Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ile trzeba by doplacic zeby przyszlo to do mnie kurierem ? (wplacilem 80zl)

Skomentuj

niewiem - zobacz cennik pocztex

Skomentuj

25zl kosztuje do 0,5kg

Skomentuj

Pocztex'a można wysłać z opcją: płaci adresat i nie zmienia to kosztu przesyłki

Skomentuj

Paweł możesz podać gdzie kupowałeś poszczególne elementy ? U mnie w mieście ceny raczej kosmiczne:
            http://inter-chip.pl (Jamicon 10000uf/50v - 18 zł ...)

Więc zostaje kupno przez neta.

gi

Skomentuj

allegro: javoreczek, A441, sm-elektronik
              TME
              tylko niepamietam u kogo kondy do zasilacza.

Skomentuj

Dzięki.

Na razie się wstrzymam do czasu aż wyjaśni się u ciebie czy będą jakieś wolne zestawy.

Jak by były to licz mnie w ciemno (najchętniej z kondami i tranami, ale pewnie nie będzie wolnych) na przynajmniej jeden.

gi

Skomentuj

Hej, jak by się znalazł jeden wolny zestaw to ustawiam się w kolejce :)
                  Miło by było jak by było wszystko, ale bez tranów i kondów też dam radę.

Skomentuj

beda ale wlasnie bez kondow i tranow. moze jeszcze jeden zestaw kondow znajde u siebie...

Skomentuj

Pawel S., jak znajdziesz to liczy sie kolejosc zgloszen, prawda? :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

jak juz wczesniej wspomnialem kupilem dodatkowe 10 zestawow z PCB ale bez tranow koncowych i kondow w zasilaczu.
                        kto i ile ich dostanie okaze sie jak bede mial juz wszystkie elementy - bo jak widac opoznienia sa spore

Skomentuj

Pawel S., ilu Ci jeszcze elementów brakuje i kiedy mniej więcej będziesz miał całość?

Skomentuj

czesci od javoreczka i od A441 (czyli wiekszosc) leza u zibiego (jakos mi paczki niecieli wyslac) i bede je mial na poczatku tygodnia. potem tylko zamowienie z TME jak sie zorientuje czy wszystko jest

macie jakies pomysly na detale do KITow jakie jeszcze zamowic? bo np pokladki pod trany chce brac, dystanse takie jak u irka, blaszki na mostek, srubki i co jeszcze?

Skomentuj

Mam nadzieję, że o bezpiecznikach i złączach ark pamiętasz? :)

Skomentuj

No i te ( nie wiem jak to się nazywa ) kołyski (?) pod bezpieczniki :)

No i ten potencjometr precyzyjny tak dla przypomnienia ...

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                  No i ten potencjometr precyzyjny tak dla przypomnienia ...
                                  Nie jestem przekonany czy jest tam potrzebny aż wieloobrotowiec :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
                                    Mam nadzieję, że o bezpiecznikach i złączach ark pamiętasz?
                                    zamowione. mam nadzieje ze javoreczek wrzucil bezpieczniki bo niemial ich na aukcji ale mial zalatwic
                                    Zamieszczone przez cudny90
                                    No i te ( nie wiem jak to się nazywa ) kołyski (?) pod bezpieczniki
                                    http://www.allegro.pl/item386814840_...za_10szt_.html mam nadzieje ze bedzie pasowac
                                    Zamieszczone przez Quester
                                    Nie jestem przekonany czy jest tam potrzebny aż wieloobrotowiec
                                    50gr roznicy w cenie - wiec dla swietego spokoju mozna dac

olalem tylko goldpiny - wydaje mi sie ze sa zbedne. wole przylutowac bezposrednio w plytke

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                      50gr roznicy w cenie - wiec dla swietego spokoju mozna dac
                                      Nie chodzi mi o cenę tylko raczej jakiekolwiek sensowne uzasadnienie kupowania wieloobrotowców, które mają niestety inny footprint niż na PCB. Abstrahując od wszystkiego innego wyglądać to będzie nieprofesjonalnie :P

Skomentuj

Jeszcze wpadł mi do głowy pomysł, żeby wziąć szpulę drutu srebrzonego bo nie każdy takowy ma. Można by podzielić po równo do każdego zestawu.

Skomentuj

a mi sie wydaje ze to zbedna rzecz. ja takie laczenia robie "odpadami" odcietymi od wlutowanych elementow

Skomentuj

Czaruję...
                                          X