Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[OSTRZEŻENIE] zwrotnice by killer

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Cale szczescie... A czy ktos wykonywal pomiary i zwrotnice w tej firmie?

Skomentuj

Przecież killer = Adam Zapotoczny (zap-audio, zap-acoustics) = Branża u nas na forum :)

Skomentuj

Nic juz nie rozumiem ...

Skomentuj

No podrostu kiedyś ta firma inaczej pracowała, teraz zwrotnice są takie jak należy.

Skomentuj

Tak podejrzewalem, bo odnosnik do nowej strony jest z zap audio, ale nie wiedzialem czy interes przejal ktos inny czy to ciagle ta sama osoba.
            Kazdy ma prawo do pomylek i bledow, ale mnie interesuje jak OBECNIE wyglada ta dzialalnosc. NATAN_5064 na czym opierasz swoje przeslanki? Robiles ostatnio tam zwrotnice?
            1 etap pomierzenia kolumn jest darmowy, ale ccialbym miec pewnosc, ze calosc bedzie wykonana poprawnie. Prosze o wpisy ludzi, ktorzy cos tam robili w ostatnim czasie. Nie interesuje mnie przeszlosc sprzed 5 lat.

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/25...by-Bran%C5%BCa

Skomentuj

no to w tej chwili sam jestem w rozsypce :( przepraszam

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                  No podrostu kiedyś ta firma inaczej pracowała, teraz zwrotnice są takie jak należy.
                  Słuchałes cos od niego?
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Niestety nie, pisze na podstawie tego co tu przeczytałem.

Skomentuj

Duzo osob pisało, ze potrafi i co?
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie pojawili sie nowi niezadowoleni, wiec chyba nie jest źle.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          przebiles killera
                          Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                          Rozjaśnisz temat?
                          Paweł walnął przyznaje nawet zabawnego suchara odwołując się do wykonania wizualnego moich zwrotnic sprzed wielu lat. 2 wygrzebane zdjęcia sprzed około 10 lat poniżej

Wtedy robiło się na tym za co nie trzeba było zapłacić - podstawka się nie liczyła :) Bo i tak jej w kolumnie nie widać ... Ot i taka historia o "panelach podłogowych odcień dąb antyczny"

Zamieszczone przez Penetrator Zobacz posta
                          Ksiązki można by na ten temat napisać...
                          Podobnie o Florku i innych Januszach audio.
                          Ale zawsze znajdzie się Jasiu który podłapie suchara i chce zostać bohaterem chwili :) .... Kolego chciałbyś być takim Jasiem jak ten Killer ...

Chyba wchodzisz w złe buty teraz...
                          - Zapewniam Cie że noszę Bardzo wygodne buty ...
                          Last edited by Zap Projekt; 28.03.2017, 23:32.

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
                            Paweł walnął przyznaje nawet zabawnego suchara odwołując się do wykonania wizualnego moich zwrotnic sprzed wielu lat.
                            Hmm raczej w ogóle o Tobie nie wspominał...
                            Pisał o https://www.google.pl/search?q=zwrot...&bih=944&dpr=1

- - - - - aktualizacja - - - - -

- Zapewniam Cie że noszę Bardzo wygodne buty ...
                            Wielu u mnie na wsi też lubi gumiaki :)
                            https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

no, ale wróćmy do tematu wątku..tak będzie lepiej dla wszystkich.

Skomentuj

Teraz już wiem o kogo chodzi heh... Faktycznie popłynąłem z tymi zwrotkami;p Ale jak to Branża wspomniał
                                Wtedy robiło się na tym za co nie trzeba było zapłacić - podstawka się nie liczyła :) Bo i tak jej w kolumnie nie widać ...
                                Spełnia swoje zadanie znakomicie.

