brat chcial A3 - zmienil zdanie jak zobaczyl ceny czescimoże a3, albo golf iv? są w 5 furtkach oba..
osobiscie bardzo lubie golfa, ale nie za te pieniadze. za duzo ich jest i ludzie o nie nie dbaja
to samo z octavia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
brat chcial A3 - zmienil zdanie jak zobaczyl ceny czescimoże a3, albo golf iv? są w 5 furtkach oba..
Chińskiego Forda daj spokój..,No to S40;P
Dokładnie, masz rację.BMW nigdy w zyciu za takie pieniadze!
jakby faktycznie tylko zona miala tym jezdzic to OK. ale to ma zastapic rozmiar wieksza astre wiec watpie zeby kupil mniejsze autoTo jeszcze Corsa C i Renault Clio, ew Peugeot 206
Stara prawda mowi "ford gowno wort, a fiat jego brat".
LuSzTi napisał:Bo nie kupuje się aut na F...Forda, Fiata i francuskich![]()
Taaa w strone luksusowych aut, a w salonie alfy stoją tylko dwa auta, a brakuje następcy 159, 166 i GT/GTV. Jeszcze troche to dojdzie do tego że wchodząc do salonu alfy wystarczy powiedzieć: Poproszę Alfę a diler zapyta tylko o kolorzresztą ich polityka idzie w kierunku aut bardziej luksusowych Alfa, Lancia,
a ze tak powiem ... g...o prawda ..
pojezdzili byscie troche np cromą, stilo ...
ja mam jako drugie autko w domu pandę ...na miasto to po prostu rewelacja a koszty eksploatacji są ...SMIESZNE
Pogromco glosisz takie same stereotypy ... przed ktorymi przed chwila broniles "hamerykanskie super wozy" ;p ...
moze do pelni szczescia dorzucmy: diesle fiata (jtd) ... musza byc najgorsze... bo są fiata ..
i bedziemy mieli komplet bajeczek
1. Fiat nie konczy sie na palio weekend ;pMiałem Fiata Palio Weekend...i największemu wrogowi bym nie polecił.
Chyba u CIebie... ![]() http://www.meteo.pl/um/php/meteorog...071206&row=346&col=210&lang=pl&cname=Gda%F1sk | ![]() |
od kiedy s40stka to chinczyk?Chińskiego Forda daj spokój..,
![]()
od kiedy s40stka to chinczyk?
Podoba mi się też.PawelS a może Seat Toledo II
Mam 2 auto francuskie z tym strasznym silnikiem HDI i złego słowa na razie nie mogę powiedziećSzczególnie najgorsze są fordowskie silniki HDI. A wsadzonie do francuskich samochodów w ogóle nie jado.