Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rzetelne źródło informacji
Źródło jak każde, stara się przekazywać w taki sposób jak chce. Od ciebie zależy jak informacje filtrujesz i oceniasz i czy dajesz manipulować sobą. Poddajesz pod wątpliwość te zdjęcia i spoty video? Czy to fotomontaż?Rzetelne źródło informacji![]()
Byłem, widziałem, jak co roku są takie incydenty ale wywołane przez 100-200 osób a kilkadziesiąt tysięcy jakoś może przejść spokojnie. No ale wtedy by sensacji nie mieliPoddajesz pod wątpliwość te zdjęcia i spoty video? Czy to fotomontaż?
Przemek tez go mam.Łukasz. Mam TW 70 i wiem jak brzmi. Tu naprawdę jest tragicznie (pylon). Coś spierniczyli po całej linii. A W130S jakoś nigdy mi nie leżał I jak to wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę - same przetworniki to nie wszystko. Odpowiednia aplikacja to sztuka, która jak widzimy nie każdemu wychodzi.
Nie rozumiem?Panowie, warto też brać pod uwagę aplikację samych przetworników bo ocena ich po nie wiadomo kogo zwrotnicach jest trochę nie teges a widzę, że wiele osób tutaj ocenia głośniki na podstawie konstrukcji których mogli posłuchać na AS.
Jeszcze nie słyszałem takiej ale chetnie posluchamDobrym przykładem ta szpilka może być która w dobrej aplikacji gra po prostu świetnie