Dzisiaj przyjechały do mnie na kilka dni kolumny b&w 804. Słuchałem ich z godzinkę i śmiało mogę stwierdzić, że STX nie ma się czego wstydzić. Ło matko!!! co za gówno warte 16000zł?!
(...)
Te kolumny były wcześniej na porównawczych odsłuchach 3way na SS według zwrotki Yoshiego. Może ktoś z osób będących na odsłuchach coś napisze
bingant, o których STX piszesz? Czy bardzo ogólnie? :)
Dokładnie, może ktoś coś napisze o nich? :)
Jedyne BW jakie słuchałem to były monitorki CDM1, ale nie wiem nawet jaki poziom reprezenrują.
Dźwięk mi się bardzo podobał z nich. Przy okazji, ktoś wie jaki poziom reprezentują, powiedzmy na bazie STX / Tonsila / konkurencji / DIY?
Witam wszystkich mam do was takie pytanie.Zamawiałem jakiś miesiąc temu kilka rzeczy u AKKUSA i po odebraniu paczki dostałem taki e-mail .Zaznaczam że ostatnio przeglądałem pocztę więc wiadomość ma już miesiąc i teraz nie wiem czy odpisać do nich i potwierdzić tom paczkę i przeprosić ich że miesiąc nie odpisywałem czy olać to i nie odpisywać wcale. Proszę doradzie mi co mam zrobić głównie liczę na tych co zamawiali u nich i też otrzymali taką wiadomość.
Zamawiałem jakiś miesiąc temu kilka rzeczy u AKKUSA i po odebraniu paczki dostałem taki e-mail
skoro miesiac milczysz to znaczy ze paczke dostales
jakbys paczki nie dostal to bys ich meczyl telefonami/mailami dlaczego paczki jeszcze nie wyslali...
Chciał poznać te paragrafy skoro ktoś stwierdził że to jest nielegalne to najwyraźniej zna przynajmniej ten kawałek prawa, może wiec się podzieli
Z tego co ja się orientuje to można pobierać filmy czy pliku muzyczne z internetu z różnych źródeł oprócz p2p gdyż ten dodatkowo automatycznie udostępnia - a to już jest nielegalne.
Podobno na własny użytek można pobierać z określonych źródeł. Jak to więc jest ?
Skomentuj