Samo składanie to jak zabawa klockami Lego, ale trzeba wszystko kupić pasujące (różne systemy) no i na koniec najciekawsze - regulacja.
Do tego dochodzi konieczność posiadania zestawu specyficznych kluczy, do kasety, suportu, korb, fajnie też mieć skuwacz do łańcucha (da się skrócić bez i dać spinkę, ale po co się męczyć), teraz jest ten plus, że to wszystko spokojnie jest do kupienia w necie za śmieszne pieniądze, a jeszcze kilka lat temu z niektórymi rzeczami było trzeba rzeźbić.
To zależy od wielu czynników, ja zawsze miałem ramy używane albo sam malowałem, to też koszta śmieszne w porównaniu z gotowcami, najwięcej ceny robi osprzęt i tu już zależy w co pójdziesz.
Do tego dochodzi konieczność posiadania zestawu specyficznych kluczy, do kasety, suportu, korb, fajnie też mieć skuwacz do łańcucha (da się skrócić bez i dać spinkę, ale po co się męczyć), teraz jest ten plus, że to wszystko spokojnie jest do kupienia w necie za śmieszne pieniądze, a jeszcze kilka lat temu z niektórymi rzeczami było trzeba rzeźbić.
Zamieszczone przez ruffpl
Zobacz posta
Skomentuj