Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
    Dla mnie oba, i T9950 i T9930 nie mają jaj, są do bólu ułagodzone :) Ale to już kwestia gustu
    Troche dziwi mnie ta opinia, bo mam ten glosnik -9950 i sluchalem paru lepszych, nawet w bezposredniej konfrontacji raczej nie wypadal jak glosnik bez jaj :-)

Skomentuj

Co się komu podoba.
      Mi Satori się nie podobają :) ...może na razie :)

Skomentuj

Wpadnij jutro z G to posłuchasz u mnie 13 stki Satori :)
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jakie macie zdanie o wysokotonowym USHER AUDIO UA025-10 ?

Skomentuj

Potrzebuję rozruszać/wygrzać(wybrać lepiej pasujące), tiw-a 200 chcę to zrobić w odgrodzie bo nie chce mi się składać w kolumny tylko niskotonowego i tak grać.
            I teraz pytanie jak go grać całym pasmem, czy jakoś go filtrować?

Skomentuj

Na necie masz sygnały sinus kilkanaście hz, podłącz głośniki, zapodaj sygnał i niech się "wygrzewają".

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                Ja miałem T9930-20 i byłem zadowolony.
                W tej cenie to spoko głośnik.
                Teraz w LS jest promocja i kosztuje 130zł.
                http://loudspeakershop.eu/glosnik-us...020-p-872.html

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                  USHER AUDIO UA025-10
                  Gra całkiem przyzwoicie, w tej cenie w LS co jest warto wziąć.

Skomentuj

A czym poza drobnymi różnicami w parametrach różni się T9930-20 i T9930-20NC?

Skomentuj

Zamieszczone przez ampli Zobacz posta
                      A czym poza drobnymi różnicami w parametrach różni się T9930-20 i T9930-20NC?
                      W sumie nie takie drobne jak się patrzy na fs czy spl.. :)
                      Last edited by dolphin123; 30.01.2016, 21:15.

Skomentuj

Innych nie zauważyłem, nie wiem czy brać ten lepszy na papierze...

Skomentuj

Jak duży wpływ na dźwięk ma lekko zmeczona kopułka przeciw pyłowa. Mam okazję kupić rewalatory parę za cenę jednego.
                          Czy ma to wplyw słyszalny czy tylko wizualny.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                            blad
                            Te vify sa naprawdę genialne :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ja bym chetnie zrobił sobie mtm na takich vifach
                            Jednak chyba się rozejrzę za czymś mniejszym niż te 18 daytona, obecnie gram na jednym i tw i jest w zupełności na kanale centralnym więc można by pewnie spokojnie przejść na 2 x 130 czy 2 x 150. Sprzętu przybywa, szafka pod sprzęt rośnie ale miejsce pod tv się kurczy, coś innego oprócz tej vify wartego uwagi, tzn zbliżonego cenowo do hds`a czy okolice ~200zł/szt ? sb może warto było by dołączyć są akurat 15 chyba około 210zl ?

Skomentuj

I ja skusiłem się na Parę Ushera 8955:) Niech leży w zapasie bo to naprawdę bardzo dobry głosnik :)

Skomentuj

Rozmawiałem z ludzmi z Akkusa i wygląda na to ze USHER zwija biznes całkowicie ... .

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                                  Rozmawiałem z ludzmi z Akkusa i wygląda na to ze USHER zwija biznes całkowicie ... .
                                  woow :ohmy::ohmy:

Skomentuj

To dziwne, że chcą to od razu wyprzedać, przecież niektóre głośniki zyskają na wartości jak przestaną być dostępne.

Ciekawe czy sprzedaż im słabo idzie czy też konkurencja wykupiła markę po czym ją likwiduje (tak creative robił jeśli chodzi o rynek kart dźwiękowych).

Kurde sam się zastanawiam nad tymi 8955A, bo czeka mnie przeprowadzka i wykończenie (i na to kasa jest potrzebna)
                                    Nie wiem jak sobie 8935A na basie w ok 32 mkw poradzi (tylko, że pomieszczenie jest prostokątem i odsłuch będzie tak jakby w połowie pokoju).

Skomentuj

Jak to będzie prawda, na dodatek AT zwinie biznes to różnorodność głosników będzie fatalna.
                                      Zabraknie Ushera, większości Wavecor'ów, Audaxa, większości TangBandów.
                                      Wrócą czasy Tonsila i ARNów

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                        Jak to będzie prawda, na dodatek AT zwinie biznes to różnorodność głosników będzie fatalna.
                                        Zabraknie Ushera, większości Wavecor'ów, Audaxa, większości TangBandów.
                                        Wrócą czasy Tonsila i ARNów
                                        Dokładnie, Seas i Visaton stoją w miejscu, SS jest cholernie drogi, pozostanie jedynie SB.

Skomentuj

Ale tu było info, że Usher zwija działalność, a nie loudspeakershop.eu

Skomentuj

Czaruję...
                                          X