Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta

obawiam sie ze obecna mlodziez troche inaczej w to gra :/
    Słoneczko?
    Przecie to już nie granie tylko zwyczajne j.........
    Swoją drogą to każde pokolenie myśli że amerykę odkrywa :)
    Tak np. jakiś czas temu z koleżanką z dawnych czasów naszło nas na oglądanie starych zdjęć. Co to ona na nich to jak pankówa (odważna) a ja? Hmmm, mnie nie widać bo robiłem te zdjęcia (aparat Zenit, film fotopan FF z metra, światło zastane.... itd. opis mozna by ciągnąć jak audiofil w opisie) No i te zdjęcia ogląda jej córka, dziewczę już pełnoletnie właściwie. Patrzy wię małolata na zdjęcia, na nas, na zdjęcia i w pewnej chwili: To wy??? Hmmm, wiesz co mamo. Jeżeli jeszcze kiedykolwiek będziesz marudzić że zbyt odważnie ubieram się przed wyjściem z domu , to ja przy świadkach mówię że już nie będę słuchać. Ani trochę. Właściwie to wydawało mi się dotychczas że jestem odrobinę .... odważna. Ale to wcale nie prawda.
    :)

Skomentuj

Oooooo, wreszcie promocja na Sins of a Solar Empire: Rebellion na Steamie, -66% z ceny zjechali (teraz niecałe 11 eurasków). Już mam :)

Skomentuj

Na Androida wyszły dwie gierki "wigilia w Radomiu"...

Skomentuj

O właśnie, jakie macie fajne gierki na androida?

Skomentuj

a ten Android, ummm... mają tam Sudoku?

Skomentuj

Znając życie to w stu wersjach

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                w stu wersjach
                jest, jest ja przeważnie męcze inną logiczną - UnblockMe Free

Skomentuj

Unblock me free to jest gra przez duże G. Jedyna popierdółkowata gierka jaką na dłużej zostawiłem w komórce. Uzależniająca jest bardzo ale po (chyba) 100 planszach stała się lekko nużąca. To i tak sukces, bo mnie przytrzymać na dłużej przy popierdółkach to nie lada wyczyn.

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                    Unblock me free to jest gra przez duże G. Jedyna popierdółkowata gierka jaką na dłużej zostawiłem w komórce.
                    pobieram - zobacze co to takiego

Skomentuj

gra pobrana i troche juz sobie pogralem - 120 plansz
                      zastanawia mnie tylko jedno - jakim cudem ja to przechodze? przeciez jak w to gram to ja kompletnie nie mysle co robie!

Skomentuj

Gra ktos z forum w World of tanks?:biggrin:

Skomentuj

Da..........
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

ostatnio nie
                            a co?

Skomentuj

gra pobrana i troche juz sobie pogralem - 120 plansz
                              zastanawia mnie tylko jedno - jakim cudem ja to przechodze? przeciez jak w to gram to ja kompletnie nie mysle co robie!
                              A zmień poziom trudności na wyższy.

Skomentuj

zwrociles uwage nie na to co trzeba - ja nie mam pojecia jak to robie!
                                pisalem przeciez ze ja przy tej grze kompletnie nie mysle

Skomentuj

A fajne by było zrobic pluton i pograc któregoś wieczoru, dysponuje 5,6 i 8 tierem wiec spokojnie mozemy dogadac sie do co rozbierznosci poziomu trudnosci

Skomentuj

Można pograć, mam tiera 7 na t20 i 5 na M41
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

zwrociles uwage nie na to co trzeba - ja nie mam pojecia jak to robie!
                                      pisalem przeciez ze ja przy tej grze kompletnie nie mysle
                                      No ale jak będziesz miał trudniejsze puzle to zaczniesz myśleć bo nie pójdzie tak prosto.

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                                        Można pograć, mam tiera 7 na t20 i 5 na M41
                                        Ja 8 Ferdi, 6 Cromwell i 5 Crausander
                                        Wiec spokojnie dobierzemy pluta

Skomentuj

A ja mam zaledwie 3/4 tier, Luchs i jakiś szkopski niszczyciel czołgów, brakuje mamony wiec gram takim szitem.

Ostatnio na świeta sie skusiłem i kupiłem jednak Diablo III . Gra ma jedną podstawową zaletę, jest bardzo grywalna, po prostu fajna rozrywka. Fabuła też mi się spodobała. Niestety rozwój postaci i ogólnie rozeznanie sie w tym co jak bije i ile robi dmg jest dość kiepskie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X