Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Część towaru już zapłacona. Czekam na potwierdzenie zamówienia na resztę elementów.

[ Dodano: 2009-06-29, 19:29 ]
    Poszły pieniążki za kolejne zamówienie, zostało jeszcze jedno, ale to już bez kosztów wysyłki.

[ Dodano: 2009-07-01, 11:06 ]
    Jedna partia części już doszła.

[ Dodano: 2009-07-02, 12:47 ]
    Jeszcze tylko jedna przesyłka i będzie wszystko. Myślałem, że dzisiaj dojdzie, no ale się myliłem.

[ Dodano: 2009-07-02, 17:28 ]
    Udało się wypracować cenę
    59zł/KiT
    Nie wiem jak was, ale mnie tak kwota bardzo satysfakcjonuje :grin:

Skomentuj

to podaj teraz dane do przelewu

Skomentuj

juz jest wszystko ? :) podaj kwote do wplatyz wysylka

Skomentuj

Zamieszczone przez maryush

59zł/KiT
          Dla mnie bomba :) czekam na namiary konta.

Skomentuj

konradzik88, 2 posty masz wszystko napisane!

Zamieszczone przez konradzik88
            juz jest wszystko ?
            :arrow:
            Jeszcze tylko jedna przesyłka i będzie wszystko. Myślałem, że dzisiaj dojdzie, no ale się myliłem.
            Zamieszczone przez konradzik88
            podaj kwote do wplatyz wysylka
            :arrow:

59zł/KiT
            a rodzaj wysyłki musisz pierw określić żeby otrzymać odpowiedź o koszcie wysyłki

Skomentuj

59 z przesyłką już czy jeszcze do tego koszty przesyłki :?:
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

59zł + przesyłka. Udało mi się sporo utargować. Możecie być pewni co do jakości elementów, bo kupowałem je od sprawdzonych sprzedawców, u których sam się zaopatruję w części. Jak dojdzie mi ta ostatnia paczka, to od razu podam Wam namiary na konto i wezmę się za paczkownie tego.

Aha, wziąłem 4 zestawy więcej tak, że... kto pierwszy ten lepszy. Zapraszam na pw.

Skomentuj

Wow SUPER cena! Szczerze to już myślałem o tych 70zł, a tu taka miła niespodzianka. Teraz ci co się nie zapisali albo sami kompletowali zaraz zaczną żałować

Skomentuj

czyli wychodzi ok 70zł z przesyłką....poczta polska ostatnio strasznie zdziera
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Będę to wysyłał jako przesyłkę listową poleconą + priorytet. Dokładny koszt wysyłki podam jak zważę skompletowany zestaw.

Skomentuj

napisales juz ene wiec myslalem ze juz masz wszystko ;> bo caly czas dopisywales wiec jasne nie bylo

a wysylke zrob ujednolicona dla wszytskich zeby nie bylo pomylek czy cos

Skomentuj

Musimy się jeszcze uzbroić w cierpliwość, bo ta ostatnia przesyłka jeszcze nie dotarła.

Skomentuj

Jak ktoś chce bedę też zamawiał wszystkie elementy do uniampa(kondensatory ceramiczne-wszytskie wimy,rezysotry 1% kondestory nichicon gold,filtrujace nippona,trany bc philipsa)koszt ogolny takiego kitu na dzień dzisiejszy nie jest mi znany,chetnych zapraszam na priv:)

Skomentuj

Ta ostatnia paczka zostanie wysłana dopiero dzisiaj do mnie. Zaniepokoiło mnie dlaczego jeszcze jej nie ma i dzwoniłem w tej sprawie. Pozostaje czekać, ale przynajmniej już jest wszystko wiadomo.

Skomentuj

Sory za może głupie pytanie...ale potek też będzie w zestawie?

Skomentuj

Wallker, jaki? :razz: Ten do rególacji praśdu czy ten na wejściu do regulacji wzmocnienia?

Skomentuj

Zamieszczone przez Wallker
                                    Sory za może głupie pytanie...ale potek też będzie w zestawie?
                                    Nie, ale jeśli komuś bardzo by na tym zależało, to mogę dokupić.

Skomentuj

No oczywiście, że wejściowy nie dopisałem z pośpiechu :razz:
                                      Pawel S. zapodał linka w temacie "okazje z allegro" do "taniego" potka alps'a z silnikiem tylko, że 100k ohm i się zastanawiałem nad nim....ale zajrzałem teraz na tą aukcję i widzę, że już nie muszę bo jakiś kolo wykupił wszystkie :lol:
                                      chciałem coś lepszego od takiego potka za 3zł bo miałem z takimi do czynienia i szybko zaczynały trzeszczeć...no i przy potku stereo ma też pewnie spore rozrzuty wartości pomiędzy kanałami.
                                      może macie propozycję jakiegoś potka dobrego jakościowo-nie chodzi mi oczywiście o hi-end tylko o jakość adekwatną do danego sprzętu...co by się zaraz nie rozpadło :wink:
                                      nie musi być oczywiście z silnikiem...nawet lepszy bez bo tańszy :???:

Edit:
                                      Alps za 6zł... http://allegro.pl/item676719925_2x_5...obra_cena.html
                                      będzie dobry?

Skomentuj

Zamieszczone przez Wallker
                                        Edit:
                                        Alps za 6zł... http://allegro.pl/item676...dobra_cena.html
                                        będzie dobry?
                                        Mam taką parkę w domu. Cena adekwatna do jakości :).

Po pierwsze on ma nietypowy raster. Jest strasznie gęsty. Po drugie pracuje lekko asymetrycznie, lepiej od chińczyków za 5pln, ale niewiele.

Ja dorobiłem do niego kawałek PCB, bo za gęsto są wyprowadzenia, a chciałem mieć go na goldpinach.

Pozatym gdzieś w nocie APLSa wyczytałem że to produkt do małego sprzętu przenośnego, a nie dyżych wzmacniaczy.

Raczej nie warto sobie nim zawracać głowy :).

Też się skusiłem na "tani alps" :).

Skomentuj

Wallker, poluj na allegro... Ja wczoraj kupiłem nowego niebieskiego alpsa 2x50k za 39.99 (na innych te same są po 75zł):wink:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X