• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Audio Show 2014

Cena coś lekko ponad 20 tyś... bardzo swiszczacy gwizdek. Mało kultury na górze pasma. Dość mocno drazniaca. Reszta bardzo ok ale za 10 tyś akkus ma głośniki, które grają w każdym aspekcie lepiej wiec o czym tu mówić...

Płacze jak przypomina sobie brzmienie tonsila, potem wyglad nowych altusow na wzór Nokia lumia - zmienne obudowy - dopasuj do swojego stylu życia ;)

Też pomyślałem altusach w pierwszej kolejności, ale może chodzi o opinię któregoś forumowicza :D ?

No dokładnie i jeszcze jerzyk na głowie :D
Cóż szkoda że mnie na zdjęciu zabrakło - ale fajnie było i szkoda że tak szybko musiałem z hostelu uciekać.
Dzięki Panowie za miłe towarzystwo!

A ja miałem być i dzień przed złapała mnie grypa :(

Z jednej strony wiem, że nic ciekawego znowu by tam nie było (jak co roku ;) ), z drugiej może w końcu załapał bym się na grupową fotkę (i tym razem to ja bym się "wywyższał" ;) ) i poznał forumowiczów irl :)

Cóż zawsze zostaje następny rok. :)

Ostatnia edycja:
Poracha, bylem na AS i sie nie spotkalem za Pawlem, lol ;-)
Zapomnialem o tym zdjeciu.

Akkus mi też grał. W ogóle to polskie manufaktury się ihmo wyróżniały na tle całości. A już na pewno w stosunku cena/jakość. Tonsila nie licząc..ani wygląd ani granie, ani cena.

Czy wam galeria na audishowlive też sie zatrzymała wczoraj o 19:20:03 ???

nikt nic nie wrzucał widocznie od wczoraj od 19:20, teraz przesłałem kolejne zdjęcia i się załadowały bez problemu.

jak dla mnie pylon na visatonach i seasie grał dobrze w stosunku do ceny.

Powrót