Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
    Darskiego z telewizji chcieli wypierniczyć katole też właśnie za to, że "zbezcześcił" ich symbol religijny, targając biblię i nazywając ją księgą kłamstw (słusznie). Itd itd...
    No tak, gdyby podarł Koran albo Torę, to nie było by takiego "halo" Po mnie to po prostu spływa co tam kto targa na scenie - to, że są ludzie, którym takie zachowanie przeszkadza to już ich sprawa - niech się sądzą i kłócą, czy co tam jeszcze, między sobą. Wkurza mnie dopiero sytuacja, gdy ktoś wchodzi z buciorami w moje prywatne życie.

Skomentuj

Do reprezentacji Polski trafił nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką.
      - Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz?
      Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa:
      - Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak!
      Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział:
      - Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka.

Skomentuj

Apropo dyskusji to strasznie niezrozumiałe jest dla mnie dlaczego konstytucja chroni tak uczuć religijnych a pozwala np. obrażać moją matkę bo jest to "niska szkodliwość społeczna czynu", pozwala też bandytą napadać bezkarnie na ludzi, gdzie dopiero recedywa niesie ze sobą jakiekolwiek konsekwencje, prawo też pozwala aby bandyta Cie pobił bo póki on nie połamie Ci szczęki to Ty możesz co najwyżej na niego nakrzyczeć bo poza tym, pozostaje Ci zwyczajnie spie...ku uciesze reszty społeczeństwa.
        Polski katoland, nic dodać i ująć.

Ok wyżaliłem się, wracamy do humoru

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
          Polski katoland, nic dodać i ująć.

No dokładnie, musisz zawsze nadstawiać drugi policzek ! Obrona a co gorsza spranie napastnika jest wysoce niewskazane!

Skoro temat kościelny:

Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii, więc prosił kościelnego żeby mógł do świętej wody dołożyć kilka kropelek wódki, aby się rozluźnić.
          I tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo i czuł się tak dobrze ( a nawet lepiej ) jak na pierwszej mszy, ale gdy wrócił do pokoju znalazł list:

DROGI BRACIE
          -Następnym razem dołóż kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki
          -Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "[beep] mac"
          -Po drugie, Jezusa ukrzyżowali Żydzi, a nie Indianie,
          -Po trzecie Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla,
          -Po czwarte po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy.
          -A na koniec mówi się Bóg zapłać a nie Ciao
          -Krzyż trzeba nazwać po imieniu a nie to "duże t"
          -Nie wolno na Judasz mówić "ten [beep]"
          -Na krzyżu jest Jezus a nie Che Guevara
          Jest 10 przekazań a nie 12
          -Jest 12 apostołów a nie 10
          -Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu
          -Inicjatywa aby ludzie klaskali była imponująca ale tańczyć makarenę i robić "pociąg" to przesada
          -Opłatki są dla wiernych a nie na deser do wina
          -Pamiętaj że msza trwa godzinę, a nie dwie polówki po 45 minut
          -Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą a nie kurwą
          -Jezusa ukrzyżowali, a nie zajebali
          -Ten obok w "czerwonej sukni" to nie był transwestyta, to byłem ja,
          Biskup.
          -I w końcu Jezus był pasterzem a nie pierdolonym domokrążcą!

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
            pierdolonym
            Admin i taki przyklad daje

Skomentuj

Admin też człowiek

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                Wkurza mnie dopiero sytuacja, gdy ktoś wchodzi z buciorami w moje prywatne życie.
                To oczywiste i doskonale to rozumiem. Ale akurat z nas dwojga to chyba jednak bardziej mnie dotyczy, bo jako niewierzący nie życzę sobie choćby tego, żeby kler i ta czarna stonka na mnie pasożytowała, a tak się dzieje, jako że oni utrzymują się z moich podatków bez mojej zgody. W moje więc prywatne życie "prawactwo" się z buciorami wpycha, a w twoje "lewactwo" już nie :).
                Kontynuując temat :P:
                Last edited by Racjonalny; 06.12.2011, 13:32.

