Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.
Collapse
X
-
Pu kilku miesiącach dłubania maszyna ruszyła ! co prawda jeden kanał ale grzmi to niesamowicie !pozostały jeszcze trzy.
Wielkie podziękowania ..szczególnie dla jaskniniowca i dzwiedzia! Dzięki chłopaki za wsparcie techniczne :)
na warsztacie..pierwsze uruchomienie
ps. żarówka jako świecący 'bezpiecznik' z wrażenia została w obwodzie i pięknie mrugała w takt zasysanych amperków ...heheeeLast edited by micha7n; 28.10.2014, 01:32.
Skomentuj
-
Jak to wypada w porownaniu do fabrycznych wzmakow z lat 90?
E-450 jest najnizszym modelem tych koncowek mocy?
I jeszcze podstawowe pytanie, ile kosztuje zrobienie tego E-450 z ladna obudowa i dobrymi elementami.Last edited by Bumpalump; 28.10.2014, 15:21.Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
-
Borys , mogę odsprzedać - ale to na pw . Co do kashinoki to raczej najlepszy sklep, tylko do detalistów jest inne podejście niż do osób które kupują w setkach. Wszystko 101 proc oryginały . Napisał bym więcej jak kupować i jak to wszystko przesłać, tylko to nie jest kompletnie temat na forum .
Skomentuj
-
Witam wszystkich po małej przerwie. Mam w zamiarze przerobić moją końcówkę e-450 na układ dual-mono. Mam trafo 2x (48/0/48) i dodatkowo 100V ale tego odczepu w żaden sposób nie wykorzystam. Do tego chciałbym dokupić małe trafo r - core 50/0/50 i 15V do zasilania pomocniczego.
Mam pytanie odnośnie kondensatorów czy mogę zastosować np pojedynczo na stronę pojedyńczy 47000uF czy lepiej 2x22000uf czy na przykład zasilacz Ravena z 4x12000uf.
Zastanawiam się też nad masą czy muszę odizolować obydwie końcówki od siebie czy mogę zrobić je na wspólnej masie.Last edited by sylvek; 02.11.2014, 21:22.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sylvek Zobacz postaZastanawiam się też nad masą czy muszę odizolować obydwie końcówki od siebie czy mogę zrobić je na wspólnej masie.
Skomentuj
Skomentuj