Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

faktycznie pieniadze juz sa - niewiem dlaczego spojzalem tylko w "operacje nie zrealizowane" :oops:
    jutro posatram sie wyslac. chcesz moze te kondy 47uF? :>

Skomentuj

Bez roznicy, jak masz to dawaj je, jak nie to sobie załatwie :) Cieszę się, że się nieporozumienie wyjaśniło. Nie musisz jutro wysyłac jeżeli to problem, bo i tak czekam na tranzystory i kondzioły, więc nie spieszy się.

Skomentuj

CaMIkaZEe, mi chodzilo o to ze mam ich duuuzo a przeciez ich nie wykozystam sam :P
        pytalem wczesniej czy ktos je chcial ale dostal "kilka" sztuk tylko damiani...

Skomentuj

Czyli właściwie w tym kicie brakuje jeszcze kilka kondów?

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
            Czyli właściwie w tym kicie brakuje jeszcze kilka kondów?
            :???: ze co? umiesz czytac ze zrozumieniem?

przeciez pisalem juz wczesniej ze te kondy 47uF (te za grube) kupilem w ilosci 700szt za grosze! (teraz nie pamietam ale chyba 7 lub 11zl z przesylka)
            tak wiec pytalem czy ktos czasem niechce ich wiecej ;] no i dostal tylko damiani :P

Skomentuj

To mi też dorzuć, w końcu zawszę biorę o kilka sztuk wszystkiego więcej :)

Skomentuj

Wybacz... Chyba już późno było :)

Skomentuj

A ja z takim pytaniem. Wiecie może gdzie można się zaopatrzyć w jakieś ciekawe gałki i złącza do uniampa? Jakiś adres sklepu internetowego?

Skomentuj

snafi Google twoim przyjacielem :)

Skomentuj

Szukałem i nie znalazłem nic ciekawego. A dużego pokrętła do Volume srebrnego to nie znalazłem ani jednego.

Skomentuj

W tme sa galki roznego rodzaju np alu: click!

Skomentuj

ja i tak tocze :P

Skomentuj

Ja chyba też sobie wytoczę. Albo kupię jakiś stary wzmacniacz na allegro i od niego będę miał gałki.

Skomentuj

Witam Wszystkich
                              Jest jeszcze wolny zestawim KIT do UNIAMPA jestem bardzo zainsteresowany jakbym mógł prosić (jaka cena)- z góry dziekuje!
                              pozdrawiam.

Skomentuj

Jeśli ktoś zainteresowany mam Uniampa polutowanego w 90%(reszta elementów do wlutowania oczywiście tez jest) w cenie zestawu elementów z tego zamówienia. Część elementów lepszej jakości, część identyczna jak w zamówieniu. Zmieniła sie koncepcja -> robie lampe i kasa przyda sie na trafa głośnikowe.

Skomentuj

mógłby mi ktoś podać jakąś strone na której moge kupić części do wzmacniacza ( bez radiatora i transformatora) to bedzie mój pierwszy a wiec jastem zielony

Skomentuj

pawcioper, elementy przeważnie kupuje się w sklepach z elektroniką :P

www.tme.pl www.piekarz.pl

Skomentuj

pawcioper albo odkupic po kosztach czesci odemnie i dokończyc lutowanie. Ehhh trafa do lampy juz ida jeszcze same lampy i zasilanie.

Skomentuj

hej,
                                        dj zibi jaka cena podaj na priv
                                        thx

Skomentuj

dj_zibi nie mam pewnosci czy te twoje czesci sa sprawne w 100% ale podaj cene jaka cie interesuje byle by nie byla kosmiczna

Skomentuj

Czaruję...
                                          X