Skomentuj

Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka.
                  A Rasiak wrócił na rodziem podwórko i będzie zachwycał schoją gra Białostocza.. ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
                    Admin i taki przyklad daje

Dowcip musi być ostry żeby był dobry

A propos absurdów koscielnych co jest ciekawa niekonsekwencja, którą ktoś zauważył. Wrzucie sobie w google hasło adam i ewa i przejżyjcie te obrazki przedstawiajace podobno pierwszych ludzi na ziemi.. np (z wikipedii):

dlaczego chyba na każdym tego typu obrazie oboje mają pępek ? :lol:

Skomentuj

dlaczego chyba na każdym tego typu obrazie oboje mają pępek ?
                      Takich absurdów jest w religii mnogo...
                      Ale co do tego pępka to albo ja nie rozumiem za bardzo o co chodzi, albo na twoje pytanie równie dobrze można odpowiedzieć pytaniem jak np: dlaczego on i ona mają głowę, albo po prostu dlaczego oni są, lub raczej skąd oni wg się wzięli ?

Ja w przypadku samego Jezusa, racjonalnie myśląc, zgadzam się z teorią przedstawioną choćby w filmie pt. Zeitgeist
                      Jeśli ktoś nie oglądam to polecam:
                      http://www.youtube.com/watch?v=kRDvbXaQvB8

Dowcip:
                      Na lekcji religii ksiądz podchodzi do Jasia i mówi: "Jasiu nie machaj tak tym różańcem gdyż na każdym z tych koralików jest malutki aniołek".
                      Na co Jasiu odpowiada: "No to teraz się kurw@ trzymajcie"

Skomentuj

Dziś czekając na autobus kolega mi taki wic opowiedział:

Trzech ludzi: Murzyn, żyd i Niemiec siedzą na porodówce. Przychodzi położna i mówi:
                        -Zaistniała jakaś pomyłka i nie mogą zidentyfikować ich dzieci - które jest czyje. Może panowie rozpoznają swoje dziecko?
                        Wstaje Żyd i idzie zobaczyć. Wraca po chwili i mówi:
                        -Niemożliwe, nie wiem, które jest moje. Wszystkie 3 są podobne do siebie!
                        Teraz kolej na Murzyna. Wraca i kręci głową:
                        -Ja też nie wiem, które jest moje.
                        Poszedł i Niemiec. Wraca z dzieckiem na rękach. Pytają się go:
                        -Jak rozpoznałeś swoje dziecko?
                        -To proste. Zawołałem: Sieg Heil! Wtedy moje dziecko się wyprostowało na baczność, od Żyda posrało, a od Murzyna zaczęło sprzątać :p

Hehe, w czasie jak pisałem Sieg Heil, zmienił mi się język klawiatury na niemiecki (chyba przypadkiem CTRL i Shift wcisnąłem )

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                          Ale co do tego pępka to albo ja nie rozumiem za bardzo o co chodzi

Pępek człowiek ma dlatego, że się urodził w sposób naturalny . Ludzie stworzeni przez boga nie potrzebowali pępka.

Skomentuj

Pępek człowiek ma dlatego, że się urodził w sposób naturalny . Ludzie stworzeni przez boga nie potrzebowali pępka.
                            No ale wtedy to w pewnym sensie wyglądali by trochę nie ludzko, ale no masz rację - akurat oni; mogli być bez tych pępków. Heh dobre, zapytam księdza przy pierwszej lepszej okazji... :)
                            Bóg stworzył człowieka na własne podobieństwo.... - czyli w takim razie on sam też musiał mieć pępek...? :)

Pyt:
                            1. Jakiego pytania nie zadaje taksówkarz gdy wiezie żyda/ów?
                            odp: "dodać gazu ?"

2. Dlaczego wampirom najbardziej smakuje krew żyda ?
                            odp: "bo gazowana"

Czasy II WŚ: Do obozu koncentracyjnego wpada gestapowiec i mówi:
                            G- No żydki macie dzisiaj imprezę.
                            Ż- A kto gra ?
                            G- Hans na CKM`ie :)

Znowu w/w sytuacja:
                            Gestapo mówi: "Nie chowaj się żydek za tą łopatą bo i tak Cię widzę" podchodzi bliżej i zaskoczony mówi: " o was tu cała gromada się schowała"

Ponownie w/w sytuacja:
                            Gestapo wpada i oznajmia:
                            G - "No polaczki dzisiaj gracie w piłkę nożną"
                            P - (zaskoczeni) "jak to " ?
                            G - " Na polu minowym; hahahaha!"
                            Za śmiechem gestapo rozlega się także śmiech Żydów, No co gestapo:
                            G- "A wy co tak drzecie łacha; przed tym jak oni będą grać, to wy pójdziecie trawę skosić" :)

