Zamieszczone przez Tasior
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Symasym PCB - grupowe zamowienie plytek
Collapse
X
-
oj chłopcy spokojnie (: po co tak na niego krzyczycie?
odpowiadam: cena jest normalna jakby ktoś chciał kupować indywidualnie to w większości przypadków zapłaci więcej o przesyłkach nie wspominając, gdyby to kogoś interesowało to ta organizacja płytek i tranzystorów to nie jest biznes tylko dobra wola
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaman777i taka odp. chcialem uzyskac pod zadanym pytaniem:)) kierowane wprost do samegoflondisa i tez nie rozumiem po co te nerwy :)))
Gdybyś chciał się zapytać tylko Jego to masz PW lub @
Poza tym podtekst tego pytania jest jasny.
Bez urazy ale czasami mam wrażenie że niektórzy chcieli by kupować wszystko w Biedronce i do tego hurtem i po znajomości
Skomentuj
-
zadalem takie pytanie na forum zeby inni mieli obraz tej odp.czy koszty są ok a w biedronece nie sprzedaja tranzystorów:)inni odpowiadac moga jak jest pytanie skierowane do ogolu tu bylo jak pisalem nie raz tylko do flonsia i mam pytanie jeszcze odnosnie aplikacji czy w spisie czasem nie brakuje kondestorów filtrujacych-2x1000uF ?? bo ich nie dostrzegam,zamiast 1000Uf jak to bylo w org. maja byc 470??:>
Skomentuj
-
Listę tranzystorową zamykam w piątek, prosze wszystkie osoby które jeszcze nie wpłaciły o przelanie kwoty wyrażonej wzorem K=n*30+2,5 (gdzie n to ilość zestawów) na to samo konto co było podawane do płytek, w tytule proszę napisać: "<swój nick> + tranzystory"
1.dio, 2szt
2.errorexe1929, 2szt
3. jajek92 2szt.
4. damiani 4szt.
4. lupuss 2szt
[ Dodano: 2009-05-14, 15:23 ]
ciągle nie zanotowałem wpłaty przez użytkowników:
-nowy1
-camer
Skomentuj
-
Dzień dobry,
dzisiaj (Czwartek, 21-05-2009) wysłaliśmy przesyłkę z płytkami:
-sym-v0-2
Musicie mi dać trochę czasu bo mam teraz egzaminy ale postaram się w miarę szybko porozsyłać, kupiłem już znaczki i koperty bąbelkowe.
http://wstaw.org/pokaz/37374/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez flodinskupiłem już znaczki i koperty bąbelkowe.
no i taniej dla poczty :P
mam nadzieje ze wszystko wysylasz poleconym? zeby pozniej nie bylo pretensji ze cos zaginelo, tak jak to bylo z koszulkami
fajny stosik
Skomentuj
-
Zamieszczone przez flodinstych kopert nie da się przepuścić przez maszynkę
mi raz babka nawet przepuscila koperte razem z rurka alu w srodku :P
przestraszyla sie ze cos mogla zniszczyc to pozniej drukowala na kartkach samoprzylepnych
[ Dodano: 2009-05-25, 17:55 ]
aha - mozesz dac dokladne foto z bliska?
Skomentuj
Skomentuj