Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uszkodzone Blaupunkty.. widział to już ktoś?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no to bedzie wyzwanie.. my kontra wy :P

ja mowie ze dam rade go zrobic za mniej niz 50zł.. bo potencjometry kupie zwykle liniowe, u mnie w sklepie sa ponizej 5zł/szt ... czyli 15zł potki.. diody- zasoby własne, cyna, kleje, lutownica, kabelki - tak samo... jedynie jeszcze ten przelacznik, ale nie powiedziane ze sie poprostu zewrze tak jak ma byc i bedzie gral z odcieciem do 130Hz...

jezeli nie bedzie zonka w przetwornicy to nawet wymiana jakiegos kondensatora bedzie groszową sprawą...

ja mowie ze zamkne sie w 100zł za dzialajacy wzmacniacz [oczywiscie z tym "zlomem" jak wy to nazywanie, juz w cenie]

zobaczymy :P

Skomentuj

Już wolę chyba jakąś używkę w tej cenie kupić :)
      BTW po tym co przeczytałem na elektrodzie troszkę się napaliłem
      na jakiegoś 4 kanałowca :)
      no ale za ponad 100zł to głupio zonka trafić ...

Skomentuj

jakie kontra?
        ja mówie tylko że takie zgrzebane to nie bedzie grac jak oryginał..
        a jak ktoś lubi grzebać..
        to niech grzebie

Skomentuj

No dziś wzmaki doszly, wlasnie z digitalem odpalamy jednego :)! Ogólnie stan b.dobry jedynie zlacza sa popekane a pcb calutkie:)) Fotki pozniej bo cos imageshack niechce wstawic fotek.

Hahaha... działają 2 bez żadnej ingerencji, tylko musimy wlutowac zlacza rca :P

Skomentuj

No to jestem pod wrażeniem
            Może czytają nasze forum i dali dwa lepsze aby handel nakręcić

Skomentuj

no to chlopaki jestescie do przodu;] fajnie ze chodza;] za taka kase super.

Skomentuj

ja juz siedze w domu z nimi i wlutowuje RCA ;] jak skoncze to dam znac jak to gra ;]

Skomentuj

Jejku, myślałem, że będzie gorzej skąplikowany w środku. A tu płytka jednostronna, nawet w razie pęknięcia da się naprawić.... może i ja coś pomyślę.

Skomentuj

ehh...
                    coś mi się zdaje że macie wyjątkowego farta i że jak ja zamówie to lipa będzie :)
                    ale może dogadaliście się z gościem że jak sprzeda Wam jakieś w lepszym stanie to reklame zrobicie

Skomentuj

panowie.. jestem w glebokim szoku....

teraz, godz 23.. wzmak ruszyl od kopa

mojego stx'a 22 poprostu miazdzy... wszystkie funkcje dzialaja.. odciecia, mostek, bypassy itd... 100% sprawnosci :P

jestem pod wrazeniem :P

Skomentuj

ale może dogadaliście się z gościem że jak sprzeda Wam jakieś w lepszym stanie to reklame zrobicie
                        Tego typu teksty prosze zostawić dla siebie! Po co niby bysmy mieli kłamać ?
                        Z reszta jak nie wierzysz to twoja sprawa

Skomentuj

A moglbys to podalczyc pod normalne glosniki i napisac jak gra?
                          Bo zastanawiam sie czy nie wziac tego jako naped dla gl frontowych, sub mi raczej nie potrzebny.

pozdrawiam
                          przem

Skomentuj

bprzem, spoko.. ale nie dzis bo mnie matka zabije

[ Dodano: 2006-02-01, 23:15 ]
                            aha.. no podsumowujac ... nie wydalem ani zlotowki wiecej na ten wzmak zeby go odpalic... tylko godzina pracy z lutownica w reku... rca i poprawianie zimnych lutow...

Skomentuj

no no
                              Tylko ja mowie o glosnikach w samochodzie, nie normalnych - domowych
                              chociaz... jak bedzie w domu dobrze to w samochodzie tymbardziej ;>

[ Dodano: 2006-02-01, 23:47 ]
                              a moglbys jeszcez napisac ile za przesylke zaplaciles?
                              Bo mi ten koles napisal ze 20zl kosztuje - to prawda?

Skomentuj

bprzem, good luck!

Skomentuj

ale co good luck, o so chodzi... ? ;>

Skomentuj

pewnie o to zebys dostal takiego w podobnym stanie :)

Ogladajac fotki flakow blaupunkta to stwierdzam ze jakosc wykoniania i elementow chowa sie do mojego monacora 225w - tego za okolo 200zl, gdzie przetwornica jest w ogole na 4 x irfz 44N, od razu widac po jakosci ze to taka masowka ten blaupunkt :]

Skomentuj

ze to taka masowka ten blaupunkt :]
                                      a monacor to hi-eeeeend, że ja pierd@le.

Skomentuj

vip, omg , buźka "" - taka z przymróżeniem oka - wiesz co ona znaczy ?
                                        Pozatym ja na Ciebie nie krzyczę wię Ty też nie krzycz na mnie :)
                                        digital, wychodzi że sprzedawca jest kretynem :)
                                        mógłby choć sprawdzić i mieć 2 razy tyle za wzmaka
                                        Ale musze powiedzieć że mieliście farta bo jak lookalem na foty to mało ktory wzmak tak wygląda jak ten z fot
                                        Ja na szczęście wzmaka do wozu już mam i nie muszę na szczęście liczyć :)

Skomentuj

nie mowie ze monacor to hi end, ale przy podobnej cenie tych wzmakow to bym sie nie zastanawial, jakosc wykonania o wiele wyzsza no i moc wieksza

fotka wnetrza monacora ,tyle ze tego 750w - umberta, zaczerpnieta z audiomanii :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X