Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeśli chodzi o Acid Drinkers, to dla mnie autograf to nie problem (jeśli będą w Bydzi)

Miesiąc temu był festiwal "Śliwka Fest", wybierałem się na niego gdyż miał grać tam jeden z moich ulubionych zespołów z "młodości", FlapJack.
    To nic że razem z Nonami byłem z nimi w trasie i się już nasłuchałem, ale chciałem ich usłyszeć na większej scenie.
    Był konkurs związku z tym zespołem, i do wygrania było spotkanie z nimi po koncercie + jakieś gadżety od zespołu.
    Zgłosiłem się do konkursu, pomyślałem że jak wygram to chociaż się z nimi piwka napiję :)
    Dzień przed koncertem zadzwonił do mnie akustyk z propozycją pracy jako techniczny właśnie na Śliwce... no i pojechałem jako techniczny.

Okazało się że wygrałem konkurs tylko byłem tak zapracowany w trakcie koncertu że nie słyszałem jak gość wyczytuje moje nazwisko
    Ale to nic, bo i tak rozmawiałem z nimi dłużej na próbie niż bym rozmawiał na tym spotkaniu.
    A do basisty mogę na kawkę skoczyć, bo mieszka akurat w Bydzi :thumbup:

Skomentuj

Powoli do przodu :)

Na tej ścianie będzie stół i szuflady na narzędzia.

Skomentuj

Ta ściana jest obrzucona samym betonam ?

Skomentuj

Tak to wygląda.
          Ja z tym robić nic nie będę, jedynie pomaluję na biało.
          Farbę już kupiłem, no i Śnieżkę "beton-posadzka".
          Dziś zrobię próbę gdzieś w kącie.
          Last edited by marian; 19.09.2014, 18:29.

Skomentuj

Jeśli chcesz tam lakierować to w zasadzie im mniej kurzonośnych powierzani tym lepiej. A beton to dziadostwo w tym wypadku bo kurz sie tego trzyma jak opętany

Skomentuj

Zawsze można kupić folię malarską za 6zł i zrobić sobie "komorę" do lakierowania.

Skomentuj

marian, szacun za taką robotę w tym pomieszczeniu, ja bym się tego nigdy tam nie podjął. Dla mnie aktualne 35m2 garażu to za mało czasem

Skomentuj

Zrobiłem próbę tej śnieżki beton-posadzka, no i po 10min. już można było ręką normalnie szorować.
                  Myślę że zda egzamin :)

Skomentuj

Zamieszczone przez malikowy Zobacz posta
                    Dla mnie aktualne 35m2 garażu to za mało czasem
                    ja robilem i mieszkalem w pokoju 16m2, wiec czesc robocza pewnie taka sama jak u mariana

Skomentuj

Koniec świata...

Skomentuj

Na AS zostały usunięte ostatnie wpisy o Neutrino.
                        Komuś coś przeszkadzało...

Skomentuj

A co pisali?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            Na AS zostały usunięte ostatnie wpisy o Neutrino.
                            Komuś coś przeszkadzało...
                            A co to tam taka inwigilacja jest? Pytam bo tam nie zaglądam.

Skomentuj

A widzieliscie oferte audiotransducers? Troche taniej kupujac glosniki pod projekty z forum sprzedawanych w zestawach..

Skomentuj

A no faktycznie, np. 6 dyszków na fountek'ach z WC taniej.
                                Nic dziwnego skoro linki w projektach dotyczące głośników kierują na stronę ich sklepu ... :) (wiadomo co jest 5)
                                Last edited by ir0nhide; 22.09.2014, 21:41.

Skomentuj

Nawet nie wiedziałem że żółtki ich kupili.. Niedługo nic nie zostanie w tej Europie.

http://scan-speak.dk/news/20140402b.htm

Skomentuj

Widocznie słabo ciągneli i ktoś wykorzystał okazję...

Skomentuj

Bez glownych inzynierow, ktorzy przeszli do SBAcoustics to juz kiepsko sobie radza :P

Skomentuj

A tego co słyszałem to byli to panowie z Vify ale może się mylę. Ale generalnie chodzi mi o trend kupowania Europejskich firm przez żółtych.

Skomentuj

Po prostu chinczyki potrzebowali technologi i uznali, ze lepiej kupic cala firme, niz wydlubywac patenty.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X