faktycznie pieniadze juz sa - niewiem dlaczego spojzalem tylko w "operacje nie zrealizowane" :oops:
jutro posatram sie wyslac. chcesz moze te kondy 47uF? :>
Bez roznicy, jak masz to dawaj je, jak nie to sobie załatwie :) Cieszę się, że się nieporozumienie wyjaśniło. Nie musisz jutro wysyłac jeżeli to problem, bo i tak czekam na tranzystory i kondzioły, więc nie spieszy się.
CaMIkaZEe, mi chodzilo o to ze mam ich duuuzo a przeciez ich nie wykozystam sam :P
pytalem wczesniej czy ktos je chcial ale dostal "kilka" sztuk tylko damiani...
Czyli właściwie w tym kicie brakuje jeszcze kilka kondów?
:???: ze co? umiesz czytac ze zrozumieniem?
przeciez pisalem juz wczesniej ze te kondy 47uF (te za grube) kupilem w ilosci 700szt za grosze! (teraz nie pamietam ale chyba 7 lub 11zl z przesylka)
tak wiec pytalem czy ktos czasem niechce ich wiecej ;] no i dostal tylko damiani :P
Jeśli ktoś zainteresowany mam Uniampa polutowanego w 90%(reszta elementów do wlutowania oczywiście tez jest) w cenie zestawu elementów z tego zamówienia. Część elementów lepszej jakości, część identyczna jak w zamówieniu. Zmieniła sie koncepcja -> robie lampe i kasa przyda sie na trafa głośnikowe.
mógłby mi ktoś podać jakąś strone na której moge kupić części do wzmacniacza ( bez radiatora i transformatora) to bedzie mój pierwszy a wiec jastem zielony
Skomentuj