Skomentuj

Zamieszczone przez srekal34 Zobacz posta
                                  Przecież to właśnie nasza Branża, było minęło. Inne czasy
                                  O matko, niech mnie ktoś uszczypnie, to nie może być prawdą...
                                  Tamte zwrotnice stały się legendą (negatywną) w całym internecie i o nie tylko ze względu na materiał "podłoża" ale przede wszystkim z powodu swojej badziewnej jakości, braku pomiarów i sprzedawaniu klientowi towaru "z kalkulatora" zupełnie oderwanego od kolumn do których miał być przeznaczony.
                                  Nie wierzę w wielką przemianę, z technicznego nieuka, ignoranta i naciągacza nie zrobi się nagle zawodowiec i specjalista.
                                  Coś musi we krwi zostać...
                                  https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

O matko, niech mnie ktoś uszczypnie, to nie może być prawdą...
                                    Tamte zwrotnice stały się legendą (negatywną) w całym internecie i o nie tylko ze względu na materiał "podłoża" ale przede wszystkim z powodu swojej badziewnej jakości, braku pomiarów i sprzedawaniu klientowi towaru "z kalkulatora" zupełnie oderwanego od kolumn do których miał być przeznaczony.
                                    Nie wierzę w wielką przemianę, z technicznego nieuka, ignoranta i naciągacza nie zrobi się nagle zawodowiec i specjalista.
                                    Coś musi we krwi zostać...
                                    To jest jawne oskarżenie Ad persona / firma. Masz na to dowody prawne ?? Bo jak nie to zamilknij. W internecie nikt nie jest anonimowy. A publiczne skalowanie imienia firmy bez dowodów jest przestępstwem.
                                    Bo jeśli swoją opinie opierasz na tym co przeczytałeś w sieci to jesteś zwykłym trollem. Anty reklamę robiły mi 3 osoby: 2 firmy konkurencyjne które już nie prowadzą swojej działalności ( zgadnij dlaczego ) i jeden użytkownik forum z którym już Sobie wyjaśniliśmy ten temat.

Jeden klient postanowił zwrócić zwrotnice po prawie 2 latach od zakupu, żądał zwrotu pieniędzy lub zrobi mi majdan w internecie i zrobił. Mam historie e-maili jak zamawia kolejne zwrotnice i dziękuje za poprzednie czyt. jest bardzo zadowolony. Mam też dowody na to ze nie chce do Nas wysłać kolumny na pomiary i prosi o zrobienie czegoś na odległość. Mam też historie e-maili gdzie zastrasza firmę swoim "majdanem". Dodam że każde zwrotnice z tamtego okresu można było zwrócić do 30 dni bez podawania przyczyny. Był jeden zwrot na 1000.
                                    Ja się nie ugiąłem. A trollowanie i powtarzanie nieprawdy dla poklasku to oznaka słabości a nie dominacji.

Myśle że na setki zwrotnic które sprzedawaliśmy 2 osoby niezadowolone tylko potwierdzają to dlaczego nadal działamy :)

Klientów nie mieliśmy 10-tki tylko tysiące - dosłownie. Ilu z nich było niezadowolonych ? W naszej pracowni nie ma nigdy nic do roboty. Średnio 4-8 projektów stoi non stop. A klienci chcą czekać na realizacje nawet miesiącami. Ciekawe dlaczego :)

http://allegro.pl/show_user.php?uid=1944387
                                    Killer - to nick na allegro pod którym sprzedawane były produkty ( głównie zwrotnice i bardzo dużych ilościach ) zanim powstał sklep. Zapraszam do lektury komentarzy niezadowolonych użytkowników zwrotnic. Jest ich tam bardzo dużo - miłej lektury.

Ja nic nie ukrywam i nigdy nie ukrywałem. A ty co tam chowasz małego Panie Penetrator ?
                                    Last edited by Zap Projekt; 29.03.2017, 19:10.

Skomentuj

To jest jawne oskarżenie Ad persona / firma. Masz na to dowody prawne ?? Bo jak nie to zamilknij. W internecie nikt nie jest anonimowy. A publiczne skalowanie imienia firmy bez dowodów jest przestępstwem.

A ty co tam chowasz małego Panie Penetrator ?
                                      Jakie oskarżenia? Jakiej firmy? Nie znam firmy "Killer".
                                      Za to wszyscy znają:
                                      http://diyaudio.pl/showthread.php/13...nice-by-killer
                                      http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1732662.html
                                      http://dyskusje.co.pl/b/1172/natepny...,kolumnach.php
                                      itp itd
                                      I tu nie chodzi o pojedyncze przypadki czy jakieś działania konkurencji.
                                      Tyle w temacie wyjaśnień dotyczących zwrotnic niejakiego killera.

Wycieczki osobiste schowaj do kieszeni.

