Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

panowie, jednak bede w warszawie o 6 rano :!:
    okazalo sie ze tym pociagiem podroz kosztuje 50zl a nie 96zl :evil:

Skomentuj

czy ktos z wawy moglby sie wypowiedziec jaka jest przewidywana przejezdnosc przez misto (od strony bialego) ?? mam nadzieje ze w okazji dlugiego weekendu ruch bedzie w przeciwnym kierunku)

Skomentuj

Warszawa to dosc nie przewidywalne miasto , jezeli chodzi o dojazd do sobieskiego z annopolu to nie bedziecie mieli wiekszego problemu kupujecie tylko bilet 24H autobusowy za 4,50zl i jedziecie komunikacja miejska ( najszybciej i bez zadnego bladzenia). postaram sie dac wam dzisiaj nry tramwajow i autobusow zeby dostac sie do sobieskiego :) postaram sie tez dolaczyc do was w sobote ewentualnie jak bede jechal samochodem na AS to moge zabrac 4 osoby :)

Skomentuj

Pawel S., ja też będę o 6 rano może się zgadamy na jakąś kawę, a jeśli chodzi o cenę mojego biletu to kupuje bilet turystyczny i mogę od piątku wieczorem do poniedziałku rano jeździć na nim po całej Polsce :mrgreen:

Skomentuj

no dobra koledzy to gdzie i o ktorej sie spotykamy? moze o 11 gdzies w okolicach wejscia?

Skomentuj

errorexe1929, oj tak - kawa bedzie potrzebna
              ile taki bilet kosztuje? bo moze taniej wyjdzie niz 2x50zl (+ znizka :P )

Skomentuj

69zł

Skomentuj

powaznie? chyba ide to kupic :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez errorexe1929
                    69zł
                    cos tanio :mrgreen: to chyba ulgowy co?

11 to dobra godzina,ale my z bydzi chyba nie dojedziemy tak szybko,wyruszamy o 7:30 dopiero.

Skomentuj

Tez mi pasuje najbardziej godzina 11, tylko ze w okolicach którego wejścia? :)

Skomentuj

Ja za bilety w obie strony zapłaciłem 75zł, więc nie jest tak źle . Do Wawy jadę tym połączeniem, może ktoś z forum też wybiera się też tym pociągiem?

Skomentuj

marian, żaden ulgowy, tyle kosztuje

Skomentuj

opiola: chyba tez pojade tym TLK. podalbys numer wagonu i przedzial/miejsce to bym sprobowal sie wbic do tego samego przedzialu

Skomentuj

Nie na temat...
                              Caleb, skoro bedziesz na AS to moze wezme ci zwrotnice? bedzie taniej

Skomentuj

Nie na temat...
                                nieglupi pomysl

Skomentuj

bilet kupiony - odwrotu juz niemam :P

Skomentuj

ta jak panowie, gdzie i o ktorej ustawka?:)

Skomentuj

Ja już jestem gotowy

Ale nie wiem czy merc mikiego gotowy :razz:

mIKI, odezwij sie do mnie na gg, trzeba chyba pare spraw obgadać

Skomentuj

bryka prawie gotowa - olej, uszczelka, amorki - wymienione;d
                                        dziesiaj moze jeszcze cos podlubie:)

jedziemy:)

Skomentuj

To jak sie umawiamy? o 11 pod wejsciem? ktorym?
                                          mIKI, podaj nr komorki
                                          Identyfikatory kazdy sobie wydrukowal?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X