• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Teraz na dniach malo bym sasiadow stracil. Zapalil im sie ford, jeszcze dzieciaka mieli w aucie. Stara prawda mowi "ford gowno wort, a fiat jego brat".

Fiata już praktycznie nie ma.. dealerzy nie mają aut, zresztą ich polityka idzie w kierunku aut bardziej luksusowych Alfa, Lancia, Jeep i Chrysler.

Stara prawda mowi "ford gowno wort, a fiat jego brat".
LuSzTi napisał:
Bo nie kupuje się aut na F...Forda, Fiata i francuskich :P

a ze tak powiem ... g...o prawda ..

pojezdzili byscie troche np cromą, stilo ...
ja mam jako drugie autko w domu pandę ...na miasto to po prostu rewelacja a koszty eksploatacji są ...SMIESZNE

Pogromco glosisz takie same stereotypy ... przed ktorymi przed chwila broniles "hamerykanskie super wozy" ;p ...

moze do pelni szczescia dorzucmy: diesle fiata (jtd) ... musza byc najgorsze... bo są fiata ..
i bedziemy mieli komplet bajeczek :)

Szczególnie najgorsze są fordowskie silniki HDI. A wsadzonie do francuskich samochodów w ogóle nie jado.

Miałem Fiata Palio Weekend...i największemu wrogowi bym nie polecił.

Astra II w liftbacku. Jak ma wygladać to tylko AR 147 lub 156 ;)

może jeszcze Honda Civic.

EDIT:

zresztą ich polityka idzie w kierunku aut bardziej luksusowych Alfa, Lancia,
Taaa w strone luksusowych aut, a w salonie alfy stoją tylko dwa auta, a brakuje następcy 159, 166 i GT/GTV. Jeszcze troche to dojdzie do tego że wchodząc do salonu alfy wystarczy powiedzieć: Poproszę Alfę a diler zapyta tylko o kolor :P

Ostatnia edycja:
a ze tak powiem ... g...o prawda ..

pojezdzili byscie troche np cromą, stilo ...
ja mam jako drugie autko w domu pandę ...na miasto to po prostu rewelacja a koszty eksploatacji są ...SMIESZNE

Pogromco glosisz takie same stereotypy ... przed ktorymi przed chwila broniles "hamerykanskie super wozy" ;p ...

moze do pelni szczescia dorzucmy: diesle fiata (jtd) ... musza byc najgorsze... bo są fiata ..
i bedziemy mieli komplet bajeczek

Stary, co sie tak spinasz? Wszystko musicie brak tak smiertelnie powaznie? :)

Miałem Fiata Palio Weekend...i największemu wrogowi bym nie polecił.
1. Fiat nie konczy sie na palio weekend ;p
2. w każdej jednej marce masz lepsze i gorsze modele czy tam serie w danym modelu ...
co absolutnie nie oznacza ze cala marka jest do kitu czy cala marka jest swietna... wezmy taka alfe gdyby nie model 166/159 ....dalej nie dokoncze
3. ... nie spinam się choc faktycznie ton poprzedniego postu mogl to sugerowac ;p

ja np nie jestem kompletnie do zadnej marki przywiazany ... po prostu staram sie zauwazac suche fakty w danym modelu i tyle... nie generalizuje co do marki bo to jest kompletnie bez sensu ...
jak zrobilem prawko rodzice kupili mi malucha... gdybym mial generalizowac Fiata przez pryzmat malucha....
albo Mercedesa przez pryzmat "A" klasy
nie ma zadnej marki na swiecie ktora nie zrobila by wtopy z jakims tam modelem ... kompletnie zadnej (moze pominmy cos tak "zadkiego" jak Pagani itp ... wezmy auta produkowane seryjnie ogolno dostepne w salonach)

PawelS a może Seat Toledo II ? Fakt, mały wybór za 9k, ale coś z pierwszych roczników powinno się dorwać. Części jak w vw więc będzie tego od groma i tanie na dodatek.

Powrót