ale liczac ze ktos inny niz PawelS bedzie je rozsylal w ogole sie nie oplaci
To są radiatory "z metra" i zaoszczędzimy po 2zł :P Oczywiście, gdybym je ja np. rozsyłał, bo gdyby to robił Paweł, no to o wiele taniej, ale wg mnie nie ma sensu już Pawła fatygować :)
[ Dodano: 2008-06-04, 18:46 ]
Ups, chyba będzie trochę za wąski :/
[ Dodano: 2008-06-04, 18:54 ]
Ewentualnie coś takiego http://www.gzz.pl/?p=productsMore&iProduct=2727.
Trochę niższy, ale za to ma wyższe żebra. Przy większym zamówieniu może udałoby się załatwić jakąś zniżkę.
cudny przeciez pisalem ze to ten który montował Irek (watek o uniampie strona 7 )
jak pewnie zauważyłeś w cenniku do którego dałem linka jest to profil o symbolu A5352 o szerokości 188mm zebra 35mm i ucięty na 10cm ......
nie ma potrzeby montowania większego bydlaka do uniampa .....konstruktor chyba wie jaki ma w nim być :)
heh wiec jak to pisałem to twojego rysunku ani wymiarów jeszcze nie bylo (patrz na godz postu).......wiec założyłem ze znalazłeś profil o którym pisał Irek....
według mnie nie ma sensu ładować coś większego .... tak wiec ja bym na waszym miejscu szukał wlasnie tego profilu (jesli nie macie sklepu z takimi elementami blisko siebie) ,,,,,,,a jeśli macie to nie szukajcie bo przesyłki itd...nie opłaca sie........idźcie do sklepu i bierzcie cos w podobnych wymiarach
Skomentuj