Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| Popieram :thumbup:, trzeba tępić głupotę | |
Gdy ci głośnik figle płata I okiełznać się nie daje Zrezygnować musisz z walki Jedno wyjście ci zostaje Żadne filtry, żadne próby Żadne nawet skośne ścianki Nie pomogą ani trochę Marne wszak to są podmianki Wyjściem owym, wyższej rangi Znanym w kręgach „AS” kliki Jest zmiana okablowania Podstawek, elektroniki Do tego cyna ze srebrem Topiona audio bełkotem I już prawie wszystko mamy Do wróżbity pójdziem potem Jeden gadżet, najważniejszy Zebrawszy wszystko do kupy W pogotowiu mieć też trzeba A jest to: | |
| Niczym bajka z moralem Krasickiego | |
Za malo glosnikow slyszales a jeszcze mniej przerabiales, zeby moc takie wywody pisac.
Jeszcze coś dla PM
o zwrotkowaniu nic nie wiem - nawet nie wiem co to znaczyZ pewnością o zwrotkowaniu mało wiesz, widać to po twoich wcześniejszych wpisach w innym temacie, więc o "przerabianiu" nie ma tu mowy![]()
to może dać średniotonową revelację a na dół wrzucić 2 * 18cm wavecory alu ?Z dwoma 15kami scana bedzie fajnie wyglądać

Chciałbym mieć taki problemmoże być słabo (...) Zerknijcie na mój pokój
Nie problemem jest tutaj pokój a bardziej zrozumienie żony, która jest anty na moje Home&Car Audio fascynacje ;-) Gdybym sam mieszkał to Panie..... porobiłbym cuda żeby "dźwiękowo było friendly", nawet jakbym mial się przeciskać między kolumna a lodówką. To predzej lodówka by zmieniła miejsce. Zresztą Łukasz coś wie o moim samochodzie jaka tam rzeźba poszłaChciałbym mieć taki problem.
Ciężko będzie uzyskać dobry dźwięk w tym pomieszczeniu.
Tutaj jest tylko jedna możliwość :w tym przypadku "wife factor"
Tutaj jest tylko jedna możliwość :
Zmień żonę i po kłopocie![]()