Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja zrobiłem doplatę i dane są uzupełnione![]()
więc chyba niebardzo tylko Ci
Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
To zależy na ile chcesz jeszcze wyśrubować o te parę dodatkowych pikofaradów ... Ja też się długo bujałem z decyzją. Środek niby już zalany tym glutem ... Machnąłem ręką. U mnie będą o te parę pikofaradów gorsze. No i już.co z nawnięciem dławika bo sprawa jakoś umarła , może tak zostać?
A z czym konkretnie potrzebujesz pomocy? Największy rdzeń niebieski - dajesz "pionowo" - tuż przy gnieździe wejściowym; Potem ten mniejszy, niebieski, dwuuzwojeniowy - płasko. Za nim te dwa maluchy niebieskie - płasko. A najbliżej kondensatorów dajesz ten dwu-uzwojeniowy, ale ten na ciemno-grafitowym rdzeniu (inny kolor rdzenia) również płasko ...tutorial złożenia płytki?
Jak pamiętam w pw powinna być wiadomość z imieniem i nazwiskiem. Ale nieważne uzupełniłem w formularzu i czekam na przesyłkę.
Pozdrawiam
Kiedyś było takie powiedzenie - "Czep się tramwaju"Przyczepie się do obróbki blachy, reszta jest w porządku. Blachy zrobione na odp***dol... Za szybko, nieumiejętnie cięte, co powoduje, że ścianki proste nie są, a są pod kątem(różnica 0,15mm na stronę, więc stożek nie do przyjęcia). Stąd problemy z włożeniem gniazda bezpiecznika i sieciowego.
Kiedyś...