie ma sensu?
                                        Nie zachwyca w porównaniu z czym? Bo chyba nie chcesz go przyrównać do PJ (a 13/40 wyżej nie podskakuje)?

Skomentuj

DX25 jest co najmniej godna polecenia, szczególnie w tej cenie, gładka charakterystyka, niski rezonans i przez to łatwość aplikacji, poza tym harmoniczne są na dość niskim poziomie więc nie każdemu musi to odpowiadać. Tylko front móglby być twardszy, ale w tej cenie ciężko oczekiwać cudów.
                                          bawolek nie wiem czy szkoda, ja mam DX w połączeniu z 16/50/6 i bardzo mi to połączenie przypadło do gustu, a z mniejszym polipropylenowym tonsilem powinno być jeszcze lepiej.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X