Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez mobias Zobacz posta
    Oj tam za trudne, wklejasz obraz loga na tło i obrysowujesz krzywymi. Ważne żeby obraz był w jak największej rozdzielczości.
    Spróbuję tak zrobić, dzięki, nie pomyślałem o tym :)

Skomentuj

Podeślij mi jaki dokładnie jaki chcesz napis to Ci zrobię dxf, tak żebyś mógł dać na laser czy wodę

Skomentuj

Może się komuś przyda?
        Załączone pliki

Skomentuj

W dziale zamówień robimy listę na barwę do E-450. Najlepsza barwa z jaką miałem przyjemność. Nie prędko będziemy ponawiać zamówienie, więc gorąco zachęcam do wzięcia udziału. Na razie zbieramy chętnych, jak tylko admini zatwierdzą zamówienie proszę o wpisywanie się na listę:-)

Skomentuj

Nie robimy. Najpierw konkrety, potem zamówienie, aby później nie było płaczu. Jak ma być inaczej, to proponuję jak większość, wykonać kilka sztuk i wstawić w dział ogłoszeń.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
              Nie robimy. Najpierw konkrety, potem zamówienie, aby później nie było płaczu. Jak ma być inaczej, to proponuję jak większość, wykonać kilka sztuk i wstawić w dział ogłoszeń.
              Jest lista, jakich konkretów oczekujesz?? Nie chcesz to się nie wpisujesz, o wszystko musi być dym na tym forum, pójdziemy na as i zrobimy, wielki problem nie wiadomo o co... szkoda słów

Skomentuj

Zastanów się chwilę zanim cokolwiek napiszesz.. Przeczytaj dwa razy swoje ogłoszenie i później odpowiedz sobie czy chciałbyś kupić kota w worku.

Skomentuj

Robimy ta liste dla tych co chca sie dopisac, ktos nie chce to sie nie dopisuje.. jest jak byk napisane co jest przedmiotem zamowienia.. co tu jeszcze pisac:-)

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/25...002#post436002

Chciec to moc:-) to Panowie dopisujemy sie, im nas wiecej tym lepiej, a naprawde warto:-)
                    Last edited by Adam_85; 02.02.2015, 21:52.

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta
                      Chciec to moc:-)
                      Otóż to. Nie wygląda to lepiej?

Skomentuj

Jak robisz zamówienie tylko dla grona, które tylko w tym wątku się wypowiada, to po co Ci osobne zamówienie jak na co dzień z nimi na pw gadasz? Szukasz chętnych aby zejść z kosztów, więc potrzebujesz tych którzy nie siedzą w temacie i nie pieprz, że jest inaczej.

Skomentuj

Co do tej barwy to widzę mały problem w kwesti zasilania dla traf z odczepem po środku, jak widzę na foto to są dwa mostki, czyli zasilane musi być z trafa bez odczepu np ~18-0; ~18-0 wtedy masa układu jest sztuczna za mostkami. W przypadku podłączenia z trafa z odczepem po środku lub w konfiguracji ~18-0; ~18-0 na 18-0-18 z mostków może polecieć dym.
                          Jak ktoś ma trafo np 18-0 i 18-0 bez odczepu po środku to nie widzę problemu

dla traf bez odczepu 18-0 i 18-0

tak może być jak podłączy się trafo z odczepem 18-0-18

dla traf z odczepem po środku

Skomentuj

Szukasz chętnych aby zejść z kosztów, więc potrzebujesz tych którzy nie siedzą w temacie i nie pieprz, że jest inaczej.
                            Zawsze można zamówić 10 szt, rozdzielimy między sobą i po sprawie, ale po co jak co jakiś czas mam zapytanie o barwę i pre do 450, więc ci co są zainteresowani też wezmą.
                            Szukasz problemu tam gdzie go nie ma.

Tyle na dziś:

Skomentuj

A będzie opracowany pre do 450 czy pozostaje pre od 408?

Skomentuj

Zamieszczone przez Birofil Zobacz posta
                                Zamówiłeś u nich trafo?
                                Właśnie wczoraj doszło :)

cena 115.72 Euro
                                z przesyłką
                                czyli koło 470zł
                                http://www.badel.pl/

45-0-45 500w
                                52-0-52 40w
                                52-0-52 40w
                                2x15 30w
                                2x12 20w

Skomentuj

Dzięki za info.
                                  Elegancko wygląda. :-)

Dlaczego masz po 2 osobne uzwojenia na 52V?

Skomentuj

Dział grupowych zamówień powstał w jakimś celu i regulamin też nie wziął się z butów. Jeżeli problemem jest napisanie dwóch trzech zdań, podania ceny i wrzucenie schematu, to na pewno lepiej będzie:
                                    Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
                                    Zawsze można zamówić 10 szt, rozdzielimy między sobą i po sprawie
                                    I po sprawie.
                                    Ciesz się, że wszyscy moderatorzy mają w nosie ten wątek, bo cały mógłby polecieć w kosz za jawną reklamę tu. :)

Skomentuj

Ciesz się, że wszyscy moderatorzy mają w nosie ten wątek
                                      Ja się mam cieszyć?? Przecież on jest dla ludu, nie dla mnie.

bo cały mógłby polecieć w kosz za jawną reklamę tu.
                                      No to jak Ty nie wiesz co zrobić z reklamami to ja na to nie pomogę.

I zrób z łaski swojej porządek z wpisów z ostatnich dwóch dni.

Skomentuj

Wskazówka
                                        Każdy post można raportować, służy do tego ikonka wykrzyknika w trójkącie pod wpisem.

Skomentuj

mam nadzieję,że to będzie ostatnia wersja budki na moją 450-tkę:thumbsup:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X