Tak, napewno przecietny amator, ktory probuje wykonac swoje pierwsze pomiary, kupi sobie glosniki berylowe i bedzie mierzyl ich breakup... Zejdz na ziemie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jako ciekawostkę odnośnie pomiarów w Speaker Workshop mogę napisać, że udało mi się zrobić stabilne pomiary na Win10
A moze to juz dobry moment, na porzucenie tego softu?
Złożyłem nowego kompa i postawiłem win10 i wcale nie jest różowo. Owszem SW działa ale tylko na nowych plikach. Stare projekty za cholerę nie chcą mi się otworzyć. Program się wysypuje przy próbie otwarcia pliku. Tą przypadłość notowałem już na win7 np na komputerze w pracy, podczas gdy w domu na 7mce SW działał bezproblemowo. Na razie nie wiem jak zmusić ten program do otwierania starych plików. Opcje ustawiania zgodności ze starszymi systemami nic nie dają. Od biedy można postawić virtual pc i jakiegoś xp ale to trochę obejściowe rozwiązanie. Wolałbym mieć to działające na głównym systemie.
Generalnie SW ma problem z włączaniem się jeśli nie wykryje urządzeń do odtwarzania i nagrywania, mogą to nawet być głośniki i mikrofon w lapku, ale musi coś być. Zobacz czy nie masz z tym problemów.
Nie z tym nie mam problemów bo dźwięk w kompie jest a sam SW się odpala bezproblemowo. Nie chce tylko skubaniec otwierać projektów zrobionych na innych komputerach. Przy próbie otwarcia takiego pliku program się wywala.
Ale mam nowy trop. Może tu wchodzą kwestie zabezpieczeń /dostępu do pliku przez określonego użytkownika. Od 7mki strasznie z tym namieszali i może po prostu system blokuje mi ten plik przed otwarciem/edycją a program sobie z tym nie radzi.
Miałem to samo z Xp na win7. Nie udało mi się tego zrobić ale za mało też grzebałem.Złożyłem nowego kompa i postawiłem win10 i wcale nie jest różowo. Owszem SW działa ale tylko na nowych plikach. Stare projekty za cholerę nie chcą mi się otworzyć. Program się wysypuje przy próbie otwarcia pliku. Tą przypadłość notowałem już na win7 np na komputerze w pracy, podczas gdy w domu na 7mce SW działał bezproblemowo. Na razie nie wiem jak zmusić ten program do otwierania starych plików. Opcje ustawiania zgodności ze starszymi systemami nic nie dają. Od biedy można postawić virtual pc i jakiegoś xp ale to trochę obejściowe rozwiązanie. Wolałbym mieć to działające na głównym systemie.