Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
    Co taka cisza? Nikt browara nie pije...
    No jak nie :)

...z drugiej strony Bocian i kolega piją inne piwko...
    Załączone pliki
    Last edited by marian; 28.05.2013, 22:57.

Skomentuj

Ale Ci pojechali po tym lechu..

ps. Spróbuj Lecha Pilsa naprawdę niezłe piwko, niestety do kupienia tylko w wybranych sklepach lub w Poznaniu.

Skomentuj

no pils bardzo fajny ale rzeczywiście czasem ciężko z dostępnością... ja po festiwalu piwa znowu żałuję że większość to regionalne, małe browary które nie eksportują :/ z drugiej strony to raczej droższa sprawa ale dla niektórych warto dopłacić tę złotówkę/dwie

Skomentuj

A czy ktoś z forumowiczów lubuje się w pilsnerach? Spróbowałem ostatnio piwka 'Miłosław' i się zakochałem - w cenie i smaku :)

Skomentuj

NIe ma jak leszek po pracy

Skomentuj

Zamieszczone przez Kuman Zobacz posta
              NIe ma jak leszek po pracy
              Nie ma jak Leszek nie po pracy

Skomentuj

Spocił mi się... :lol:

:razz:

Skomentuj

Jest korona, można pić

Skomentuj

Właśnie wróciłem z Atlas areny z TOTO było zaje....!

Skomentuj

Takiego koncertu jak dziś to jeszcze nie nagłaśniałem :)
                      Zespół nazywa się INNERCITY ENSEMBLE i gra nietypową muzykę, nawet nie wiem jak to nazwać, psychodela artystyczna czy coś w tym rodzaju.
                      Było ciężko to ogarnąć technicznie, 14 mikrofonów i 4 wejścia liniowe... było czym kręcić, ale jakoś się udało i żadnej wpadki nie było :)

Zdjęcie nie z tego koncertu, ale chociaż pokazuje co mieli na scenie:
                      Załączone pliki

Skomentuj

Jeśli to ta muza to rzeczywiście orginalna

http://m.youtube.com/watch?v=kYkW404r58A

Skomentuj

I co tam? Dawno już nikogo nie było w nocy. A ja sobie piwkuję i kontempluję- jeszcze miesiąc wakacji. Szkoda, że muszę do samego końca siedzieć na stażu :c

Skomentuj

Właśnie nagłasniam koncert z JMZ, w między czasie przeglądam neta :)
                            Bocian zostawił lapka w pubie

Skomentuj

jak macie chęć spróbowania "innego" piwa to polecam miłosław marcowe

Skomentuj

Oglądacie walkę? (polsat sport)
                                Materna przegrał...

---------- Post dodany 06.10.2013 o 00:16 ---------- Poprzedni post 05.10.2013 o 23:51 ----------

Nastula też przegrał...

Skomentuj

Ja dziś oglądałem chwilkę walkę Kliczki z Powietkinem, sensacji nie było :/

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                  Materna przegrał...
                                  Chyba Materla, Materna to jest Krzysztof i zajmuje się satyrą

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                    Ja dziś oglądałem chwilkę walkę Kliczki z Powietkinem, sensacji nie było
                                    Czyli Kliczko wygrał?

Chyba Materla
                                    Chyba tak :blushing:

Co do Nastuli to chyba przekłamał swój nokaut, po prostu nie miał już sił, wiedział że przegra i gdy wypadł za liny po prostu zdecydował na nią nie wracać... tak to przynajmniej wyglądało, ja tam ciosu nokałtującego nie widziałem.

Skomentuj

Taa wygrał, Powietkin na dechach 4 razy leżal podobno, ja tylko dwie ostatnie rundy widziałem.

Skomentuj

Taa wygrał, Powietkin na dechach 4 razy leżal podobno
                                        To nie była walka tylko jakaś "żenua"
                                        Najgorszy scenariusz boksu HW chyba jaki mógł by powstać. :/

Skomentuj

Ja już od dawna powtarzam, że boks się skończył. Walk nie robi się już po to aby zobaczyć kto jest lepszy, gale robi się po to aby zrobić na tym pieniądze i co najważniejsze, nie zepsuć kariery swojemu zawodnikowi. Nie dąży się do unifikujących pojedynków, tylko do bezpiecznych potyczek na których trzepie się kasę. Druga sprawa to fakt, że królewska kategoria od dawna nie była tak biedna jak ma to miejsce teraz. Adamek za czasów Gołoty, nie miałby czego szukać w hw. Dziś przeszedł i kilkoma walkami znalazł miejsce w czubie rankingów...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X