Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uszkodzone Blaupunkty.. widział to już ktoś?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szkoda ze stx wysyla glosniki tylko w srody... bo ja jestem niecierpliwy Bo tak naprwade tego AP zamawiam juz 4tydzien :) mysle ze zamowie go w tym tygodniu

Skomentuj

digital, byćmoże sie starzeje..
      ale Tobie to chyba sie cosik moc z głośnością popiemyliła..
      co to jest 0,5kW ... dobry sub + stereo
      to jest tylko dobry sub. poza tym lipa :P
      ale tam co tam.. nie ma dyskusji.. remontujcie te świetne wzmaki..
      szkoda tylko, że to potłuczone młotkiem..
      ja bym tam na miejscu tego kolesia nie tłukł dobrych.. :)
      więc zacznijcie w końcu myśleć.
      ja sie zobowiązałem do milczenia.

Skomentuj

szkoda tylko, że to potłuczone młotkiem..
        nam to nie przeszkadza
        ja bym tam na miejscu tego kolesia nie tłukł dobrych.. :)
        robi jak lubi
        więc zacznijcie w końcu myśleć.
        do kogo to ?

Skomentuj

vip, zdaje sie że sie kurn@ musze bać.. :)
          normalnie jak w podstawówce..
          a ja mówie do wszystkich, nie bierz sobie do serca.

robi jak lubi
          i tu sie mylisz. robi tak jak mu sie opłaca i jak na to prawo pozwala.

Skomentuj

magik, jakiej podstawowce, jestesmy w gimnazjum.. III klasa ;]

a tak serio to na pewno mu sie jakos oplaca je sprzedawac.. i wydaje mi sie ze on juz je takie dostaje... a robi to ktos inny zeby poprostu wygladaly na uszkodzone..

nie wazne, wazne ze dzialaja ;]

Skomentuj

magik, jakiej podstawowce, jestesmy w gimnazjum.. III klasa ;]
              serio?

Skomentuj

nie

Skomentuj

serio? - tak ja chodze do III G (profil sportowy) a digital do IIIE (profil niewiem jaki same rumuny tam chodza poza digim ;])

i jak na to prawo pozwala.
                  Zaraz zaraz czy ja dobrze słysze? W Polsce prawo... - śmiech na sali.

Skomentuj

Tobiasz nie bądz taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie..
                    jak skończysz gimnazjum to sie pewnie dowiesz że coś takiego jest w Polsce jak prawo.. :) wiesz.. bo można tylko dwadzieściakilka punktów karnych dostać a potem juz jeżdzić nie możesz..

kurw@ takie u nas prawo przestrzegają.. :)

a ja nie miałem na myśli prawa polskiego..
                    no chyba nie myślisz, że u nas te blaupunkty są tak tirem przejeżdzane..
                    no chyba ż gdzieś przy granicy.. :)

[ Dodano: 2006-02-03, 22:28 ]
                    same rumuny
                    a Ty może z młodzieży wszechpolskiej, że tak miło o obcokrajowcach mówisz?

Skomentuj

nikt tu nie jest nietolerancyjny, ale raz na jakis czas wypada sie umyc ;]

a co do wzmakow to na elektrodzie tam twardo dochodzili dlaczego sa tak a nie inaczej zrobione ;] w/g mnie to poprostu ktos dostaje wzmaki za prawie darmo jako zlom a kto inny je sprzedaje ze tyle ile my kupujemy i ma na tym niezly interes, nawet nie ma sensu sprawdzac czy dzialaja czy nie, bo jakby sie postaral to zarobilby 2x tyle ale moze mu sie nie oplaca czy cos

[ Dodano: 2006-02-03, 22:37 ]
                      a co do prawa.. heh.. mialem okazje sie przekonac ;]
                      tacie ukradli samochod to przez 2 tyg sprawdzali czy go sam nie schowal a dopiero potem zaczeli sledztwo.. tydzien po rozpoczeciu przyszedl papier ze umorzono z powodu braku dowodow ;] i gadac z takimi

a co do czepiania sie policji o wszystko co nie jest zle to inna sprawa ;] przekrocz predkosc o 5km/h to juz moga ci wstawic mandat wedlug ich smiesznego taryfikatora ;] kto dogoni psa, kto dogoni psa?

