Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przecież to jentzen jest
    Nic nie ruszaj

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
    Trudno tu rozszyfrować ale jeśli jest równolegle podłączony to jest mniej ważny, a poza tym dobrze że nie elektrolit....
    Dlaczego trudno?

Zamieszczone przez manieq Zobacz posta
    na oko to trzeci rząd wysokotonowca, mogły być dwa takie same modele
    A dlaczego?
    Co temu dolega?
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nic temu nie dolega, ale kupujący może mieć obawy że zostało to ulepione z tego co było pod ręką akurat , takie moje zdanie.

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=gVqqkx_xQYA
        audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
        http://www.rane.com/note160.html
        Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Słuchajcie sprawę mam, teraz zauważyłem, że w lewym dolnym rogu mojego monitora (podłączony jest pod laptop jako rozszerzenie pulpitu) jest jakaś czarna plamka, co więcej ten róg jest cały gorący. Wyłączyłem monitor, poczekałem 5 min, włączyłem ponownie i plamka zniknęła, ale po jakimś czasie znów się pojawia, to pewnie przez ciepło. Matryca czasem też miga, tzn nie że gaśnie całkiem tak tylko trochę przygasa podświetlenie jakby. Jak z bliska powącham ten narożnik to czuć trochę jakby zapach silniczka elektrycznego i zapałek.
          Co to może być, miał ktoś z was taki problem, monitor to LG w2242pk. Czy może to być coś ze świetlówkami i czy można je wymienić we własnym zakresie ?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            Przecież to jentzen jest
            Nic nie ruszaj
            Właśnie nie wiedziałem co to za kond, dlatego zapytałem.

Zamieszczone przez manieq Zobacz posta
            Nic temu nie dolega, ale kupujący może mieć obawy że zostało to ulepione z tego co było pod ręką
            Obawy raczej nie, bo wiem od kogo kupiłem.
            Ale już wiem dlaczego tak jest a nie inaczej, po prostu Polink akurat nie miał na stanie 6,8uf czarnych Jantzenów i zaproponował ten.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
            Jak z bliska powącham ten narożnik to czuć trochę jakby zapach silniczka elektrycznego i zapałek.
            Jak coś się robi ciepłe i zaczyna śmierdzieć, to wiedz, że coś się dzieje :flapper:

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
              Czy może to być coś ze świetlówkami i czy można je wymienić we własnym zakresie ?
              Może być i można wymienić.
              Nie jest to proste zadanie, ale wykonalne. Ja zmieniałem w laptopie.
              Na alledrogo jest firma (AW-Computers), która sprzedaje różne świetlówki.
              Ale zanim zaczniesz wymieniać, rozmontuj monitor i pomacaj czy to na pewno świetlówka się gotuje - może tam jakaś elektronika siedzi i to ona tak grzeje.
              Najlepiej macaj na wyłączonym bo świetlówki z wysokiego napięcia zasilane :)

Skomentuj

wallos zmien strony ktore odwiedzasz po 22giej
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

piotreq123
                  dzięki za info, na razie będę to musiał olać, może jak będę mieć chwile czasu to rozkręcę.

lklukasz
                  może to przez to że odwiedzam je przed 22 ??

marian
                  no nie chciałem pisać wprost, że czuć siarką to wspomniałem o zapałkach

Skomentuj

Są jednak jeszcze porządni ludzie na tym naszym 'padole łez i rozpaczy'. Wracam dziś do domu a tu na mojej ulicy, dosłownie na środku leży portfel, zatrzymałem sie podnosze, a tam; prawo jazdy, dowód, jakieś kwity z apteki, karty itp. wieczorem podjeżdżam na adres (ulica obok) z dowodu, a tam facet otwiera lekko zdziwiony. Pytam czy czegoś nie zgubił, bo ja właśnie znalazłem. Pogadaliśmy chwile jak to sie stało, gdzie znalazłem. na koniec mówi żebym poczekał. wraca z browarem i 20zł banknotem. Mowie mu że nie trzeba ale sie upierał bo miał tam jakiś ważny dla niego kwit.
                    Takie piwo to i smakuje lepiej :)

Skomentuj

No to teraz Natan, mozesz byc pewny tego, ze znajdziesz sie wsrod tych 144 tysiecy wybrancow :)
                      Last edited by Pogromca mitow; 26.09.2014, 22:48.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                        No to teraz Natan, mozesz byc pewny tego, ze znajdziesz sie wsrod tych 144 tysiecy wybrancow :)
                        To przynajmniej była docinka na wyrzszym poziomie

Skomentuj

Prawnie należało ci sie 10% znaleznego :)
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Heh ja ostatnio oddałem pani przy kasie 10zł bo się walnęła w obliczeniach i mi o tyle za dużo wydała. Po paru dniach znalazłem na ulicy 20zł :) - Karma ?

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            144 tysiecy wybrancow
                            :???:

Skomentuj

https://www.google.pl/search?sourcei...%C5%84c%C3%B3w

Skomentuj

Ja ze swojej strony polecam to; http://wol.jw.org/pl/wol/d/r12/lp-p/...62?q=144&p=par

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                                  To przynajmniej była docinka na wyrzszym poziomie
                                  Nie gniewaj sie, to tylko moj taki czarny humor Kiedys mialem podobny przypadek, zobaczylem lezacy portfel na srodku skrzyzowania, przy wyjezdzie z centrum handlowego. Wrzucilem do samochodu i pomyslalem, ze pozniej sprawdze co jest w srodku i pojechalem dalej. Akurat szukalem nowego telewizora i troche zjezdzilem sklepow. Koniec koncow, wrocilem do pierwszego sklepu i tam kupilem. Wczesniej zobaczylem do portfela, mlody gosc, jakies karty, kolo 5 stow w gotowce, niezaplacone mandaty i takie tam. Gosc byl z wioski kolo mojego miasta, wiec pomyslalem, ze jak bede wracal do domu, to mu podrzuce. Juz przy kasach krecil sie nerwowo gosc podobny do tego z dowodu. Ciekawa sytuacja, bo jego auto bylo dokladnie zaparkowane na przeciw mojego samochodu ( a to przeciez ogromny parking ), poznalem typa, z reszta on jakos tez sie na mnie podejzliwie patrzyl, zapytalem czy czegos nie zgubil i oddalem mu zgube. Oczywiscie polska tradycja chcial mi podziekowac dobra krowa 0.7 ale podziekowalem i pojechalem.
                                  Moral z tego taki, ze w Polsce jak cos znajdziesz i oddasz, to mozesz liczyc na to, ze sie solidnie napijesz Choc fakt, znalezne to ponoc 10%.

Skomentuj

Lubie czarny humor, do tej pory sie śmieje jak wychowawca wstawiał mi "krzyżyki" zamiast "plusów" :P

Skomentuj

https://www.facebook.com/pages/UN-SO...01960486543621

Skomentuj

Ciekawe czy warty tych 7 "kapci"
                                        http://pclab.pl/art55483.html

Skomentuj

Nie ma ktos przypadkiem 6 sztuk kondensatorów foliowych 47uF? ewentualnie jakichs dobrych elektrolitow bipolarnych, 6 sztuk po 47uF albo 2x 100uF + 2x 47uF

Interesuja mnie nastepujace kombinacje

1.

2x 56uF
                                          4x 47uF

2.

6x 47uF

3.

2x 100uF
                                          4x 47uF
                                          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Czaruję...
                                          X