najblizsza okazja na AS2008dj_zibi napisał:Ktoś dostanie w czapke![]()

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
najblizsza okazja na AS2008dj_zibi napisał:Ktoś dostanie w czapke![]()
Pawel S. napisał:
nonameplum napisał:Pawel S. napisał/a
co by tu z tego zrobic...
Ja bym proponował Golfa "czwórkę"
...albo o mega selektorze :smile:mIKI napisał:moznaby pomyslec nad drabinka rezystorow, kupic firmowe rezy i pogonic w swiat audiofilow![]()
ja niestety takich nie mam i chwilowo muszę sobie radzić za pomocą gniazd i wtyków bananowych oraz paru kabliPawel S. napisał:
to zalezy od forniru. np dąb itp wystarczy 80-120Camel- napisał:Jakim papierem wykończyć fornir? 120? 200? 600? Słyszałem różne wersje.
pisalem do nich z pytaniem ILE? jednak koles odpowiedzial tylkotakero napisał:Mają ich więcej może ?
Witam,
No jeszcze bym znalazł trochę ichJ
Pozdrawiam
politura by ślicznie wygłądała -warto sprawdzićCamel- napisał:mIKI, dlatego przełożyłem lakierowanie na przyszły tydzień, żeby się pobawić w próbki i dobrać coś najbardziej odpowiedniegoPoza tym przednią ściankę muszę poprawić i skombinować lakier na front
![]()
tutaj nie chodzi o gladkosc. na niektorych fornirach bedzie widac slady szlifowania i trzeba je usunacCamel- napisał:Zrobiłem na skrawku wiórówki próbke, przejechałem ją 120tką pare razy i bardzo ładnie (pod palcem) było czuć gładkość. O wiele większą niż przy surowym fornirze.
Pawel S. napisał:tutaj nie chodzi o gladkosc. na niektorych fornirach bedzie widac slady szlifowania i trzeba je usunacCamel- napisał:Zrobiłem na skrawku wiórówki próbke, przejechałem ją 120tką pare razy i bardzo ładnie (pod palcem) było czuć gładkość. O wiele większą niż przy surowym fornirze.