Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
    Jak to będzie prawda, na dodatek AT zwinie biznes to różnorodność głosników będzie fatalna.
    Zabraknie Ushera, większości Wavecor'ów, Audaxa, większości TangBandów.
    Ushera nie będzie (jeśli zwijają manatki), z Audaxem są problemy, bo to mała manufaktura.
    O reszcie się nie wypowiem, czas pokaże :)

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
      Ale tu było info, że Usher zwija działalność, a nie loudspeakershop.eu
      Ale my o tym mówimy. Ze róznorodność głośników spadnie i to drastycznie.

Skomentuj

Wrócą czasy Tonsila i ARNów
        Przecież TVM też zamknął biznes więc zostanie tonsil i alphard

Skomentuj

Nie na temat...
          Ciekawe czy sprzedaż im słabo idzie czy też konkurencja wykupiła markę po czym ją likwiduje (tak creative robił jeśli chodzi o rynek kart dźwiękowych).
          Jaką firmę przejął Creative?

Skomentuj

Ale tu było info, że Usher zwija działalność, a nie loudspeakershop.eu
            No ok, ale mnie chodzi o to, że USHER był tylko u nich. Nikt inny nim nie handlował - na pewno nie na taką skalę. Więc i zapasów nigdzie nie ma.
            Z produktów na wyłączność mają USHERA i Aurum Cantusa - resztę ich oferty znajdziesz wszędzie, pewnie sami nie są zadowoleni z decyzji USHERA

Kiedyś jeszcze mieli Etona, ale z roku na rok coraz mniej tych modeli na stronie.
            Przy okazji wczesniejszego postu zapomniałem jeszcze o Morelach, które w AT były.
            Last edited by waloos; 01.02.2016, 14:30. Powód: Coś mi zjadło zdanie :)

Skomentuj

W ogóle coraz gorzej na rynku, szczególnie że nie da się już kupić wielu ciekawych modeli Vify, produkty innych producentów też znikają i mam wrażenie, że cały czas jest coraz drożej zrobić jakieś DIY.

Skomentuj

resztę ich oferty znajdziesz wszędzie
                Z tych tańszych i oprócz Auruma tak, ale nie z tych droższych jak np. PHL audio, RAAL, oraz Raven. Był też Alcon Acoustic... no ale kto się interesował tymi egzotykami?

Audaxy, mimo iż fajne głosniki, jest z nimi problem.
                Niektóre modele są już nie do kupienia w polsce (np. w AT), a jeśli chciało by się je zamówić, to trzeba by je kupić nie od Audaxa a od jakiejś zagranicznej firmy gdzie mają jakieś zapasy. Ceny niektórych modeli większe są o 50%.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Był też Alcon Acoustic... no ale kto się interesował tymi egzotykami?
                  Przeciez caly czas mozna je kupic bez problemu :)

Skomentuj

tych droższych jak np. PHL audio, RAAL, oraz Raven. Był też Alcon Acoustic... no ale kto się interesował tymi egzotykami?
                    Tak oczywiście, ale u nas na forum nie ma chyba ani jednej konstrukcji na takich głosnikach. Nie wiem jak na AS, przypuszczam że podobnie, dlatego o nich nie wspomniałem.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                      Przeciez caly czas mozna je kupic bez problemu
                      Gdzie?

Skomentuj

no ale kto się interesował tymi egzotykami?
                        Ja :) ale zawsze były za drogie dla mnie, teraz już mi przeszło

Gdzie?
                        http://www.lautsprechershop.de/index...ifi/alcone.htm

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                          Ja ale zawsze były za drogie
                          No właśnie, interesować się to każdy może, ale nie każdy kupi, bo albo za drogo albo się boi bo mało recenzji o nich w necie, albo nie ma gdzie tego usłyszeć nawet.

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                          http://www.lautsprechershop.de/index...ifi/alcone.htm
                          Ale to nie polska strona.

Skomentuj

Gdzie?
                            http://arton.info/ sprowadzi kazdy glosnik Alcone ( i nie tylko Alcone ) w dobrej cenie. Warto ponegocjowac. Tylko zaraz mi glowy nie oskubcie, ze reklamuje.

Skomentuj

Kiedyś arton był dużym sklepem potem upadła strona i coś się tam działo i jak widzę wrócili :) Kiedyś tylko oni w PL mieli alcone.
                              No właśnie, interesować się to każdy może, ale nie każdy kupi, bo albo za drogo albo się boi bo mało recenzji o nich w necie, albo nie ma gdzie tego usłyszeć nawet.
                              No ja chciałem kupić :) Ja lubie kupować głośniki których nikt nei miał.

Skomentuj

Nie na temat...
                                Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta

Gravis o ile sie nie myle i wykończyło AdLib, to było w czasach kiedy karty dźwiękowe jeszcze nie potrafiły odtwarzać "dźwięku jakości CD" miały chyba 8 bitów i trochę pikały zamiast grać.

Poszukaj w sieci "historia kart muzycznych"

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                                  Chyba najbardziej znaczące przejęcie - Aureal Semiconductor
                                  Last edited by dzwoniec; 01.02.2016, 18:08.

Skomentuj

Panowie szukam wkrętów do drewna czarnych imbus/torx/krzyżak ok 50szt macie jakiś namiar ?

Skomentuj

http://stx.pl/category/akcesoria-kolumny-wkrety-sruby
                                      Bardzo fajny produkt :)
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Produkt fajny, tylko wysylka 26zl...

Skomentuj

a no właśnie, coś takiego tylko żeby wysyłka była listem :) gdzieś ktoś kiedyś miał chyba tu na forum dużo na sprzedaż :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X