Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw elementów do UNIampa - kto chętny?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

1.pulpet248-1x elementy + 1x wimy
    2.marcin-86-2x elementy + 2x wimy
    3.zaba 1x elementy + 1x wimy + 1xradiator
    4.pol888 1x elementy + 2x wimy
    5.daro89 1x elementy
    6. ir0nhide - 1x elementy + 1x wimy
    7.banmar_2005 - 2x elementy + 2x wimy
    8. Sohowaty - 1x elementy + 1x wimy
    9. maniek19 - 1x elementy + 1x wimy +1x radiator

Skomentuj

Jutro o 20 zamknę listę(miało być 10 osób a nie 10 kompletów no ale ok...)

[ Dodano: 2010-10-15, 20:46 ]
      Lista zamknięta. Jutro wyślę zapytanie o wycenę...

Skomentuj

ino jedno pytanko jak to bydzie z kasą gdzie wyślesz nam adres pod który mamy wpłacić kasę , ile mamy czekać na paczki i ile kasy będzie wpłacić ????
        sory za gupie pytanie ale mie męczy !!!

Skomentuj

pulpet nie zadawaj głupich pytań.. przeleć 24 strony tego wątku a wszystko będziesz wiedział .. co i jak będzie wyglądać finalizacja..:razz:

[ Dodano: 2010-10-16, 07:05 ]
          a cena.. przecież napisał że dopiero musi się dowiedzieć!! ( oj kuzyn brak słów :razz: )

Skomentuj

Moglbym dolaczyc jeszcze do listy?
            Potrzebuje 3 zestawy elementow 3 sztuki radiatorow i 3pary wimow

Skomentuj

Dziś dostałem odpowiedź w sprawie wyceny, pod wieczór wszystko przeliczę, podam cenę za kit i będę rozsyłał dane do wpłat.

Skomentuj

Ostatecznie koszta wyglądają tak:

67zł za kit - myślę że przy obecnych cenach i sporo mniejszej ilości w porównaniu z poprzednim zamówieniem cena jest ok :mrgreen:
                19,9zł za radiator
                3zł za 2 wimy
                1zł koperta

koszt wysyłki podam każdemu indywidualnie na pw bo za dużo opcji jest do rozpiski

Zaraz roześlę PW z danymi do wpłaty(w tytule prosze wpisywac nick z forum- ulatwi to identyfikacje).

Na kasę bądź potwierdzenie wpłaty czekam do piątku włącznie(proszę nie wpłacać pieniędzy za pośrednictwem poczty- kasa potrafi iść ponad tydzień), kto do tego czasu nie wpłaci wylatuje z zamówienia(myślę że 3 dni to dość czasu)

Po dokonaniu wpłaty proszę wysłać na pw potwierdzenie że poszła wpłata oraz proszę podać dane do wysyłki- nic więcej nic mniej żeby nie robić mi zamieszania

[ Dodano: 2010-10-19, 12:54 ]
                Na czerwono osoby od których mam już kasę na koncie...

1.pulpet248-1x elementy + 1x wimy
                2.marcin-86-2x elementy + 2x wimy - kolega na razie wstrzymał zamówienie więc jego 2 kity są do wzięcia.
                3.zaba 1x elementy + 1x wimy + 1xradiator
                4.pol888 1x elementy + 2x wimy
                5.daro89 1x elementy
                6. ir0nhide - 1x elementy + 1x wimy
                7.banmar_2005 - 2x elementy + 2x wimy
                8. Sohowaty - 1x elementy + 1x wimy
                9. maniek19 - 1x elementy + 1x wimy +1x radiator

Skomentuj

pytanko jak długo będziemy czekać na paczki ????

Skomentuj

Zamieszczone przez pulpet248
                    pytanko jak długo będziemy czekać na paczki ????
                    Ciężko powiedzieć, strzelam że w pod koniec przyszłego tygodnia ewentualnie początek następnego będę to rozsyłał- uzależnione też jest to od tego jak długo paczki z częściami pójdą do mnie...

Skomentuj

csbiczek jak tam stoisz z naszymi częściami ?????

Skomentuj

Zamieszczone przez pulpet248
                        csbiczek jak tam stoisz z naszymi częściami ?????
                        musisz być taki upierdliwy? Jak nie na pw mnie molestujesz to w temacie, wyślę paczki to napiszę. Części mam w domu i w weekend prawdopodobnie je podzielę, a w poniedziałek roześlę paczki... Dlaczego inni się tak nie dopominają ciągle tylko Ty? :mad:
                        P.S Część paczek pójdzie z opóźnieniem bo u jednego dostawcy zbrakło wim i muszę domówić z innego miejsca...

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide
                          csbiczek mam pyt: czy rzeczywiście kasa przez pocztę szła tydzień ? (jeśli oczywiście zwróciłeś na to uwagę... ) pytam orientacyjnie, tak dla siebie na przyszłość.
                          Chyba trochę szybciej była, coś koło 3dni

Skomentuj

kolega na razie wstrzymał zamówienie więc

csbiczek to ja chętnie jeden komplecik wezmę tego kolegi co zamówienie wstrzymał,
                            poproszę nr.konta do wpłaty

Skomentuj

Ja dam znać najpóźniej w przeciągu dwóch dni ale ustawiłbym się w kolejce po drugi komplet części.

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222
                                Ja dam znać najpóźniej w przeciągu dwóch dni ale ustawiłbym się w kolejce po drugi komplet części.
                                już nie ma Jeśli są następne osoby chętne to możecie robić kolejną listę z tym że mają to być osoby pewne na 100% i takie które mają kasę a nie że lista jest na 10 osób a za 4 muszę wykładać i czekać, mogę się pobawić w pożyczki ale nie za darmo :razz:

Skomentuj

Panowie, zła wiadomość...
                                  Wysyłka dopiero nastąpi prawdopodobnie 8listopada ponieważ zamiast kondensatorów 47pF przyszły 470pF, we wtorek zostaną wysłane do mnie 47pF, proszę jeszcze o trochę cierpliwości

[ Dodano: 2010-11-05, 12:20 ]
                                  Brakujące części już doszły, wszystko mam posortowane, jeszcze tylko zapakować i wysyłać, postaram się jeszcze dziś to wysłać lub w poniedziałek.

Skomentuj

Paczka doszła wielkie dzięki.

Skomentuj

Do mnie również paczka właśnie doszła, wielkie dzięki

Skomentuj

Paczka dotarla i do mnie, wszystko wyglada ok, dziekuje.
                                        - nx

Skomentuj

Do mnie też paczka dotarła i wszystko ok i już mam wlutowane diody i nie wszystkie zworki :razz: :grin:

[ Dodano: 2010-11-09, 21:52 ]
                                          Mam pytanko chłopaki sprawdźcie czy macie wszystkie rezystory bo mi chyba brakuje 47 ohm jednego nw czy przypatkiem mi gdzieś nie wypadł sprawdźcie plis i dajcie znać

[ Dodano: 2010-11-09, 21:55 ]
                                          sorki mam
                                          moja nie uwaga :oops:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X