Ponawiam pytanko co do Rovera 600 którego podlinkowałem
Cena fajna, rudej nie widać (na zdjęciach), silnik z tego co wyszperałem to honda accord z tamtych lat, no i wnętrze które mi się bardzo podoba.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
E tam. Corvette Z06 z 7 litrowym V8 ruszy z 5 biegu i konczy na nim 175mil na godzinePrzykładowo z czwartego biegu ciężko ruszyć,
może peugeot 406?
Spotkałem egzemplarze na których nadkolach nie było ani śladu rdzy, ale też takie które były nieźle zgnite (zapewne niegarażowane i bite...).
To jaki on ma moment od 1.5tys obr?E tam. Corvette Z06 z 7 litrowym V8 ruszy z 5 biegu i konczy na nim 175mil na godzine![]()
To jaki on ma moment od 1.5tys obr?
Trzeba poszukac, max to 640Nm przy 4800 obrotow.
I pamietaj zeby nie kupować auto za pełny budżet jaki chcesz na nie przeznaczyć bo coś zrobic zawsze trzeba
Bo ta korweta nie jedzie po Ziemi, tylko Ziemia się pod nią obraca
W topgear kiedyś ruszali Astonem z ostatniego biegu, dla dużej pojemności to mnie problem
Ruszali z 4 biegu, a w tescie Vetty z 5. Sam Jeremi podkreslal roznice w biegach i mozliwosci silnika Vetty.
Btw. miał ktoś rovera 600? Bo mi się taki podoba:
Jeździłem kiedyś z rok 620i, całkiem miło wspomina, żadnych przygód nie było. Generalnie bardzo, bardzo komfortowe auto, jakośc materiałów jeszcze z tych dobrych czasów.
Ja miałem okazje przejechac sie roverem 620 w benzynie chyba 1.8 nie wiem.Możesz mi powiedzieć jak ma się wyciszenie wnętrza np. do mercedesa? Albo ogólnie czy jest dobre/przeciętne/słabe.
Siedziałeś w tym samochodzie kiedyś? Jeśli tak to do jakiego autoo to porównujesz.ale materiały sa po prostu fatalne takie plastikowe sztuczne ochydne wrecz