Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pawel S., spiesz się z zamówieniami bo od 1 lipca poczta polska podnosi ceny!

[ Dodano: 2008-06-21, 12:47 ]
    Paczka pocztowa do 1kg, priorytet - 10zł.

Skomentuj

Monopol cholerny... Podobno kraj wolnorynkowy ale nadal królują takie firmy jak tepsa, poczta... Nawet na kolei jest monopol :twisted: NA ile jeszcze przesyłek Paweł czekasz?

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
        NA ile jeszcze przesyłek Paweł czekasz?
        caly czas na te same!! czytajce dokladnie
        Zamieszczone przez melisław
        Monopol cholerny... Podobno kraj wolnorynkowy ale nadal królują takie firmy jak tepsa, poczta... Nawet na kolei jest monopol
        jeszcze kilka lat... i zachodnie firmy beda mogly wejsc na nasz rynek... tylko niepamietam ile dokladnie

Skomentuj

:!: URUCHOMIENIE UNIamp-A: :!:

www.mariuszelektro.elektroda.eu/uni.html :cool: <-- To dla Was Pozdrawiam !

bprzem Użyłem twoich fotek Chyba nie jesteś zły :)

Skomentuj

Wielkie dzięki :) Napewno ułatwi to uruchomienie uniampa mniej zaawansowanym userom.

PS: Brak polskich znaków powoduje, iż tekst jest bardzo słabo czytelny ...

Może ustaw kodowanie na UTF-8? Tylko nie w notatniku ....

Skomentuj

cudny90 Ok :) Teraz już powinno być wszystko w porządku :) Poprawione kodowanie.

Irek Luknij na to okiem, czy wszystko OK

Skomentuj

Zamieszczone przez MariuszElektro
                bprzem Użyłem twoich fotek Chyba nie jesteś zły :)
                Spotkamy się w sądzie!

;-)
                Opis na stronie jest wystarczający do uruchomienia tego wzmaka i wszyscy powinni sobie poradzić. Dopisz jeszcze, żeby trzy razy sprawdzić czy nie ma zwartych ścieżek itp - ogólnie poprawność montażu.

Skomentuj

Nie na temat...
                  Kodowanie znaków w dokumentach html dla naszego regionu to ISO-8859-2, a nie UTF-8

Skomentuj

Nie na temat...
                    Ale kto teraz używa iso-8859-2? Nikt :] UTF-8 jest o wiele bardziej elastyczny Że tak się wyrażę :P

Skomentuj

Quester cudny90 Dajcie sobie siana Najważniejsze, że o uruchomieniu jest już wszystko powiedziane :) I stronka działa :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez bprzem
                        Dopisz jeszcze, żeby trzy razy sprawdzić czy nie ma zwartych ścieżek itp - ogólnie poprawność montażu.
                        ...oraz, czy nie ma przebicia między tranzystorami (jeśli nie są izolowane) a radiatorem.

Skomentuj

:!: STRONA ZAKTUALIZOWANA :!: Jeszcze brakuje aby ktoś wyleciał z zasada działania tego wzacniacza :)

Skomentuj

To ja jeszcze się wtrącę. Jest szansa na zamówienie części, a konkretnie chodzi mi o SAME tranzystory końcowe (najlepiej parowane ) :?:

Skomentuj

raczej nie

Skomentuj

Szkoda... w takim razie będę kombinował coś sam.

Skomentuj

Szopler, tranzystory koncowe dosc tanio mozesz kupic na allegro. do tych zestawow dodatkowych brakuje tylko tranow koncowych i kondow do zasilacza
                                  ale szczegoly dopiero jak sie wszystko zakonczy

Skomentuj

A u kogo konkretnie bys polecil? Tez sie spoznilem z zamowieniem niestety ;/

A moze by tak druga tura:P?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                      Szopler, tranzystory koncowe dosc tanio mozesz kupic na allegro. do tych zestawow dodatkowych brakuje tylko tranow koncowych i kondow do zasilacza
                                      ale szczegoly dopiero jak sie wszystko zakonczy
                                      Znalazłem wszystko oprócz:
                                      2SA1837 i 2SC4793

możesz coś poradzić? Zamawianie w TME (tylko) tych tranów mi się nie kalkuluje...

Skomentuj

Szopler, zamowilem dodatkowych 10 zestawow w skladzie ktorych brakuje TYLKO toshib (2SC5200 i 2SA1943) oraz kondensatorow 10000uF/50v - cala reszta razem z PCB bedzie!
                                        tylko niepytaj narazie o cene - podam wszystko jak bede mial wszystkie czesci

Skomentuj

Ok, ok. THX za info :).

[ Dodano: 2008-06-27, 22:29 ]
                                          Ja bym potrzebował jedynie:
                                          - 2x 2SC4793
                                          - 2x 2SA1837
                                          - NTC100k

Resztę już mam bądź zamówiłem na Allegro...

[ Dodano: 2008-06-29, 19:34 ]
                                          PS. Oczywiście trany parowane

Skomentuj

Czaruję...
                                          X