Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nikt tu nie zarabia na Irka wzmacniaczach 90% części to części z zamówienia które robił Paweł S. Inne sa tylko "małe" kondensatory gł dałem Elne i Samsunga low ESR, reszta ta sama. Cena taka sama jak z zamówienia, ewentualnie jakas tania lub darmowa wysyłka:)

pawcioper wytłumacz mi co sie może popsuć w rezystorach i kondensatorach, bo trany jeszcze mogę jakoś zrozumieć:) Akurat trany końcowe nie sa polutowane:)

Skomentuj

nie chodzilo mi o rezystory i kondy ale czy ten twoj zestaw zawiera trany bo ja chce bez radiatora i trana

Skomentuj

Napisz na PW nie bardzo rozumiem. Radiator mam ale moz ebyc bez niego co do trana nie kumam;]

Skomentuj

dj_zibi, napisz coś o tej swojej lampie, albo może załóż nowy temat. Właśnie jestem na etapie podejmowania decyzji za co się zabrać (mam już paru faworytów) i chętnie zobaczę co i dlaczego wybrał ktoś inny. Zresztą innych też pewnie zainteresuje Twój wzmacniacz :).

Skomentuj

a do mnie doszły już wszystkie elementy UniAmpa :) Teraz już nie mogę się doczekać nim go złożę :) Eeeeh szkoda tylko, że czasu mało. Muszę chwilkę znaleźć i w końcu zrobić zaległe wzmaki, bo leżą trzy kostki TDA7294, dwie LM3886, wzmak do suba na tranzystorach TIP142, TIP147 no i uniamp :) Chętnie je porównam ze sobą i z moim denonem, aż mnie ciekawość zżera :P

Skomentuj

jakby ktos byl zainteresowany to mam jeszcze jedna plytke na zbyciu
              mam tez jeden zestaw ale chetny tez juz jest :P

rozumiem ze wszyscy otrzymali swoje przesylki?

Skomentuj

Pawel S., chętnie wezmę płytkę.

Skomentuj

O :smile: Uniamp zawita w Krakowie?

Skomentuj

dostali, ale jak bede skladal to sie dowiemy czy wszystko mi w paczce dales:P

Skomentuj

wasik1989, jeden już zrobiony :) , bardzo się w domu spodobał, łatwo się go robi, więc zrobię drugi na trochę lepszych częściach. Zobaczę, czy jest jakaś różnica.

Skomentuj

zaraz zabieram sie do pracy nad nim

Skomentuj

betton, mogę Ci pomóc w tym porównaniu

Skomentuj

przypominam ze jest jeszcze wolny zestaw od dj_zibi.
                            dla osob nieobeznanych z forum i osobami informuje ze dj_zibi, organizowal wczesniej KITy symasyma wiec wie co robi

Skomentuj

Gdzie najtaniej kupić radiator do UNI ? Wszędzie gdzie patrzę krzyczą sobie kosmiczne sumy jak za kawałek aluminium, a na allegro raczej pustki :/

gi

[ Dodano: 2008-09-25, 13:42 ]
                              Już nie ważne, udało mi się wyrwać okazyjnie na allegro za 10 zł

gi

Skomentuj

Witam,

troche pozno ale lepiej pozno niz wcale Byłbym chętny na kompletny KIT do UNIampa - jest jeszcze mozliwosc zamowienia, chyba ze ktos ma moze Pan panie IRKU ?
                                pozdrawiam,
                                Krzysztof B.

Skomentuj

niestety nie. napisz PW do irka i kup gotowca. niewiele drozej a niemasz komplikacji przy uruchomieniu/montazu no i dostajesz gwarancje (w zasadzie zbedna przy produktach irka)

jakbys jednak chcial kompletowac samemu czesci to mam jeszcze troche rezystorow...

Skomentuj

Przepraszam za kopanie tematu,ale jak odpisze to i tak temat wyląduje na gorze wiec. Czy ma ktoś kita do uniampa V2 ? Kupił bym 2 komplety(2xstereo). A jak nie to niech ktoś mi odpisze w jakim sklepie zamawiał wszystko za jednym zamachem, szukałem na http://elektronika-sklep.pl/ ,ale nie mają sterujących ani końcowych.
                                    Poza tym same rezystory są tylko 1%, dla mnie to na +,ale 7gr 1 szt...

Skomentuj

poszukaj wszystkiego w:

tme.pl
                                      piekarz.pl

Pozdrawiam

Skomentuj

Znalazłem takiego Użytkownika na allegro który jak się okazuje ma wszystko do uniampa. Ale są to zestawy w paczkach po 50szt. rezów 1% za 1,20zł
                                        Mógł by ktoś coś powiedzieć o tym użytkowniku? Po komentarzach widać że raczej pozytywny człowiek.
                                        PS. może zamówienie forumowe ?

Skomentuj

Zamieszczone przez SanKen Zobacz posta
                                          Znalazłem takiego Użytkownika na allegro który jak się okazuje ma wszystko do uniampa. Ale są to zestawy w paczkach po 50szt. rezów 1% za 1,20zł
                                          Mógł by ktoś coś powiedzieć o tym użytkowniku? Po komentarzach widać że raczej pozytywny człowiek.
                                          PS. może zamówienie forumowe ?
                                          Ja zazwyczaj brałem od niego części ale wszystkiego nie ma... Mogę zrobić kolejne zamówienie ale wątpię że uzbiera się te 10 kitów(mniej nie ma sensu robić grupowego zamówienia)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X