nie stac mnie na przewiezienie tego w chwili obecnej, a nie mam gdzie tego magazynowac
a ze jutro rano wyjezdzam to musialem sie tego pozbyc
oczywiscie ze wolalbym cos z tego zrobic!
tam byly pociete plyty na 2 podlogowki, cale kino domowe na stxach 4", skrzynka testowa na 2x13cm, skrzynka pod MTM na 2x15cm, sub testowy na 12" i pelno duzych formatek. no i 2 kartony odpadow po frezowaniu
wszystko pojechalo do audio-technika. jak czegos z tego nie zbuduja to beda mieli cieplo w zime :p
"Jak macie lepsze pomysły, ciekawsze projekty, większe doświadczenie to forum stoi otworem.
Jakoś nie widzę sterty tematów, gdzie każdy z was udostępnia zrobiony i pomierzony przez siebie projekt.
Większość z was potrafi tylko klepać w klawiaturę. Klepać o pierdołach, w cudzym wątku.
Jak macie wizję swoich kolumn, to czekam na nowe tematy na forum z gotowymi projektami od A do Z."
"Prawda jest taka że nie przypominam sobie konstrukcji narzekających tu userów."
Hehe, prawda jest taka, że my (czyli wszyscy z DIYaudio którzy zabrali w tym temacie głos) wiemy że za tą cenę można lepiej, i ze żadne super kondy czy kable nie zrobią z tanich głośników Hi-endu.
Po za tym, na DIYaudio (może i nie przez nas, ale jednak) jest już od cholery dobrych projektów do kopiowania.
No co zrobisz jak nic nie zrobisz? nic nie zrobisz... no bo co zrobisz? :thumbdn:
kolumny za ponad 33 tysiace zlotych z rezystorami ceramicznymi i bipo9larami to przegiecie nie uwazacie?
nie slucham kondensatorów, ale placac takie pieniadze mozna wymagac bezkompromisowosci czy to jeszcze zbyt mala kwota?
Jak nie slychac roznicy, to po co przeplacac? :) Mi cena nic nie mowi, bo w swiecie audio ceny ustala sie zupelnie poza jakas logika. Skoro sa ludzie ktorzy to kupuja i jeszcze chwala, to znaczy ze ten produkt jest tyle wart. W przeciwnym wypadku firma bylaby bankrutem.
A propos Lego; coś w tym jednak musi siedzieć, skoro w weekend mnie opętało, żeby kupić największy zestaw Technic jaki powstał :P Dodam, że Lego nie bawiłem się od 10 lat, a to co miałem sprzedał brat. Teraz tylko 2606 elementów do połączenia
Audiostereo, konkurs "Hifiman HE-400 – przetestuj to sam!"
Warunki wzięcia udziału w konkursie:
punkt 12. "W przypadku znacznej liczby osób chętnych do uczestniczenia w konkursie organizatorzy zastrzegają sobie prawo do wytypowania wybranych użytkowników. Decydującymi argumentami będą: ilość postów na forum, częstotliwość aktywności, kultura słowa oraz osobista używana na forum, doświadczenie w testowaniu sprzętu hi-fi."
Skomentuj