Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ujarane z kina. Nadaja sie pod recoil albo membrane bierna.
Osobiscie mysle czy nie zrobic sobie suba z dwoma takimi ;p
Raczej chmielu nie uświadczyz w koncerniakach typu Tuskie, LEch czy Zubur i inne zlewki.
takie toerie są tak samo prawdziwe jak te z kropkami na dnie puszki
Aż tak z automatyzowane nie jest
a kolorowe kropki pod spodem puszki to oznaczenie producenta żeby też wiedział skąd dana puszka jest,
Gdyby był jakiś "fucked up" to wiedzą gdzie.
A spotkałem się z opinią że kropki oznaczają że piwo było jeszcze raz przelane po tym jak wróciło z rynku
Widze Marian na Osowej Górze pracujesz
Dolny tarasmiejsce CP
Więc jeżeli jest napisane na puszce bądź butelce skład:
Dolny taras
Częściowo mogę się zgodzić, a częściowo nieTak się waszej dyskusji nt produkcji piwa przyglądam. I wiecie co. Najbardziej rozśmieszają mnie teorie spiskowe o dodawaniu jakiś składników do piwa, które są ukrywane. Ktoś tu wyjechał z syropem glukozowo fruktozowym itp. Koleżanki i koledzy czy wy wiecie w ogóle co to jest HACCP? Jak nie to już wyjaśniam (z racji tego, że moja naj jest audytorem HACCP). To jest takie ISO tylko dla produktów spożywczych. I jest on obligatoryjny. Jest to system gdzie monitoring drogi surowców jest prowadzony od wytworzenia dajmy na to na polu lub w chlewni (dla np masarni), aż do końcowego wyrobu i mało tego aż do jego sprzedaży bądź utylizacji. Jak się zatrujesz kiełbasą to na podstawie rejestrów przepływu surowca można określić co jest przyczyną i mało tego w którym miejscu powstało zagrożenie. Długo by tłumaczyć co objęte jest tym systemem. Jednak jedno jest bezsporne. Dla każdego produktu spożywczego skład surowcowy na etykiecie jest rzeczą świętą i okresowo weryfikowaną przez niezależne akredytowane laboratoria. Więc jeżeli jest napisane na puszce bądź butelce skład: słód jęczmienny, chmiel, woda, cukier, to innych produktów nie ma prawa tam być i koniec. W przeciwnym przypadku produkcja stop. I to dotyczy wszystkich produktów spożywczych na naszych stołach. Mało tego to jeszcze sam skład surowcowy deklarowany na etykiecie poddawany jest weryfikacji pod względem dopuszczalności ilościowej danych składników w wyrobie.
Pozdrawiam.