Skomentuj

óg stworzył człowieka na własne podobieństwo.... - czyli w takim razie on sam też musiał mieć pępek...?
                              Stworzyć na obraz i podobienstow a wykonac wierną kopie - jest różnica.
                              Co do stworzenia - jesli ktos sobie wyobraza to jako kilku minutowy akt ulepienia ciala z gliny, no to sorry. Dlaczeog za tym obrazem nie moglo kryc sie dzialanie ewolucji na przestrzeni xxx lat? A jesli ktos uwaza, ze bez ingerencji "sily wyzszej"(?) ewolucja dokonala takiego przeskoku miedzy poprzednimi lancuchami rozwoju, a czlowiekiem no to rowniez sorry. Naukowo jest udowodnione, ze dzieli nas przepasc, m.in. czlowiek zostal zaprogramowany by stworzyc kulture i w niej zyc. Skad ta luka ewolucyjna sie wziela - niech kazdy wierzy w co chce.

Ja w przypadku samego Jezusa, racjonalnie myśląc, zgadzam się z teorią przedstawioną choćby w filmie pt. Zeitgeist
                              Jeśli ktoś nie oglądam to polecam:
                              http://www.youtube.com/watch?v=kRDvbXaQvB8
                              Moglbys strescic?

Co do katolandu - patrzac w przyslosc mamy do wyboru jako alternatywy islamizacje, albo laicyzacje ("tak, mam dwoch tatusiów").

Przepraszam, ze tak powaznie, ale w koncu dyskutujemy :)

Skomentuj

Takie tu poważne tematy że na trzeźwo się normalnie nie da

Skomentuj

Dziwna ta wasza pewność siebie że Boga nie ma. Nikt tego nie udowodnił. Ale np o Jezusie wspominają starożytni historycy.
                                  Zamieszczone przez tomq88 Zobacz posta
                                  Co do katolandu - patrzac w przyslosc mamy do wyboru jako alternatywy islamizacje, albo laicyzacje ("tak, mam dwoch tatusiów").
                                  Dokładnie, a później będzie płacz i płakanie że musimy za to wszytko płacić (patrz kraje typu Francja, Włochy, Niemcy)

Skomentuj

Naukowo jest udowodnione, ze dzieli nas przepasc, m.in. czlowiek zostal zaprogramowany by stworzyc kulture i w niej zyc. Skad ta luka ewolucyjna sie wziela - niech kazdy wierzy w co chce.
                                    Prędzej uwierzę że zleciały na ziemie zielone ludziki, pomutowały nas po czym oddały niż w to że to zasługa jakiejś siły wyższej Btw. naukowo da się wszystko udowodnić, ale nie przy obecnym poziomie wiedzy. Dla przykładu w dawnych czasach X u ludzi którym leciała samoczynnie krew z nosa mogli doszukiwać się nadprzyrodzonych działań. Na dzień dzisiejszy jest to rzecz normalna, i racjonalnie wytłumaczalna.

---------- Post dodany o 18:27 ---------- Poprzedni post o 18:25 ----------

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                    Nikt tego nie udowodnił
                                    Nie udowadnia się zaprzeczenia istnienia czegoś. To jest logicznie nie prawidłowe.

Skomentuj

Jest jeszcze kilka innych opcji jak np. anarchia czy wladza totalna .
                                      Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                      Dokładnie, a później będzie płacz i płakanie że musimy za to wszytko płacić (patrz kraje typu Francja, Włochy, Niemcy)
                                      To znaczy za co twoim zdaniem dokladnie musza placic ?
                                      Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                                      Btw. naukowo da się wszystko udowodnić, ale nie przy obecnym poziomie wiedzy. Dla przykładu w dawnych czasach X u ludzi którym leciała samoczynnie krew z nosa mogli doszukiwać się nadprzyrodzonych działań. Na dzień dzisiejszy jest to rzecz normalna, i racjonalnie wytłumaczalna.
                                      Naukowe wyjasnienie : po co waliles nosem w piesc?
                                      Ja osobiscie w Boga wierze ale mam nadzieje ze nie skonczy sie jak w "Wojna swiatow"

Skomentuj

Prędzej uwierzę że zleciały na ziemie zielone ludziki, pomutowały nas po czym oddały niż w to że to zasługa jakiejś siły wyższej
                                        Myslisz, że ufoludki nie ingerowały w bieg ludzkiej historii?
                                        Popatrz: http://tnijurl.com/502475fe91cb/

Skomentuj

Myslisz, że ufoludki nie ingerowały w bieg ludzkiej historii?
                                          Popatrz: http://tnijurl.com/502475fe91cb/
                                          No i mamy niezbite dowody

Skomentuj

Czaruję...
                                          X