Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Symasym PCB - grupowe zamowienie plytek

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Tasior
    kaman777, kup i sprzedawaj,plac za wysylke, poswiec swoj czas.
    Cena jest jaka jest i jesli ktos jest w stanie ja zaakceptowac to sie wpisuje na liste,proste.
    Jak kupisz odemnie komplet to niema sprawy a pozatym po co sie wypowiadasz jak pytanie nie bylo kierorwane do Ciebie :evil: ty rozprowadzasz trany?? nie to po co ten post??:/

Skomentuj

bo czekalem az ktos wyskoczy z takim tekstem.
      nie musze kupowac od Ciebie ani flodinsa bo sam mam kompletow na kilkanascie/dziesiat symasymow.

Skomentuj

to tym bardziej jak nie jestes zainteresowany to po co sie udzielasz?? ciebie pytanie nie dotyczylo :/

Skomentuj

nie to po co ten post??:/
          A po co Twój post odnośnie ceny ? Nie podoba się to nie zamawiaj. Ktoś poświęca swój wolny czas a Ty jeszcze narzekasz. Skoro twierdzisz że cena jest wygórowana to może sam się za to zabierzesz ? Najłatwiej jest krytykować.

Skomentuj

to było pytanie skierowne do flondisa tylko i wyłącznie zapytane z grzecznościa i po co sie ktos wypowiada jak go to nie dotyczy,chcialem sie tyko dowiedziec skad taka cena to wszystko tak trudno pojac??

Skomentuj

skoro mi sie cos nie zgadzalo to odp. jest jasna stad zadane pytanie i odp.nie uzyskalem w dalszym ciagu,nie wiem co chcecie uzyskac piszac posty na temat ktory was nie dotyczy-zadane pytanie

Skomentuj

nie umiecie chyba czytac ze zrozumieniem zapytalem grzecznie po co sie unosic,moze stwierdzenie "wygorowana" bylo nie na miejscu bo wcale nie jest wygorowana,pisze poraz kolejny ze czekalem na odp od flondisa zeby rozwinal albo zaprzeczyl stwierdzeniu"wygorowana" badz nie

Skomentuj

oj chłopcy spokojnie (: po co tak na niego krzyczycie?

odpowiadam: cena jest normalna jakby ktoś chciał kupować indywidualnie to w większości przypadków zapłaci więcej o przesyłkach nie wspominając, gdyby to kogoś interesowało to ta organizacja płytek i tranzystorów to nie jest biznes tylko dobra wola

Skomentuj

i taka odp. chcialem uzyskac pod zadanym pytaniem:)) kierowane wprost do samegoflondisa i tez nie rozumiem po co te nerwy :)))

Skomentuj

Zamieszczone przez kaman777
                      i taka odp. chcialem uzyskac pod zadanym pytaniem:)) kierowane wprost do samegoflondisa i tez nie rozumiem po co te nerwy :)))
                      Nie udawaj ... skoro zadajesz takie pytanie na forum to spodziewaj się odpowiedzi na to pytanie innych uczestników - na czym Ci zapewne zależało.
                      Gdybyś chciał się zapytać tylko Jego to masz PW lub @
                      Poza tym podtekst tego pytania jest jasny.
                      Bez urazy ale czasami mam wrażenie że niektórzy chcieli by kupować wszystko w Biedronce i do tego hurtem i po znajomości

Skomentuj

zadalem takie pytanie na forum zeby inni mieli obraz tej odp.czy koszty są ok a w biedronece nie sprzedaja tranzystorów:)inni odpowiadac moga jak jest pytanie skierowane do ogolu tu bylo jak pisalem nie raz tylko do flonsia i mam pytanie jeszcze odnosnie aplikacji czy w spisie czasem nie brakuje kondestorów filtrujacych-2x1000uF ?? bo ich nie dostrzegam,zamiast 1000Uf jak to bylo w org. maja byc 470??:>

Skomentuj

kaman777, tak ma byc.

Skomentuj

Listę tranzystorową zamykam w piątek, prosze wszystkie osoby które jeszcze nie wpłaciły o przelanie kwoty wyrażonej wzorem K=n*30+2,5 (gdzie n to ilość zestawów) na to samo konto co było podawane do płytek, w tytule proszę napisać: "<swój nick> + tranzystory"

1.dio, 2szt
                            2.errorexe1929, 2szt
                            3. jajek92 2szt.
                            4. damiani 4szt.
                            4. lupuss 2szt

[ Dodano: 2009-05-14, 15:23 ]
                            ciągle nie zanotowałem wpłaty przez użytkowników:

-nowy1
                            -camer

Skomentuj

jeśli ci panowie "opuścili" zamówienie to chętnie zapiszę się na 2 płytki plus komplet tranów
                              tylko prosze o info na pw jak co za ile gdzie i na kiedy

Skomentuj

i jak wyglada sprawa plytek?

Skomentuj

Pewnie flodins zgarnał kase i uciekl do NRD albo Czechosłowacji przekraczajac granice japonsko-izraelską :mrgreen: :wink:
                                  Pewnie sie robia.

Skomentuj

Dzień dobry,

dzisiaj (Czwartek, 21-05-2009) wysłaliśmy przesyłkę z płytkami:

-sym-v0-2
                                    [ Dodano: 2009-05-22, 22:45 ]
                                    Musicie mi dać trochę czasu bo mam teraz egzaminy ale postaram się w miarę szybko porozsyłać, kupiłem już znaczki i koperty bąbelkowe.

http://wstaw.org/pokaz/37374/

Skomentuj

Zamieszczone przez flodins
                                      kupiłem już znaczki i koperty bąbelkowe.
                                      mi by sie nie chcialo naklejac znaczkow. idziesz na poczte i babka puszcza koperty przez "maszynke". szybciej i wygodnej
                                      no i taniej dla poczty :P

mam nadzieje ze wszystko wysylasz poleconym? zeby pozniej nie bylo pretensji ze cos zaginelo, tak jak to bylo z koszulkami

fajny stosik

Skomentuj

wszystko wysłane, polecone priorytety, tych kopert nie da się przepuścić przez maszynkę

Skomentuj

Zamieszczone przez flodins
                                          tych kopert nie da się przepuścić przez maszynkę
                                          a chcesz sie zalozyc? :lol:
                                          mi raz babka nawet przepuscila koperte razem z rurka alu w srodku :P
                                          przestraszyla sie ze cos mogla zniszczyc to pozniej drukowala na kartkach samoprzylepnych

[ Dodano: 2009-05-25, 17:55 ]
                                          aha - mozesz dac dokladne foto z bliska?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X