Skomentuj

Jakie oskarżenia? Jakiej firmy? Nie znam firmy "Killer".
                                        Za to wszyscy znają:
                                        http://diyaudio.pl/showthread.php/13...nice-by-killer
                                        http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1732662.html
                                        http://dyskusje.co.pl/b/1172/natepny...,kolumnach.php
                                        itp itd
                                        I tu nie chodzi o pojedyncze przypadki czy jakieś działania konkurencji.

Wycieczki osobiste schowaj do kieszeni.
                                        Każdy jakoś zaczynał, moje zwrotnice też idealne nie były i potrafię się do tego przyznać tak jak i kolega.
                                        Ważne że teraz jest lepiej, a to co było to początki i nie u wszystkich wszystko od razu rusza z kopyta z pełnym zapleczem pomiarowym :)

Skomentuj

http://allegro.pl/show_user.php?uid=1944387 (Informacje o Użytkowniku --KILLER--)
                                          Czytaj i jak przeczytasz to zrób to jeszcze raz a jak zrobisz to przeproś...

Wszystkie zwrotnice z tamtego okresu- przypomnę około 10 lat temu były sprzedawane tylko poprzez allegro. Znajdziecie też tam opinie Pana który zainicjował ten"majdan"swego czasu.
                                          I przypomnę także że ten osobnik zamówił łącznie 4 pary zwrotnic w okresie 2 lat. I po dwóch latach chciał je wszystkie zwrócić grożąc Mi "majdanem".
                                          Pod majdan podpięły się liczne osoby którym nie na rękę była moja działalność w tym też branżowe. Pomijając mniejsze firmy które trochę bruździły bo nie potrafiły działać uczciwie, czego efektem było ich zniknięcie z rynku. Byli tez bardzo natrętni osobnicy jak np. ( Piku16 / Piku ) który swego czasu chciał jawnie założyć konkurencje. Sklep powstał i działał kilka tygodni, forum nie pamiętam nazwy ale chyba diyakustyk ( tez już nie ma ) i witryna usługowa. Ruszył z wielkim hukiem od bardzo agresywnego negowania konkurencji, jawnie i w konspiracji a skończył w sądzie lub się o niego otarł, Bo klienci go podali o oszustwo finansowe.

..............

2 osoby niezadowolone na 1000 bo tyle ich tak naprawdę było pomijając populistów i trolli którzy tylko powtarzali co przeczytali to jaki to jest odsetek ? ktoś policzy ?

Paradoksalnie ten majdan mi pomógł. Z uporem maniaka kopiował tematy wszystkich możliwych forach internetowych pod różnymi nickami. Nie zdajecie Sobie sprawy jak wiele osób niemających pojęcia o moim istnieniu się dowiedziało. Reklama za darmo.
                                          Dzwonili i pytali się czy to prawda,a Ja odpowiadałem proszę sprawdzić będzie mógł Pan zrezygnować jeśli nie będzie zadowolony.

Dzisiaj mnie już każdy Zna i wie jakie marki stoją za Mną i Jakie produkty produkuje i projektuje.

Było to chyba prawie 15 lat ciężkiej powolnej pracy, A nie mam jeszcze nawet Facebooka :).
                                          I na dzień dzisiejszy stwierdzam że jeszcze 2 razy tyle przede mną, bo człowiek nigdy nie może powiedzieć że już jest "DOBRY" w tym co robi.

A klienci usługowi bo o ten dział firmy rozchodziły się wątki sprzed wielu lat czekają po kilka miesięcy bo nie wyobrażają sobie robić gdzie indziej ( mowa o tych co raz spróbowali ). Tanie budżetowe projekty są udostępniane na tym forum i bardzo licznie kopiowane.

Każdy ma prawo napisać że mu się moje produkty podobają lub nie podobają. Ale nie życzę Sobie podpisując się nazwiskiem: Adam Zapotoczny, żeby ktokolwiek bez dowodów nazywał mnie oszustem. Bo nigdy w życiu nikogo nie oszukałem.

Niech Sobie ten wątek istnieje i każdy co będzie chciał Sobie coś wydłużyć zapraszam do pisania. A szczególnie te Osoby które nic nie robią tylko krytykują tych co robią.

dziękuje za jedyną uwagę w wątku Mnie bezpośrednio dotyczącym.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X