A umie... Dzięki za odp. Teraz zostaje mi tylko znaleźć wydruk ścieżek PCB i mogę zaczynać montaż.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Czemu żeś tak krzywo powlutowywał te zaciski ARK? psuje to efekt.
Zamieszczone przez toorop Zobacz postaNie wiem czy warto czas tracić na wytrawianie skoro gotowe PCB jest bardzo tanie. Spytaj się autora projektu, może coś jeszcze zostało.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nik156 Zobacz postaMam pytanie co to za śrubki do końcowych tranzystorów? Znajdy czy kupiłeś gdzieś ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez swiety1337 Zobacz postaNapisz do Irka
Adres tutaj - http://www.fratu.pl/irek/?kontakt,2
A może ktoś miał by ochotę sprzedać uruchomionego V2 ?
Artur
Skomentuj
-
Uni 1.0 uruchomiony, zajęło mi trochę... w środę płytkę wytrawiłem. Lewy kanał 2,5mV, prawy 7mV, trochę dużo ale nic nie parowałem, dawałem jak leciało. Sprawdzałem czy sprawne tylko. Teraz jeszcze zostało złożyć 2 płytki V2, które Irek mi przysłał. Na prawdę świetny wzmacniacz, czuć, że ma kontrole nad głośnikiem, nie to co kostka TDA:flapper:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez irek Zobacz postaKondensatory na przewodach?? Rezystancja tych przewodow jest porownywalna z rezystancja szeregowa kondensatorow (ESR), psujesz tymi przewodami parametry kondensatorow!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez irek Zobacz postaKondensatory na przewodach?? Rezystancja tych przewodow jest porownywalna z rezystancja szeregowa kondensatorow (ESR), psujesz tymi przewodami parametry kondensatorow!!Last edited by marcin55246; 29.05.2015, 19:57.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marcin55246 Zobacz posta... Przyczyna to błąd w montażu czy coś innego?
Skomentuj
Skomentuj