Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wyslesz do nich na swój koszt
    Naprawia i odesła na swój
    Przecież to normalne
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
      Dzisiaj przyjechały do mnie na kilka dni kolumny b&w 804. Słuchałem ich z godzinkę i śmiało mogę stwierdzić, że STX nie ma się czego wstydzić. Ło matko!!! co za gówno warte 16000zł?!
      (...)
      Te kolumny były wcześniej na porównawczych odsłuchach 3way na SS według zwrotki Yoshiego. Może ktoś z osób będących na odsłuchach coś napisze
      bingant, o których STX piszesz? Czy bardzo ogólnie? :)
      Dokładnie, może ktoś coś napisze o nich? :)
      Jedyne BW jakie słuchałem to były monitorki CDM1, ale nie wiem nawet jaki poziom reprezenrują.
      Dźwięk mi się bardzo podobał z nich. Przy okazji, ktoś wie jaki poziom reprezentują, powiedzmy na bazie STX / Tonsila / konkurencji / DIY?

Skomentuj

Nie no kuźwa ja jako amator sportów wodnych po prostu MUSZĘ TO MIEĆ !
        Już wiem co będzie moim następnym DIY :razz:

Skomentuj

Fajna sprawa
          Ale nie łatwa w prowadzeniu
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam wszystkich mam do was takie pytanie.Zamawiałem jakiś miesiąc temu kilka rzeczy u AKKUSA i po odebraniu paczki dostałem taki e-mail .Zaznaczam że ostatnio przeglądałem pocztę więc wiadomość ma już miesiąc i teraz nie wiem czy odpisać do nich i potwierdzić tom paczkę i przeprosić ich że miesiąc nie odpisywałem czy olać to i nie odpisywać wcale. Proszę doradzie mi co mam zrobić głównie liczę na tych co zamawiali u nich i też otrzymali taką wiadomość.

Skomentuj

Zamieszczone przez amadeo93 Zobacz posta
              Zamawiałem jakiś miesiąc temu kilka rzeczy u AKKUSA i po odebraniu paczki dostałem taki e-mail
              skoro miesiac milczysz to znaczy ze paczke dostales
              jakbys paczki nie dostal to bys ich meczyl telefonami/mailami dlaczego paczki jeszcze nie wyslali...

Skomentuj

http://www.dawnotemuwkrakowie.pl/

Tip: poklikajcie w zdjęcia
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Widziałem już jakiś czas temu, ale świetna robota. Można się dowiedzieć czegoś nie tylko z opowiadań ale i obrazków o tej fajnej mieścinie.

Skomentuj

Ktoś z forum nagłaśnia afterparty sunrise festiwal w Kołobrzegu ? Bo mi tu dudni

Skomentuj

Ja pier... jest tak gorąco że nie mogę spać :( ....

Skomentuj

Ja siedzę na balkonie i piję zimnego browara :) zmuli mnie to usnę

Skomentuj

E tam goraco. Siedze w gaciach i lutuje zwrotnice :P trzeba sie zmeczyc, to sie lepiej pospi :]

Skomentuj

Ja właśnie skończyłem prace nad avensisem

W rolach głównych: dynaudio esotar :) mistrzostwo swiata
                            Zestaw powala szczegółami
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/22...738#post362738

Chciał poznać te paragrafy skoro ktoś stwierdził że to jest nielegalne to najwyraźniej zna przynajmniej ten kawałek prawa, może wiec się podzieli
                              Z tego co ja się orientuje to można pobierać filmy czy pliku muzyczne z internetu z różnych źródeł oprócz p2p gdyż ten dodatkowo automatycznie udostępnia - a to już jest nielegalne.
                              Podobno na własny użytek można pobierać z określonych źródeł. Jak to więc jest ?

LINK -> http://glamrap.pl/1/10631-policja-sc...u-jest-legalne

Skomentuj

A jaką masz pewność, że to na własny użytek?
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ściągając torrenta też wysyłasz, więc też nie zgodne z prawem.

Nie owijajmy w bawełnę, kto usuwa po 24h ściągniętą muzykę? To nie róbmy sobie jaj.

Skomentuj

Panowie jaki polecicie klej kontaktowy lepszy od butaprenu a tańszy od Henkel Moment? Nie chciał bym bawić się z bąblami przy fornirowaniu :P
                                    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
                                      lepszy od butaprenu a tańszy od Henkel Moment
                                      Chyba nie ma takiego.
                                      U mnie w Castoramie różnica w cenie butaprenu i Henkela nie jest aż tak duża, i zawsze brałem Henkela.

Skomentuj

U mnie widziałem tylko taki: http://budujmy.eu/product-pol-329-Pa...ess-750-g.html
                                        Muszę zadzwonić do innej castoramy może będą mieli a jak nie to trzeba będzie zrobić tripa po sklepach
                                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                                          Ściągając torrenta też wysyłasz, więc też nie zgodne z prawem.
                                          Ale przecież napisałem "oprócz p2p"

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                                          Nie owijajmy w bawełnę, kto usuwa po 24h ściągniętą muzykę?
                                          np. Ja

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
                                          Panowie jaki polecicie klej kontaktowy lepszy od butaprenu a tańszy od Henkel Moment?
                                          To kleje kontaktowe więc teoretycznie każdy kontaktowy, praktycznie musiał byś zrobić testy przed głównym wykorzystaniem...

Albo jakiś wodny do drewna D3 i żelazko.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X