pan_pawel, bingo!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Fornirowanie
Collapse
X
-
a mozesz zrobic tak zeby laczyly sie na srodku scianki i byly swoim lustrzanym odbiciem?
[ Dodano: 2009-06-23, 16:41 ]
Zamieszczone przez Krystian Markowczy słoje na bokach mają się zgrywać z przodem a przód z górą???
ale najlepiej przyklej kawalki tasma na obudowe i sam sie przekonaj
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.a mozesz zrobic tak zeby laczyly sie na srodku scianki i byly swoim lustrzanym odbiciem?Zamieszczone przez Pawel S.ja zawsze ciagne gore jako przedluzenie przodu
Skomentuj
-
jak jest idealnie rowny to mozesz tak zrobic. ale tasma raczej papierowa lakiernicza (nie malarska - ma slabszy klej). od szarej pakowej odchodzi klej z kolorkiem i pozniej trudno to usunac
ja bym to poprostu laczyl na zakladke :P
Zamieszczone przez Krystian Markowale jak go dociąć bo musi być zakładka którą się obetnie a ysunek musi się zgrać???
jak bedziesz naklejal na scianki to zaczynaj od tej krawedzi na ktorej beda sie laczyly - jak sie postarasz to stracisz tylko 2-3mm
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.ja bym to poprostu laczyl na zakladke
Zamieszczone przez Pawel S.jak bedziesz naklejal na scianki to zaczynaj od tej krawedzi na ktorej beda sie laczyly - jak sie postarasz to stracisz tylko 2-3mm
Skomentuj
-
http://rapidshare.com/files/148419538/ARN___PJ.exe.html sciagnij zdjecia a moze sa m sie domyslisz
Zamieszczone przez Krystian Markowczyli poprostu robić niewielką zakładke tylko do szlifowania???
Skomentuj
-
Dzięki za rady, pozostaje kwestia otworów w fornirze pod głośniki (jak zrobić) i musze frezy powiększyć o 1-2mm i niewiem jak bo głośniki nie wchodzą :cry:
[ Dodano: 2009-06-23, 19:39 ]
Zamieszczone przez Pawel S.od szarej pakowej odchodzi klej z kolorkiem i pozniej trudno to usunac
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markowu mnie jest bezbarwna w pracy
otwory w kolumnie juz masz?
jak masz to robisz normalnie dziure na srodku (walnij czyms) a poten nozykiem blisko krawedzi. pozniej papier scierny na jakims okraglym "klocku" i jazda :P (potrzeba troche cierpliwosci)
dasz grubszy papier scierny to i frezy da sie powiekszyc. jak to MDF to mozna nozykiem
no chyba ze masz frezarke?
Skomentuj
Skomentuj