Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ale liczac ze ktos inny niz PawelS bedzie je rozsylal w ogole sie nie oplaci
    To są radiatory "z metra" i zaoszczędzimy po 2zł :P Oczywiście, gdybym je ja np. rozsyłał, bo gdyby to robił Paweł, no to o wiele taniej, ale wg mnie nie ma sensu już Pawła fatygować :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
      wg mnie nie ma sensu już Pawła fatygować
      szczegolnie ze i tak wszystko sie przeciaga :/
      podobno poczta strajkuje ;]

Skomentuj

Pawel S. no po prostu świetnie ;/

Skomentuj

cudny90, a jaki byłby koszt 1 radiatora?

Skomentuj

bart210, gdyby zamówiło 18 osób, to koszt jednego radiatora wyniósłby 26zł + wysyłka do Ciebie.

Skomentuj

cudny90, strasznie drogo. Mi się udało znaleźć takie coś http://www.gzz.pl/?p=productsMore&iProduct=2716 :)

[ Dodano: 2008-06-04, 18:46 ]
              Ups, chyba będzie trochę za wąski :/

[ Dodano: 2008-06-04, 18:54 ]
              Ewentualnie coś takiego http://www.gzz.pl/?p=productsMore&iProduct=2727.
              Trochę niższy, ale za to ma wyższe żebra. Przy większym zamówieniu może udałoby się załatwić jakąś zniżkę.

Skomentuj

ja bylbym chetny na A-6023/70 (190×70×50mm)

Skomentuj

Radiator, który zaproponowałem wygląda tak: ( długość 10cm )

Skomentuj

bart210, gdyby zamówiło 18 osób, to koszt jednego radiatora wyniósłby 26zł + wysyłka do Ciebie.
                    cudny nie wiem gdzie Ty to szukasz ......ale w detalu juz uciety np http://www.robotronik.pl/cennik/17.html jest za 21zł

to jest dokladnie ten ktory montował Irek w prototypach .......

jak by zamowilo 18 to da sie zejsc ponizej 20.......

Skomentuj

bawolek, ten sklep nie prowadzi sprzedaży przez internet. Ale widzę, że mieszkasz we Wrocławiu to możesz się przejść i spytać co i jak :)

Skomentuj

Podaj rysunek z wymiarami to pogadamy :P

Ale i tak się nie opłaca ... za dużo zabawy niż korzyści :P

Skomentuj

Ewentualnie tak jak dolphin123 napisał, można wziąć A-6023/70. On kosztuje niecałe 20zł.

Skomentuj

cudny przeciez pisalem ze to ten który montował Irek (watek o uniampie strona 7 )

jak pewnie zauważyłeś w cenniku do którego dałem linka jest to profil o symbolu A5352 o szerokości 188mm zebra 35mm i ucięty na 10cm ......
                            nie ma potrzeby montowania większego bydlaka do uniampa .....konstruktor chyba wie jaki ma w nim być :)

jakiś czas temu juz sobie kupiłem

Skomentuj

No to nie mów, że tańszy, bo jest mniejszy :P

Skomentuj

No to nie mów, że tańszy, bo jest mniejszy :P
                                heh wiec jak to pisałem to twojego rysunku ani wymiarów jeszcze nie bylo (patrz na godz postu).......wiec założyłem ze znalazłeś profil o którym pisał Irek....

według mnie nie ma sensu ładować coś większego .... tak wiec ja bym na waszym miejscu szukał wlasnie tego profilu (jesli nie macie sklepu z takimi elementami blisko siebie) ,,,,,,,a jeśli macie to nie szukajcie bo przesyłki itd...nie opłaca sie........idźcie do sklepu i bierzcie cos w podobnych wymiarach

Skomentuj

bawolek, radiator, jakiego wymiary podałeś mogę załatwić za 17zł + wysyłka do klienta :) oczywiście przy zamówieniu ponad 10 szt.

Skomentuj

panowie, przypominam o zaliczkach :!:
                                    ja zalozylem cale swoje oszczednosci ale i tak nadal brakuje pieniedzy na przesylke z TME i ewentualne wysylki

Skomentuj

wplacilem Pawle 80zl Tobie wlasnie

Skomentuj

no panowie... dajecie CIALA!!! (ci co nie wpalcili jeszcze...)
                                        jak sie ktos wpisuje to niech bedzie konsekwentny! wrrr.

Skomentuj

własnie wpłaciłem.. sorry że tak poźno, ale skonczyły sie jednorazowe hasła

Skomentuj

Czaruję...
                                          X