Ktoś ostatnio szukał kodu źródłowego do SW. Można go wciąż znaleźć na sourceforge udostępnionego na licencji https://en.wikipedia.org/wiki/Zope_Public_License. Dorzucam go do postu dla zainteresowanych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też mam. Ale ją kupić to trzeba się trochę naszukać i naczekać.Ja jade na: M-AUDIO TRANSIT
![]()
Też mam. Ale ją kupić to trzeba się trochę naszukać i naczekać.
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka
Od parunastu lat używam M-audio, nie żebym nie miał z nimi problemów. Są jak z każdym sprzętem, ale trochę mniej. Używam też berka, jako zwrotnic, bramek szumów, mixerów, wzmacniaczy itp. Z wyrobami tego producenta jest dużo więcej problemów, fora pełne pytań.
Wracając do interfejsów, do prostych, niewymagających jakości robót (mikrofony dynamiczne, elektretowe, di-boxy), już kilka lat służy mi M-audio mobile-pre USB, a do bardziej jakościowych nagrań mam fire-wire 410 (mikrofony pojemnościowe, elektronika MIDI). Tego ostatniego można też podobno przystosować do mobilności, przez dodanie adaptera F-W/USB, ale ja tego nie próbowałem.
Ogólnie jeśli nowe, to coś innego (lepszego?) niż Behringer.
Mam jeszcze na oku używaną M-Audio FireWire Audiophile i chyba zaryzykuje i ją kupie
![]()
U mnie nie sprawdzi się ze względu na brak gniazd mikrofonowych, liniowe chinche nie bardzo mnie interesują.M-Audio FireWire Audiophile
FireWirex2, S/Pdifx1 I/O, MIDIx1 I/O, Line Out 1/2 lub 3/4.
Przy połączeniu F-W 6pin nie podłącza się zasilacza.
- - - - - aktualizacja - - - - -
U mnie nie sprawdzi się ze względu na brak gniazd mikrofonowych, liniowe chinche nie bardzo mnie interesują.
A jak mierzysz impedancję?liniowe chinche nie bardzo mnie interesują.
https://www.ebay.pl/itm/Firewire-IE...ale-Extension-Adapter-Connector-/272784441497Ale że co F-W 6 pin - USB nawet nie widzę takiego kabla