[ Dodano: 2006-02-03, 22:38 ]
                      przejdz nie na pasach - 50zł w plecy ;]

Skomentuj

no chyba nie myślisz, że u nas te blaupunkty są tak tirem przejeżdzane..
                        pisałem wczesniej ze koparka a tak na powaznie to cholera wie z kad to jest, kazdy tylko sie domysla...
                        jak skończysz gimnazjum to sie pewnie dowiesz że coś takiego jest w Polsce jak prawo.. :)
                        Juz w takim wieku jestem jak teraz i wiem ze polskie prawo jest do dupy, tacie tez ukradli samochod jakos dziwnym trafem wiedzieli ze akurat tej nocy konczy sie AC... przecież ktos komus cynk musiał dać (wiem, że za mocno schodzimy z tematu) z reszta każdy wie swoje na ten temat i proponuje zakonczyc temat wieku uzytkownikow forum czy prawa polskiego!

Skomentuj

Powrót do tematu bo to sie już staje nudne - prawda jest taka że Polacy mają to do siebie że tylko potrafią narzekać ...
                          A polskie prawo potrafi dotykać tylko biednego człowieka nieczego nie winemu,
                          za to ci bogaci z władzą mają wszystko i wszystkich w dupie i właśnie dlatego nienawidze, ale to NIENAWIDZE kombinatorstwa itp,
                          a tak wogóle to jestem za karą śmierci
                          No ale koniec offtopa:)
                          Jak kogoś ciągnie do tematu to niech w off topic napisze
                          To jak te wzmaki ?

[ Dodano: 2006-02-03, 23:19 ]
                          vip, z tymi rumunami to zaprzestań...
                          bo jeśli chcesz wiedzieć to obrażanie mniejszości narodowych (i nie tylko zresztą)
                          to jest właśnie łamanie prawa
                          BTW nie jesteś może za LPR-em ?

przejdz nie na pasach - 50zł w plecy ;]
                          bądź kierowcą który akurat tam jedzie i ktoś mu wyskakuje - szybko można się zestarzeć ...

Zaraz zaraz czy ja dobrze słysze? W Polsce prawo... - śmiech na sali.
                          jak to mówią - sprawiedliwości trzeba uczyć od młodości, więc jeśli ktoś żyje z takim przekonaniem w takim wieku to nietrudno się domyśleć że znajdujemy się na równi pochyłej...

Skomentuj

[code]To jak te wzmaki ? [/code]

Wzmaki maja sie dobrze, przynajmniej ten ktory ja mam, bo vip to chyba nawet nie ma na czym sprawdzic - wszystko juz spalil chlopak...

Coprawda wczoraj zmienialem w nim konda od zasilana przy samym wejsciu ktory mial 2200uF ale niestety tylko 16V i puscil - kopulka [ta o gory :P] sie odksztalcila, pekla i wylalo sie cos smerdzace szczochami ;] no to teraz dostał na to miejsce taki sam na 25V [ten ktory byl z nim tez wymienilem na nowy].. koszt naprawy 2,5zł a teraz juz nic sie nie dzieje

Szkoda tylko ze nie mam porzadnego zasilania do niego tylko trafo z prostownicy... moze zamowie sobie tak z 500w z toralu to bede mogl go testowac w domq ;] bo samochodu to narazie nie mam ;]

Skomentuj

bo samochodu to narazie nie mam
                              więc po co kupiłeś wzmak do wozu skoro nie masz wozu ?
                              najmniej 3 lata będziesz czekał do zdania prawka, co nie oznacza że będziesz miał woza odrazu ;]

Skomentuj

o rany!
                                sic

Skomentuj

więc po co kupiłeś wzmak do wozu skoro nie masz wozu ?
                                  swojego na wlasnosc niema, ale rodzice maja i siostra wiec spokojnie :) bedzie i test w samochodzie moze nawet dziś tylko musimy gdzies wyrwac tanio grubsze kable najlepiej juz cos kolo 20m2 zeby potem nie zmieniac 5 razy
                                  BTW nie jesteś może za LPR-em ?
                                  nie obrażaj mnie

Skomentuj

kolo 20m2
                                    o k..
                                    grubaśne. 20m kw..

tanio grubsze kable
                                    jeśli nie pprzeszkadza Ci, że były by troszkę trudniejsze w ułożeniu.. to polecam takie od spawarek :) spawalnicze grubasy..

Skomentuj

A kto wie co ma gta290 w srodku? jakie tranz, lepszy jest od gta270?
                                      bo widze ze jakas promocja

Skomentuj

to polecam takie od spawarek :)
                                        gdzie to mozna dostać ?

Skomentuj

gdzie to mozna dostać ?
                                          w sklepie dla spawaczy.. może na alledrogo..
                                          są takie grubasy z wtyczkami po jednej stronie i z "łapkami" po drugiej..
                                          odcinasz wsio i masz kabel po niskiej cenie..
                                          kiedyś mieliśmy z kumplem zamiar wytestować..
                                          plan nie został zrealizowany.

ale może warto.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X