• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2014

Panowie, ktoś chciał by przywieźć kable głośnikowe?
Te co były rok temu to były Bociana, a ja niestety nie mam "hi-endowych" kabli :)

Ja mógłbym zabrać ale z jednej strony mam widełki które są dość duże, natomiast z drugiej wtyk banan. Długość jednego kabla 3m...
Jeśli nie będzie innych mogę zabrać swoje.

Potrzebuje wyslac suba do nowego tomysla.

Nie chce kurierem z wiadomych powodow.

Moze ktos z tamtych okolic jedzie na audio show lub po prostu bedzie.

Oczywiscie poczuje sie do gratyfikacji za fatyge.

Będzie ten sam co rok temu, ale bez oplotu i będzie widać co to za "magiczny" kabel, dlatego wolał bym go nie zabierać bo może się okazać że NAGLE przestało grać :D

Ale wezmę, co mi szkodzi.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ja Ci tego na pewno nie powiem, bo nie będę tego słuchał

No to w takim razie nie ma problemu, bo większość już te kable "słyszało" i nikt nie narzekał :)

Będzie ten sam co rok temu, ale bez oplotu i będzie widać co to za "magiczny" kabel, dlatego wolał bym go nie zabierać bo może się okazać że NAGLE przestało grać :D

Ale wezmę, co mi szkodzi.

- - - - - aktualizacja - - - - -

No to w takim razie nie ma problemu, bo większość już te kable "słyszało" i nikt nie narzekał :)

Podłożymy Marian papier toaletowy pod kablami i będzie OK :D

Car Audio klasy hi-end !
Jaguar, Porsche, Mercedes, Range Rover, Pagani - to tylko niektóre marki luksusowych samochodów, które od niedawna wyposażone są w hi-endowe systemy audio.
Wzorem wystawy Hi-End w Monachium, postanowiliśmy przybliżyć odwiedzającym Audio Show i tę grupę produktów. Na wystawie zobaczymy nie jeden, nie dwa, ale aż cztery takie auta ! Oczywiście, tradycyjnie dla Audio Show, prezentowane auta będzie można nie tylko zobaczyć, ale również wygodnie w nich usiąść i posłuchać muzyki !
W Hotelu Radisson Blu Sobieski zobaczymy najnowszego Jaguara XF, wyposażonego w system brytyjskiej firmy Meridian. Przed Hotelem Bristol zaprezentowane zostaną Jaguar i Range Rover wyposażone w system Meridian oraz najnowszy Mercedes S500 z systemem Burmestera.

O proszę ja Ciebie :D

Może ludzie się nie zorientują że chodzi o sprzęt audio, tylko będą oglądać auta :flapper:
I wtedy wkroczymy!

Widzieliście prognozę pogody na sobotę?
Oby było lepiej niż pokazują...

Powrót