Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zasadnym wydaje się być zadanie następującego pytania: raven1985, czy ty byłeś trzeźwy dokonując tego wpisu?:flapper:

Skomentuj

- Paaaaniee prrrofesssorze , czyyyy pijjjany student może zdaaawać egzaminnn?
      - Jeżeli student umie to prosze bardzo
      - Doooobra chhhhhłopaki, wnieśśśście Staszka

Skomentuj

Dobra, a teraz przyznać mi się bez tortur, co za hultaj sprowadził ten zakichany śnieg?

Skomentuj

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
          Zasadnym wydaje się być zadanie następującego pytania: raven1985, czy ty byłeś trzeźwy dokonując tego wpisu?
          Jak wspomniałem zbieżność nicków jest przypadkowa :)
          Tak byłem.
          Zero, Null alkoholu kofeiny, słodyczy tłuszczu, owoców itd. itp. przez co najmniej 6 miesięcy
          :(

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
            Null alkoholu kofeiny, słodyczy tłuszczu
            No to teraz pomyśl, że ja tak od lat i to z wyboru :flapper:. Zdrowszy umrę :biggrin:
            Last edited by Racjonalny; 21.12.2011, 11:18.

Skomentuj

Masochista :)

Skomentuj

No. Asceta, święty człowiek :flapper:

Skomentuj

Zdrowszy umrę

Tak sobie to tłumacz :lol:

Może to trochę naciągane ale porównanie jest ciekawe : propagatorka zdrowej żywności (z lewej) vs jedna z bardziej znanych kucharek która lubi jak to się mówi dobrze zjeść http://www.virginmedia.com/celebrity...ies.php?page=6 . Ten sam wiek, inny sposób żywienia :lol:

Skomentuj

Zdrowszy umrę:biggrin:
                    Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                    Tak sobie to tłumacz:lol:
                    Ale tekst przedni, nie?:razz:

Skomentuj

Wczoraj dostałem tego linka. Czytaj Racjonalny śmiej się płacz
                      http://ciekawe.onet.pl/forum/forum.h...J1bTAwMS5qcw==

Skomentuj

Staaary, z czym do ludzi:). Ja tego typka to od dawna już znam. Uważam, że jest kapitalny, rewelacyjny, komik jakiego świat nie widział. Poczytaj jego inne wpisy. Ja od początku jego forumowej "działalności" podziwiam tę nieskończoną, nieznającą granic fanatyczną głupotę, jaka wręcz bombarduje z jego wpisów. To nie jest człowiek, to jest zjawisko. Na Onet'cie wszyscy już nawet wiedzą jak się nazywa i jak wygląda. Swego czasu był też blog jemu poświęcony. Takie tam jaja z niego odstawiali, że gdy trochę poczytałem, to wychodziłem chory. Ma też nawet oddanych naśladowców-prześmiewców, którzy pieją z niego niemiłosiernie. Np. gadolik2010, katolik2011 itd.
                        Last edited by Racjonalny; 21.12.2011, 11:45.

Skomentuj

Coooraz bliżej święta

Skomentuj

Shiver coraz gorsze towary nam podsyłasz :flapper:. Ten z postu nr. 240 to był miodzio:
                            Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
                            Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...

Skomentuj

Shiver coraz gorsze towary nam podsyłasz . Ten z postu nr. 240 to był miodzio:
                              Też się zakochałem w tej pani od 1ego spojrzenia, ale facet przecie monogamistą być nie może

Skomentuj

True, true. Poligamia-->bigamia-->...monotonia :razz:

Skomentuj

monotonia
                                  To co byście mnie o monotonie nie posądzali...

Skomentuj

Panowie, jako że jutro rano wyjeżdżam i nie będzie mnie do Nowego Roku życzę wszystkich Wesołych Świąt!! Niech moc RMS będzie z Wami, a kolejny rok obfitszy we wspaniałe konstrukcje!!
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ten z postu nr. 240 to był miodzio:
                                      No to z dedykacją:cool:

Skomentuj

O cholera Shiver :drool:. Wiesz, ja świąt nie obchodzę, ale to najlepszy prezent jaki dostałem z tej okazji od wielu lat:drool::biggrin:. Masz u mnie transporter . Co za lufa...:razz:. Ideał . Z figury znajoma jakby, podobna do...muszę poszukać swojej kobity na pokojach, może mnie nie być dłuższą chwilę z uwagi na obecnie zaistniałą potrzebę:biggrin:

Skomentuj

Chyba mamy bardzo, bardzo podobny gust :thumbup: Zresztą, jak tu jej nie kochać

Skomentuj

Czaruję...
                                          X