Zamieszczone przez smerfetek13
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
"Domowe" głośniki do samochodu
Collapse
X
-
Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz postaCo służyło jako źródło i napęd..?
Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz postaŻywy przykład jak zrobić dobre audio na nie najdroższych głośnikach (coby niemówić tanich).
auto przygotował kto inny
---------- Post dodany o 20:44 ---------- Poprzedni post o 20:41 ----------
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaTo zobacz ile kosztują Morele Supremo Piccolo
budżet to 11500zlJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postato co?
budżet to 11500zlAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
LuSzTi ok drogie są.. Ale reszta głośników..? Sam zobacz.. lklukasz Na strefie piszą że to właśnie te morele podciągają system.. Coś mi się nie chce wierzyć że tak jest.. Auto nie zdobyło by tylu punktów chyba.. Więc STX'y musiały pokazać klasę.. Dla porównania wiesz mniej więcej co siedziało w pozostałych trzech autach..?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz postaLuSzTi ok drogie są.. Ale reszta głośników..? Sam zobacz.. lklukasz Na strefie piszą że to właśnie te morele podciągają system.. Coś mi się nie chce wierzyć że tak jest.. Auto nie zdobyło by tylu punktów chyba..
Należy także uznać klasę lklukasza i spółki. Nawet najlepszy głośniki nie zagrają jak się źle zgra system. Wynik mówi sam za siebie i tu chwała twórcom!
Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz postaDla porównania wiesz mniej więcej co siedziało w pozostałych trzech autach..?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaale Morele Supremo Piccolo to raczej górna już półka samochodowych tweeterów (koszt nowych to ok 1500zł) i do tanich bym ich nie zaliczył
ostatnio montowaliśmy i stroiliśmy dynaudio esotar
to dopiero były drogie tweetery
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...w=1280&bih=688
i woofer do kompletu
http://www.google.pl/imgres?start=21...w=1280&bih=688
Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz postalklukasz Na strefie piszą że to właśnie te morele podciągają system.. Coś mi się nie chce wierzyć że tak jest.. Auto nie zdobyło by tylu punktów chyba.. Więc STX'y musiały pokazać klasę..
- bas niski
- bass
- fundament
- cześć średnich tonów
- szerokosc
- wysokosc
- skupienia
- mikrodynamike
- dynamike
- natarcie
- atak
też odpowiedzialny jest tylko supremo?
Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz postaDla porównania wiesz mniej więcej co siedziało w pozostałych trzech autach..?
dokładnie nie wiem ale w jednym z nich siedziały braxyLast edited by lklukasz; 19.05.2012, 20:03.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
LuSzTi przepraszam, mój błąd powinienem był napisać że chodzi mi o woofery i to co w kuferku..:) Bo oczywiście morelki tanie nie są.. A nawet droższe niż moje audio w wozie:) lklukasz nie musze pytać.. Wiem że zagrał cały system..! I gdyby nie to że nie wypowiadam się na strefie napewno napisałbym swoją opinie na ich mniemanie o STX'ach..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez smerfetek13 Zobacz postaI gdyby nie to że nie wypowiadam się na strefie napewno napisałbym swoją opinie na ich mniemanie o STX'ach..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaostatnio montowaliśmy i stroiliśmy dynaudio esotar
Skomentuj
-
przy takim systemie to sie nie dziwie
w wawie gra to na nowym arc audio a chyba nie musze mowic kto go projektowal :)
---------- Post dodany o 19:30 ---------- Poprzedni post o 13:47 ----------
oficjalne wyniki:
http://www.easca.pl/Pliki/sezon%2020...iec%202012.pdf
Marcin ma 49 punktów przewagi w dźwięku nad drugim z koleiJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postachyba nie musze mowic kto go projektowalMam pewne domysły, ale wolę się wstrzymać :)
Wynik piękny, mocno odbiegliście od konkurencji.
Macie jakieś foto? :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postachyba nie za drogie
ostatnio montowaliśmy i stroiliśmy dynaudio esotar
to dopiero były drogie tweetery
i woofer do kompletu
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaW Krakowie są 3 drogi na esostarach, muszę tego posłuchać, tylko podobno właściciel już jest w swoim świecie, kable z promu kosmicznego itp.Last edited by disaster3; 21.05.2012, 14:37.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez disaster3 Zobacz postano u tego wlasciciela w W-wie to kabli z promu nie ma sa zwykle jakies miedziane druciaki podobno (dobrze że jeszcze nie jest w swoim innym świecie) ;-)
ale wszystko da się poprawićJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
http://www.youtube.com/watch?v=PQnje...eature=mh_lolz Tak graja glosniki domowe w samochodzie. Narazie tylko dwa w drzwiach .
Skomentuj
Skomentuj